1 sene oldu nişanlımdan ayrılalı çok seviyordum 5 yıl çıktık bir yıl nişanlı kaldık düğün tarihimiz belirledik düğün salonu tutacaktik ama bir anda ayrılmak istediğini söyledi evlilik bana göre değil ve gitti sonra 6 ay içerisinde evlendi. Neyse hersey ozaman üst üste geldi nişanlimdan ayrıldım, babam iflas etti elindeki işler ne olduğunu anlamadan bir anda iptal oldu, ablamin rahim kanserinin 3. CIN evresinde olduğunu ve acilen ameliyat olmasi gerektiğini öğrendik, o dönem elimizde para olmadığı ve birazda benim sorumsuzlugum yüzünden kredilerim gecikti avukata verildim borç üstüne borç eklendi. Babam is olmayınca kredileri geciktirdi eve icra geldi. Şimdi 1 sene oldu ama hala duzelemedik asgari ücret alıyorum yarısından çoğu kredilere gidiyor. Eve katkim olamıyor oyüzden. Bu okadar çok zorunda gidiyor ki... Ek iş yapsam ne yapabilirim. Yada bu borcu daha kısa sürede nasıl bitirebilirim toplasan 10 bin lira borcum var ama beni mahvetti.. Bana öneriniz var mı nasıl bir yol izlemeyelim çok yoruldum artık parasizlik , borç beni şimdiden çok tüketti
Gerçekten herşey üstüste gelmiş.Allah yardımcınız olsun .inşallah en kısa sürede herşeyi yoluna koyarsınız.ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama daha yüksek maasli iş arastirsaniz .
Gerçekten herşey üstüste gelmiş.Allah yardımcınız olsun .inşallah en kısa sürede herşeyi yoluna koyarsınız.ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama daha yüksek maasli iş arastirsaniz .
2 yıllık bitirdim . Part time is olabilir aslında haklısınız. Onu arastirayim seneye borçlarım bu zamanlar borcum bitiyor ek iş olursa en azından bu sene bitiririm ins
2 yıllık bitirdim . Part time is olabilir aslında haklısınız. Onu arastirayim seneye borçlarım bu zamanlar borcum bitiyor ek iş olursa en azından bu sene bitiririm ins
Ben okurken bi alissveris merkezinin eğlence oyun bölümünde çalışıyordum.bir abla vardı benimle aynı bölümde çalışsan hafta içi gümrükte çalışıyordu .haftasonlarida bizimle belki öyle bir iş ayarlaya bilirsin sende.yada mağazalarda part time alıyor .Allah yardimcin olsun canım.