Ona ne olur aileni dinleme başkasıyla evlenmek zorunda değilsin istemiyorum de gibi şeyler söyledim yalvarma dediğim buydu.[/QUOTE][QUE="mismo, post: 38433648, member: 562266"]Ben şu çok yalvardım kısmına takıldım.
Beni çok sevdikleri için bu teklifte ısrar ediyorlarmış eve gelin olarak değil kızımız olarak gel diyorlardı.
bence sukret, evlenmeden cikmis gercek yuzu ortaya.. insan birini gercekten seviyosa, baska biri ile evlenmeyi aklinin ucundan gecirmez durduk yere (ozel ce zor kosullar haric).. bu sadece evlenmek istiyomus, ozel gormuyomus seni ki, boyle igrenc ve aptal bi bahaneyle bitirmis.. bi kac zaman sonra da yuzsuzce geri donebilir.. lutfen 'ama seviyorum' deyip kanma, unutuluyo merak etmeMerhaba bayanlar daha öncede bir başlık altında derdimi paylaşmıştım 4 yıllık sevdiğim kişiyi aileme söylemiştim ailemin tek isteği ayrı evdi ama onun ailesi aynı evde oturmamız için ısrar etmişti ve abim onu bırakmamı istedi ayrılmadık konuşuyorduk ama sonradan bana ailem benim bir an önce evlenmemi istiyor senlede olmuyor bitsin dedi çok yalvardım ona ama hiç mücadele etmedi benim için yirmi gün oldu onu unutamıyorum sürekli aklıma geliyor ağlıyorum geceleri yatamıyorum ne yapacağım bilmiyorum bana akıl verin lütfen çok mutsuzum
Ailesi bir degil iki degil ayni evin icinde suru gibi yasiyoruz, rahatsizligimi anliyor ama cabasi yok.ya ben senin konunu okumuştum. ama hatırladığım kadarıyla senin eşinle çok ciddi sorunların yoktu, senin arkanda duruyordu. olay boşanmaya gelmiş hâlâ evi ayıramıyor mu? gerçekten sana üzüldüm çünkü.
8 yilin tamamini birlikte gecirmedim, tr de ailemin yaninda okudum tatillerde gittim geldim. Temmuzdan bu zamana kesintisiz,tekrar birlikteyiz. Inanin cok zor evin icinde esim haric 3 erkek, pat diye odaya girenler vs vsAfedersiniz çok merak ettim 8 yıl boyunca nasıl dayandınız aynı evde
Ailesi bir degil iki degil ayni evin icinde suru gibi yasiyoruz, rahatsizligimi anliyor ama cabasi yok.
Ise gidiyor, is donusu ya yatip uyuyor ya da ps oynuyor. Boyle hayat arkadasi olmaz, cekemicem artik.
Aslinda yazilacak cok sey var ama kafam patliyor.
Haklısınız onların ev alacak kadar durumları yok ama bizim bir evimiz bile yok kiradayız biz nasıl geçiniyorsak onlada öyle geçiniriz diye düşündüm bende çalışırım idare ederiz birbirimizi dedim ama o hep ailesini dinledi beni çok seviyor biliyorum ama onları dinlemeye mecbur onlarda öyleymiş şimdi başkasıyla evlenebilir yüreğim çok yanıyor nasıl kaldırabilirim bu durumu bilmiyorum.
Ailesi bir degil iki degil ayni evin icinde suru gibi yasiyoruz, rahatsizligimi anliyor ama cabasi yok.
Ise gidiyor, is donusu ya yatip uyuyor ya da ps oynuyor. Boyle hayat arkadasi olmaz, cekemicem artik.
8 yilin tamamini birlikte gecirmedim, tr de ailemin yaninda okudum tatillerde gittim geldim. Temmuzdan bu zamana kesintisiz,tekrar birlikteyiz. Inanin cok zor evin icinde esim haric 3 erkek, pat diye odaya girenler vs vs
ayrı ev açmaktansa 8 yıllık evliliğini bitiriyor? haklısın o zaman. çekilmez yani biliyorum.
Merhaba bayanlar daha öncede bir başlık altında derdimi paylaşmıştım 4 yıllık sevdiğim kişiyi aileme söylemiştim ailemin tek isteği ayrı evdi ama onun ailesi aynı evde oturmamız için ısrar etmişti ve abim onu bırakmamı istedi ayrılmadık konuşuyorduk ama sonradan bana ailem benim bir an önce evlenmemi istiyor senlede olmuyor bitsin dedi çok yalvardım ona ama hiç mücadele etmedi benim için yirmi gün oldu onu unutamıyorum sürekli aklıma geliyor ağlıyorum geceleri yatamıyorum ne yapacağım bilmiyorum bana akıl verin lütfen çok mutsuzum
Aileler Herşeyin îyîsini bilir .ayrıca hangi zamnda yaşıyr ayrı ev açmamak ne ? O vahim zaten çadırda yaşa evin ayrı olsn . Hiç üzülme hayırlısı böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?