Ne yapacağımı bilmiyorum :(

QUOTE="Mathesiss, post: 38433764, member: 568088"]Bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum bunu nişan tarihi alınmış ancak bitmiş uzun bir ilişki yaşayan biri olarak, düşün! Evet zor hemde çok ama asla imkansız değil. Sadece zaman, çok daha sonra sen ve ailen üzüleceğine şimdi üzül ve tek yap bunu..[/QUOTE] Evet imkansız değil ama işte daha taze olduğu için kaldıramıyorum birileriyle konuşup rahatlayamak istiyorum etrafımda böyle birileri yok tek başıma yapamıyorum.

[QUE="mismo, post: 38433648, member: 562266"]Ben şu çok yalvardım kısmına takıldım.
Ona ne olur aileni dinleme başkasıyla evlenmek zorunda değilsin istemiyorum de gibi şeyler söyledim yalvarma dediğim buydu.[/QUOTE]

Beni çok sevdikleri için bu teklifte ısrar ediyorlarmış eve gelin olarak değil kızımız olarak gel diyorlardı.

yalana gel! evliliği göze alan adam ev geçindirmeyi de göze almış demektir. beceremiyorsa ne senle ne başkasıyla evlensin.
daha 20 gün olmuş ayrılalı unutamaman normal.zaman tanı kendine emin ol vakit geçtikçe daha net düşünmeye başlayacaksın ve göreceksin ki aslında adam seni büyük dertten kurtarmış.

Üzülmeyin ve asla sizi yarı yolda bırakan birine yalvarmayın. Dua edin, muhakkak bunda da vardır bir hayır. Hakkınızda hayırlısı olsun.

bence sukret, evlenmeden cikmis gercek yuzu ortaya.. insan birini gercekten seviyosa, baska biri ile evlenmeyi aklinin ucundan gecirmez durduk yere (ozel ce zor kosullar haric).. bu sadece evlenmek istiyomus, ozel gormuyomus seni ki, boyle igrenc ve aptal bi bahaneyle bitirmis.. bi kac zaman sonra da yuzsuzce geri donebilir.. lutfen 'ama seviyorum' deyip kanma, unutuluyo merak etme

Onceki konunuzu simdi gordum. Ailesine soz geciremiyor, ikna olmam icin bana yalvariyor, agliyor yazmissiniz onceki konuda. Kac yasindasiniz, erkek arkadasiniz kac yasinda?

Ailesi bir degil iki degil ayni evin icinde suru gibi yasiyoruz, rahatsizligimi anliyor ama cabasi yok.
Ise gidiyor, is donusu ya yatip uyuyor ya da ps oynuyor. Boyle hayat arkadasi olmaz, cekemicem artik.
Aslinda yazilacak cok sey var ama kafam patliyor.

Afedersiniz çok merak ettim 8 yıl boyunca nasıl dayandınız aynı evde
8 yilin tamamini birlikte gecirmedim, tr de ailemin yaninda okudum tatillerde gittim geldim. Temmuzdan bu zamana kesintisiz,tekrar birlikteyiz. Inanin cok zor evin icinde esim haric 3 erkek, pat diye odaya girenler vs vs

ayrı ev açmaktansa 8 yıllık evliliğini bitiriyor? haklısın o zaman. çekilmez yani biliyorum.

ben daha sıcak bakıcam konuya; 20 gündür acı çekiyorum demişsiniz. eğer o da bu kadar seviyorsa, söylediğiniz kadar... bir şekilde geri gelecektir.
ev konusunu da çözerek gelir.
eğer siz adım atarsanız ev konusu çözülmez, hikaye de uzar gider.
ama gerçekten aşk varsa aranızda, sizle değil önce ailesi ile halleder sonra da size gelir.

direnmekten başka çare yok.
gelmezse de anlarsınız ki gerçek aşk değilmiş. ben hiçbir gerçek aşkın ev problemi yüzünden bittiğine şahit olmadım.

Evet imkansız değil ama işte daha taze olduğu için kaldıramıyorum birileriyle konuşup rahatlayamak istiyorum etrafımda böyle birileri yok tek başıma yapamıyorum.[/QUOTE]

Kıyamam ben çok üzülüyorum böyle şeylere
Ne biliyim ya, seven yürek, bi ev meseli yüzünden ayrılıp, başkasıyla evlenmeyi aklından bile geçirmez, geciremez. Ne iş yapıyor?

Canim sevseydi boyle yapmazdi. Ne demek ayri ev acamam ya. Bu adam ne mucadele etmeyi birak dunden hazir ayrilmaya. Hic inanma uzgunum mecburum mavralarina. Yirmi gun ddaha erken zaten unutmak icin. İnsallah sana hakettigin degeri ve sevgiyi veren biriyle en yakin zamanda mutlu olursun.

8 yilin tamamini birlikte gecirmedim, tr de ailemin yaninda okudum tatillerde gittim geldim. Temmuzdan bu zamana kesintisiz,tekrar birlikteyiz. Inanin cok zor evin icinde esim haric 3 erkek, pat diye odaya girenler vs vs

ayrı ev açmaktansa 8 yıllık evliliğini bitiriyor? haklısın o zaman. çekilmez yani biliyorum.

çok üzüldüm maalesef çoğu erkek aile-eş dengesini kuramıyor...

niye yalvariyon senin icin parmagini oynatmayan adama agir ol ki kiymetin bilinsin kisaca yalvarma yalvart canim
bence bu adam icin mutsuz olmana gerek yok kurtulmussun...

yalvardiysan kaybettin demektir. ilk gunler zor gelecek ama zamnla alisirsin. mantikli dusunmeye calis. kisi odakli degilde iyyiyonlerinden bak birazda olaya

liftmeupone, senin adına çok sevindim, konuyu hatırlıyorum. eşin bırak ayrı eve çıkmayı, senin yabancı bi ülkedeki oryantasyonunu sağlamayı bile başaramamıştı. çabasız, pasif biri olduğu belliydi. eşine kalsa bi ömür öyle yaşardınız. evlilik karşılıklı çaba göstermeyi gerektirir, sen elinden geleni yaptın. inşallah hakkında hayırlısı olur, mutluluklar

bu kadar kolay pes etmesinden ötürü sen de uğraşma canım .aynı ev yaşamakla kendi evin bir olur mu ? yalvarma böylelerine yeni bir kapı açılsın sana inş

hic uzulme aglama herseyde bi hayir vardir.insan yeri geliyor kayinvalidesinin evinde 10 gun kalamiyor,evini duzenini ariyor.ayni evde duzen senin olmaz ev senin olmaz bosver ev ev ustune gercekten olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…