Ne yapacağımı bilmiyorum

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar
Dün ki konumu okuyanlar bilir eşimle kavgalı yiz..geçen akşam şarkılar söyleyen adam dün akşam çok durgun du ben yine onfan önce yattim oda yarım saat sonra geldi yattı ama dondu durdu yatakta bi ara üstümde ki ortuyu çekti usuyrm diye sonra yine dön dön en sön yastigini alıp başka odaya geçti bende yatağı ortalayip gayet rahat yattım bi ara odaya geldi sanırım inadına ışığı açıp kapadı geri gitti... bilmiyrm ne yapmaya çalışıyor.. bi kaç güne kalmaz konuşmak ister gibimë geliyor ama ben eşimle iletişim kuramıyorum yine hatasını kabul etmicek ben böyleyim dicek yine kırıcak beni.. ben nadil davranmaliyim bilmiyrm

Bence sana ilgisizliği sen kötüyken şarkılar söylemesi falan adamın kafasını kurcalayan ve sana anlatmadığı şeyler var belli ki Hatta belki de sen kendin sıkılıyorum kocam benle ilgilnmiyor diye şıamrdığın sıralarda belki de adamın ciddi bi derdi vardı da o da ilgi bekledi Bulamayınca tavır yapıp inadına şakrılar söyledi falan (çünkü o şarkılar söylemek evde neşeyle dolaşmak baya nispet gibi) Bence bi derdi , dert değilse de senden sakladığı bişey var Dün senden ilgi beklemiş bulamamış belli ki

Hayır kavga etmiş konuşmuyorduk benden sakladığı bişey olmaz yani...artı ilgi de beklemek değil di onun ki sadece her zaman arkasından ben gidiyordum umursamaz takıldı beni sinir etmeye çalıştı yani bence

rahatsızdır belki üşüyormuş filan

rahatsızdır belki üşüyormuş filan
Yok bilerek yaptı insan olan düzgünce alır benim ki öyle bi cekistoriyor ki sanki ben güneş altında yatıyorum..tarif edemiyrm eşimi bu insan ışığı inat için kapatir mi..dün sabah ise gitti ve kapıyı kitleleri ben uyanık olmasam kitlemesem allah korusun ben korkan bi insanım bide işter benim uyanık olduğumu bilsin ister uyuyor bilsin eşim olarak sabah kapıyı kitlesi lazım bana en ufak kızdiginda düşman oluyor hemen

sana garezi mi var?

Örtüyü çekiştirmesi ışığı açıp kapaması sizden ilgi beklediğini gösteriyor konuşmak istiyorum senle sen beni umursamiyorsun gibi anlamış
Aynen sizde umursamaz davranmisiniz

Siz umursamaz davranınca başka odada yatmış sizin onla konuşmanızı bekliyo

Önceki konunuzu okumadim ama uzatmayin bu akşam yüz yüze konuşun sorunu büyütmeyin

Evet dün akşam son derece durgundu çünkü o bekledi benden adım ben atmayın kendide atmak istemiyor konusamiyoruz eşimle eşim hep kendi dediği doğru kendi haklı olsun istiyor.. biz bu şekil devam edersek sonu yok cunki bende yavaş yavaş bitiyor çünkü evlilik terapisine gitmeyi teklif edicem onuda kabul etmicek

Arkadaslar ben eşim gelince eşimin boynuna sarılmak istiyorum bi yanim ona çok fazla kirgin ve bi çok lafını unutamam ama böyle de düşman gibi de olamıyorum ne yapsam sizce acaba sarılıp sonra konuşmayı deneyip belki terapiste bile gitmeyi ikna ederim hiç umudum yok bu konuda ama bilmiyrm ne yapayım

Yanina gitseydin sanki konuşmak istediği bişey mi var yada ilgi istyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…