ne yapacagımı bılmıyorum :(

ıyı degıl yanı ben dogum yaptıgımdan berı cocugumu benden ayırmaya calısıyor

600 tl ile nerede yaşarsan yaşa geçinemezsin

birde çocuk varken masrafın çok olur

k.validenle beraber mi oturuyosunuz

neden bakmasını istemiyorsun

emin ol yavruna bakıcıdan daha ii bakıyordur

Kayınvalideler torunlarına baksa bir dert bakmasa bir dert, biz gelinler her iki durumda da kayınvalidelere sataşacak bir şey mutlaka buluyoruz galiba. Çocuğu senden soğutacağım demesini ne kadar kafanıza takmışsınız o sizin çocuğunuz ve o her ne yaparsa yapsın annesini mutlaka tanıyacak o çocuk. Anne-çocuk arasına giremez ki, sizin sıcaklığınızı kokunuzu istese de veremezki. O yüzden bunları kafanıza takıp kendinizi üzmeye değmez.

Kv ile sorunlarını halledemez misin? Çalışman zorunlu gibi gözüküyor ne yazıkki..

en iyi bakıcı bile emin ol kayınvalidenden daha iyi değildir.Ne kadar kötümsersin. ben de çalışan bir anneyim. çocuğumu bakıcı büyüttü. evet zor bir süreç ama eninde sonunda zaten çocuk 3 yaşına gelince kreşe vericeksin ve çocuğundan ayrılacaksın. kendini bu kadar rahata alıştırma bence zaten geçim sıkıntısı yaşadığından bahsetmişşsin.
bakıcıya verdğin zaman emin ol daha masraflı onun altından kalkmak çok zor.
ne demek annesinden soğutmak yahu çok güldüm vallahi..... bi söz vardır aziz anasını inek danasını bilir diye. hiiiiçç bişey olmaz. o bebek onun torunu yahu. ondan daha çok kim sever ilgilenir biraz mantıklı düşün.
Problemlerini halletmezsen sırf çocuğun için değil her konuda sıkıntı çekersin.

Back
X