Günaydın, 27 haftalık hamileyim zor bir hamilelik geçiriyorum ilk zamanlar kanamalar vs. 3 ay yattım psikolojim bozuldu ailemin yanında kaldım annem baktı tehlike geçince kendi evime geçtim işime geri döndüm çalışıyorum şuan hamilelik psikoloji , gece uyuyamama gündüz işte yorulma falan baya bi gergin geçiriyorum. Sorum şu eşim gece vardiyası olan bir işte çalışıyor gece çalıştığı zamanlarda ailemin yanında kalıyordum gece evde yalnız kalmayayım diye. Dün sabah annemle hiç yoktan yere tartıştık aynı odada kalıyorduk sabah işe gitmek için hazırlanacağım üzerimi giyinecektim arkanı dön giyineyim hep ne zaman giyinecek olsam uyanıyosun sende hee dedim , o da bana her fırsatta bana laf sokuşturma dedi bu laf sokuşturmak mı anne dedim neyse kalktı yatakları topluyor konuşmuyor dedimki bu sabah hiç konuşmuyosun konuşmasam daha iyi konuşunca laf sokuyosun dedi bende ne kadar triplisin anne dedim bi hamile insanı idare edemiyosun dedim edemem dedi iyi o zaman bende çekip giderim dedim sabah işe geldim , akşam oldu geri geldim normalde camda beni görünce kapıyı açardı dün akşam açmadı bende uzun süre dışarda oturdum gel demeyince markete gideyim dedim gördü beni balkondan giderken eve geç çirşef dedi çok kızgın bir ifadeyle. biraz oyalandım markette babam aradı neyse eve geldim benle hiç konuşmuyor dün gece aç yattım sabah oldu valizimi hazırladım kapıya koydum böyle yaparak çok şey kaybediyosun ben mi senin annenim sen mi benim annemsin dedi. bende sadece sevgi bekliyorum dün evden öyle çıktım aramadın , kapıya kadar geldim eve gir demedin dedim niye dicekmişim girseydin diyor ben bu evde misafirim niye böyle davranıyosun bana dedim . bu şekilde evden çıkarsan bi daha gelme dedi tamam dedim çıktım evden dünden beri ağlıyorum böyle olduğu için

(( artık kaynana sığınırsın evine de gelmem hiç bir şeyinle de ilgilenmem dedi.