• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Haksızmıyım ?

Kaprisli, sıkıntılı bir insansınız belli ki. Bir de üstüne her şeye hamileliği kılıf yapmışsınız. Hamilelik sandığınız kadar başkalarının sizi idare etmesi gereken problemler yığını değil, kusura bakmayın. Annenize haksız çıkışlar yapmışsınız. İnsanların evine gidip huzursuzluk çıkaracağımıza kalın evinizde. Acil durumlar için 112'yi ararsınız.
sadece bu sabah buraya yazdıklarımla beni kaprisli ve sıkıntılı bir insan olarak değerlendirmeniz yanlış değil mi ?

sadece bu sabah buraya yazdıklarımla beni kaprisli ve sıkıntılı bir insan olarak değerlendirmeniz yanlış değil mi ?

Konudan çıkardığım sonuç bu. Her zaman herkese nasılsınız bilmem de, bu konuda bu izlenimi veriyorsunuz yani. Her hareketiniz garip zira.

Günaydın, 27 haftalık hamileyim zor bir hamilelik geçiriyorum ilk zamanlar kanamalar vs. 3 ay yattım psikolojim bozuldu ailemin yanında kaldım annem baktı tehlike geçince kendi evime geçtim işime geri döndüm çalışıyorum şuan hamilelik psikoloji , gece uyuyamama gündüz işte yorulma falan baya bi gergin geçiriyorum. Sorum şu eşim gece vardiyası olan bir işte çalışıyor gece çalıştığı zamanlarda ailemin yanında kalıyordum gece evde yalnız kalmayayım diye. Dün sabah annemle hiç yoktan yere tartıştık aynı odada kalıyorduk sabah işe gitmek için hazırlanacağım üzerimi giyinecektim arkanı dön giyineyim hep ne zaman giyinecek olsam uyanıyosun sende hee dedim , o da bana her fırsatta bana laf sokuşturma dedi bu laf sokuşturmak mı anne dedim neyse kalktı yatakları topluyor konuşmuyor dedimki bu sabah hiç konuşmuyosun konuşmasam daha iyi konuşunca laf sokuyosun dedi bende ne kadar triplisin anne dedim bi hamile insanı idare edemiyosun dedim edemem dedi iyi o zaman bende çekip giderim dedim sabah işe geldim , akşam oldu geri geldim normalde camda beni görünce kapıyı açardı dün akşam açmadı bende uzun süre dışarda oturdum gel demeyince markete gideyim dedim gördü beni balkondan giderken eve geç çirşef dedi çok kızgın bir ifadeyle. biraz oyalandım markette babam aradı neyse eve geldim benle hiç konuşmuyor dün gece aç yattım sabah oldu valizimi hazırladım kapıya koydum böyle yaparak çok şey kaybediyosun ben mi senin annenim sen mi benim annemsin dedi. bende sadece sevgi bekliyorum dün evden öyle çıktım aramadın , kapıya kadar geldim eve gir demedin dedim niye dicekmişim girseydin diyor ben bu evde misafirim niye böyle davranıyosun bana dedim . bu şekilde evden çıkarsan bi daha gelme dedi tamam dedim çıktım evden dünden beri ağlıyorum böyle olduğu için :KK43:(( artık kaynana sığınırsın evine de gelmem hiç bir şeyinle de ilgilenmem dedi.
annenizin yanında giyinince ne olucakki.gereksiz yere tepki vermişsiniz doğumdan sonra size yine o bakacaktı belki giydirecekti bile.3 ay az bir süre değil ne güzel bakmış size kapılarını açmış.gönlününü alın bence.

soyunacağım için arkasını dönmesini istedim, hamilelikten dolayı çok duygusalım şekerde çıktı onunda asabiyeti var . ve geceleri nerdeyse hiç uyumadan işe geliyorum istediğim tek şey biraz ilgi hepsi bu, o benim annem canım ciğerim böyle olduğu içinde çok üzülüyorum halen ağlıyorum

