Haklısınız onların ev alacak kadar durumları yok ama bizim bir evimiz bile yok kiradayız biz nasıl geçiniyorsak onlada öyle geçiniriz diye düşündüm bende çalışırım idare ederiz birbirimizi dedim ama o hep ailesini dinledi beni çok seviyor biliyorum ama onları dinlemeye mecbur onlarda öyleymiş şimdi başkasıyla evlenebilir yüreğim çok yanıyor nasıl kaldırabilirim bu durumu bilmiyorum.
Geçer acısı merak etme ya deler yada ezer geçer bi şekilde .karşınıza öyle biri çıkarki Buda kimmiş nedn bu kdr üzmüşüm kendimi boşuna diyeceğiniz bir anı ve tecrübe olark kalır .seni seveni sev bu kulağına küpe olsunHaklısınız onların ev alacak kadar durumları yok ama bizim bir evimiz bile yok kiradayız biz nasıl geçiniyorsak onlada öyle geçiniriz diye düşündüm bende çalışırım idare ederiz birbirimizi dedim ama o hep ailesini dinledi beni çok seviyor biliyorum ama onları dinlemeye mecbur onlarda öyleymiş şimdi başkasıyla evlenebilir yüreğim çok yanıyor nasıl kaldırabilirim bu durumu bilmiyorum.
Beni çok sevdikleri için bu teklifte ısrar ediyorlarmış eve gelin olarak değil kızımız olarak gel diyorlardı.Yıl olmuş 2015 ayrı ev acamamak ne demek
Beni çok sevdikleri için bu teklifte ısrar ediyorlarmış eve gelin olarak değil kızımız olarak gel diyorlardı.
Beni çok sevdikleri için bu teklifte ısrar ediyorlarmış eve gelin olarak değil kızımız olarak gel diyorlardı.
Sana taze taze yazayim, konu acmaya usendim uzun uzun yazmak zor geldiginden.
8yillik evliyim, birlikteyiz kv kp birde bekar ogullari ile birlikte gece ipler koptu.
Bosanma karari aldigimi esime soyledim, o da yarin ailelere soyleyelim dedi.
Isin ozu kendi evini kurmazsan evlenmis olmazsin baskasinin duzeninde yasayacagindan da zerre tat almazsin.
Sonuçta sizde bir aile olacaksınız, şu durumda seni kaybetmek pahasına onları dinliyorsa, zaten nikahı kıydıktan sonra ki durumunuzu düşünmeni istiyorum.. İçin yana yana alışıcaksın, belki kolay olmayacak ama unutacaksın.Ve unutma asla, aile rızası olmadan başlayan çoğu evlilik belkide hepsi istisnaları bilemem, hep hüsran.. İnancını kuvvetlendir ve rıza göster şu duruma, ve şöyle düşün, aynı şeyi kızın yaşacak olsaydı tepkin ne olurdu? Empati yap tüm duygularından ve duygusallığından sıyrılıp gerçekci bir şekilde ama?!
Bende aile rizasina önem veren biriyim o yüzden ailemi ezip geçmedim ama yüreğe söz geçmiyor unutmak hiç kolay değilmiş dışardan bakmakla bizzat yaşamak bir olmuyormuş.Sonuçta sizde bir aile olacaksınız, şu durumda seni kaybetmek pahasına onları dinliyorsa, zaten nikahı kıydıktan sonra ki durumunuzu düşünmeni istiyorum.. İçin yana yana alışıcaksın, belki kolay olmayacak ama unutacaksın.Ve unutma asla, aile rızası olmadan başlayan çoğu evlilik belkide hepsi istisnaları bilemem, hep hüsran.. İnancını kuvvetlendir ve rıza göster şu duruma, ve şöyle düşün, aynı şeyi kızın yaşacak olsaydı tepkin ne olurdu? Empati yap tüm duygularından ve duygusallığından sıyrılıp gerçekci bir şekilde ama?!
Afedersiniz çok merak ettim 8 yıl boyunca nasıl dayandınız aynı evdeSana taze taze yazayim, konu acmaya usendim uzun uzun yazmak zor geldiginden.
8yillik evliyim, birlikteyiz kv kp birde bekar ogullari ile birlikte gece ipler koptu.
Bosanma karari aldigimi esime soyledim, o da yarin ailelere soyleyelim dedi.
Isin ozu kendi evini kurmazsan evlenmis olmazsin baskasinin duzeninde yasayacagindan da zerre tat almazsin.
öyle denır hep gel bak ben sana ne kayananlık edıcem derlermi zaten evladının mutluluğunu düşünen hiç kımse yanına gelin damat almazBeni çok sevdikleri için bu teklifte ısrar ediyorlarmış eve gelin olarak değil kızımız olarak gel diyorlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?