Ne yapacağımı bilmiyorum :(

ebru4685

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2014
25
2
38
Merhaba bayanlar daha öncede bir başlık altında derdimi paylaşmıştım 4 yıllık sevdiğim kişiyi aileme söylemiştim ailemin tek isteği ayrı evdi ama onun ailesi aynı evde oturmamız için ısrar etmişti ve abim onu bırakmamı istedi ayrılmadık konuşuyorduk ama sonradan bana ailem benim bir an önce evlenmemi istiyor senlede olmuyor bitsin dedi çok yalvardım ona ama hiç mücadele etmedi benim için yirmi gün oldu onu unutamıyorum sürekli aklıma geliyor ağlıyorum geceleri yatamıyorum ne yapacağım bilmiyorum bana akıl verin lütfen çok mutsuzum

Sana taze taze yazayim, konu acmaya usendim uzun uzun yazmak zor geldiginden.
8yillik evliyim, birlikteyiz kv kp birde bekar ogullari ile birlikte gece ipler koptu.
Bosanma karari aldigimi esime soyledim, o da yarin ailelere soyleyelim dedi.

Isin ozu kendi evini kurmazsan evlenmis olmazsin baskasinin duzeninde yasayacagindan da zerre tat almazsin.

Aileler Herşeyin îyîsini bilir .ayrıca hangi zamnda yaşıyr ayrı ev açmamak ne ? O vahim zaten çadırda yaşa evin ayrı olsn . Hiç üzülme hayırlısı böyleymiş

Haklısınız onların ev alacak kadar durumları yok ama bizim bir evimiz bile yok kiradayız biz nasıl geçiniyorsak onlada öyle geçiniriz diye düşündüm bende çalışırım idare ederiz birbirimizi dedim ama o hep ailesini dinledi beni çok seviyor biliyorum ama onları dinlemeye mecbur onlarda öyleymiş şimdi başkasıyla evlenebilir yüreğim çok yanıyor nasıl kaldırabilirim bu durumu bilmiyorum.

[QUE="mismo, post: 38433648, member: 562266"]Ben şu çok yalvardım kısmına takıldım.[/QUOTE]
Ona ne olur aileni dinleme başkasıyla evlenmek zorunda değilsin istemiyorum de gibi şeyler söyledim yalvarma dediğim buydu.

Ne iş yapıyor kira ödeyecek gücü yok mu

Geçer acısı merak etme ya deler yada ezer geçer bi şekilde .karşınıza öyle biri çıkarki Buda kimmiş nedn bu kdr üzmüşüm kendimi boşuna diyeceğiniz bir anı ve tecrübe olark kalır .seni seveni sev bu kulağına küpe olsun

Sonuçta sizde bir aile olacaksınız, şu durumda seni kaybetmek pahasına onları dinliyorsa, zaten nikahı kıydıktan sonra ki durumunuzu düşünmeni istiyorum.. İçin yana yana alışıcaksın, belki kolay olmayacak ama unutacaksın.Ve unutma asla, aile rızası olmadan başlayan çoğu evlilik belkide hepsi istisnaları bilemem, hep hüsran.. İnancını kuvvetlendir ve rıza göster şu duruma, ve şöyle düşün, aynı şeyi kızın yaşacak olsaydı tepkin ne olurdu? Empati yap tüm duygularından ve duygusallığından sıyrılıp gerçekci bir şekilde ama?!

Beni çok sevdikleri için bu teklifte ısrar ediyorlarmış eve gelin olarak değil kızımız olarak gel diyorlardı.

yeme bunları yemeee

benim kayınvalidem de bana "ben gelin değil kız alıyorum" dedi, noldu? her halta burnunu sokuyor, beni adam yerine koymuyor diye büyük ihtimalle söz atılacak.

ya ben senin konunu okumuştum. ama hatırladığım kadarıyla senin eşinle çok ciddi sorunların yoktu, senin arkanda duruyordu. olay boşanmaya gelmiş hâlâ evi ayıramıyor mu? gerçekten sana üzüldüm çünkü.

Bende aile rizasina önem veren biriyim o yüzden ailemi ezip geçmedim ama yüreğe söz geçmiyor unutmak hiç kolay değilmiş dışardan bakmakla bizzat yaşamak bir olmuyormuş.

Bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum bunu nişan tarihi alınmış ancak bitmiş uzun bir ilişki yaşayan biri olarak, düşün! Evet zor hemde çok ama asla imkansız değil. Sadece zaman, çok daha sonra sen ve ailen üzüleceğine şimdi üzül ve tek yap bunu..

Afedersiniz çok merak ettim 8 yıl boyunca nasıl dayandınız aynı evde

adam sana kimsenın yapmıycağı iyiliği yapmış senı kendesinden aynı evde yaşasan çıkacak sorunlardan toptan kurtarmış daha ne olsun hay allah razı olsun de geç 20 gun az bı sure alışkanlıklar hemen unutulmuyor ama geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…