Hemen arayin kizginda olsa gonlunu alin ilgi bekliyorsunuz ama biz artik.buyuduk onlara biz daha cokilgi gostermeliyiz dusunsenize sizinle hala ilgileniyor belki geriliyordur sonucta sagliginizla ilgili bir durum var bunlara uzulmus olabilir size bakiyor ...sakin gurur yapmayin ....hemen arayin hatta bir kac kez arayin msj falanda atin birincide yumusamazsa digerinde yumusar insaAllah

hamileliği hastalık gibi yaşamayın yahu..
siz kendi kendinizi zora sokuyorsunuz..
hamileyim stresliyim vs vs..
ne olcak anneniz sizi giyinirken görse..
kadının evinde kadına trip atmışsınız .. alınmıştır doğal olarak..
gönlünü alayım dememişsiniz birde kalkıp bavulu toplamışsınız çocuk gibi..
bence baştan sona haksızsınız..

tamam arkadaşlar herkese yorumu için teşekkür ederim yarın arayıp özür dileyeceğim annemden

çiçek sipariş verdim internetten üzerine de seni seviyorum anneciğim özür dilerim yazdırdım birazdan elinde olur :)

Haksızsın ve bir ergensin. Neden bebek yaptın?

Eve girmemek nedir ya:KK70: 17 yaşında kızkardeşim var o bile yapmaz bu hareketi.

image.webp

Haksızsın ve bir ergensin. Neden bebek yaptın?

Eve girmemek nedir ya:KK70: 17 yaşında kızkardeşim var o bile yapmaz bu hareketi.
biraz usturuplu eleştirin insanları ergen gibi eleştirmeyiniz bayan, ayrıca sorum bebek yapmalımıyım dım değildi sizi ilgilendirmez benim bebeğim

Sizdede hata buldum heee !
Ayrıca annenız yasını basını almıs bıraz alınganlık etmıs olabılır ama sız o evde nasıl mısafırsınız orası sızın evınız , ah ah
bır bılsen evlıyken oturdugumuz evlerde belkı mısafırız kım bılır.

senın karnındakı cocugun nasıl degerlı senın ıcın annen ıcınde sen oylesın annen markete gıderken evıne dondugunu dusunmus bence

Giyinirken bakıp duruyorsa aynı şekilde ben de söylerdim. Bunda trip atacak bir şey yok. Sanki annenin başka derdi var da acısını burdan çıkarmış gibi. Bence sen haklısın. Hamile kızını idare edememiş.

Ben annenizi haklı buldum. Misafirim diyorsunuz ama 3 günden sonra misafirlik olmaz. Kadıncağız hem babanızın, hem kardeşlerinizin, hem sizin peşinde. Evin işleri yemek hersey onun üzerinde. Birazda o naz yapsın. Hergün kapıda karsılıyormuş sizi birgünde siz alttan alsaydınız ben geldim deyip sarılıp öpseydiniz. Annelerin hakkı ödenmez. Kırmayın onu.

Ben annenizi haklı buldum. Misafirim diyorsunuz ama 3 günden sonra misafirlik olmaz. Kadıncağız hem babanızın, hem kardeşlerinizin, hem sizin peşinde. Evin işleri yemek hersey onun üzerinde. Birazda o naz yapsın. Hergün kapıda karsılıyormuş sizi birgünde siz alttan alsaydınız ben geldim deyip sarılıp öpseydiniz. Annelerin hakkı ödenmez. Kırmayın onu.
çiçek gönderdim ulaşınca ne yapacak bilmiyorum

Giyinirken bakıp duruyorsa aynı şekilde ben de söylerdim. Bunda trip atacak bir şey yok. Sanki annenin başka derdi var da acısını burdan çıkarmış gibi. Bence sen haklısın. Hamile kızını idare edememiş.
ben oldum olası kimsenin yanında soyunup giyinemem bekarkende anneme arkanı dön derdim zaten herkes buraya takılmış ama bunda bişey yok. Zaten annemde arkanı dön dememi sorun yapan bir kadın değil. Belki o da tersinden uyandı ben zaten gece uyumamıştım ağrılardan böyle bişey oldu işte ama burdaki yorumlar çok acımasızca :) ergenlikten tut bencil geçimsiz bile dediler tanımadan etmeden

ben oldum olası kimsenin yanında soyunup giyinemem bekarkende anneme arkanı dön derdim zaten herkes buraya takılmış ama bunda bişey yok. Zaten annemde arkanı dön dememi sorun yapan bir kadın değil. Belki o da tersinden uyandı ben zaten gece uyumamıştım ağrılardan böyle bişey oldu işte ama burdaki yorumlar çok acımasızca :) ergenlikten tut bencil geçimsiz bile dediler tanımadan etmeden
Boşver. :işsiz:

Back
X