• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Haksızmıyım ?

o 3 aylık dönemde annem gündüz gelip akşam gidemez di çünkü evlerimiz farklı ilçelerde uzak yani. evde babam ve kardeşimde olduğu için mecburen ben ailemin yanında kaldım çünkü wc harici ayağa kalkmam dahi yasaktı
farklı ilçelerde bıle olsanız ordan işe gidebildiğinize göre demekki yakın ilçeler buna da bir çözüm bulunurdu bence...

Anneni bayağı kızdırmışsın .Sanki bu son olay bardağı taşıran damla olmuş bana öyle geldi .
Sen de anne olacaksın ,annenin gönlünü al ,hediye çiçek gibi bir şeyler al ,elini öp .Seni affedecektir.

evet boynumda bir halat var eşim nereye isterse oraya sürüklüyor dalganı başka konularda yap arkadaşım tövbe yarabbi

yani eşiniz evde yalnız bırakmıyor diye annnenize taşınıyorsunuz, onla da çocuk gibi kavga ediyorsunuz. dalga geçilecek bi konu yok. kendi fikriniz zikriniz neyse onu yapınç

sanki beni kimse istemiyorda ondan böyle oluyor diye düşündüm diyorumya şimdi yine diyecekler hamileliğin arkasına sığınıyorsun diye ama her insan bir olmuyor ben çok duygusalım anneme çok düşkünüm aslında günde 3 kez sesini duymadan yapamam

Ama sen kafanda kurmuşsun
niye istemesinler seni.

Bak bende dün akşam oğlumla kavga ettim
henüz 3 yaşında en son babası bizi ayırmaya çalışıyordu :D
Sonra geldi özür diledi yoksa hayatta barışmazdım :KK48:
Sen kocaman kadınsın anne olacaksın
Bir anne olarak klasik ssöylemide etmezsem olmaz şimdi
-Anne olunca anlarsın :KK53:

Annenize arkadaşınız gibi davranmışsınız biraz, o da alınmış. Sabahki tepkiniz abartılı geldi bana. Onun önünde giyinin ne var. Anne bu, sizi az mı yıkadı etti. Ne bileyim ben anneme böyle bir şey söylemeye kıyamazdım. "Hamile insanı idare edemiyorsun" diye suçluluk yüklemişsiniz bir de. Herkes hamile oluyor, bu birini kırmak için mazeret değil bana kalırsa. Aramadı diye üzülmüşsünüz ama sizin aramanız gerekiyormuş.

Ama sen kafanda kurmuşsun
niye istemesinler seni.

Bak bende dün akşam oğlumla kavga ettim
henüz 3 yaşında en son babası bizi ayırmaya çalışıyordu :KK70:
Sonra geldi özür diledi yoksa hayatta barışmazdım :KK48:
Sen kocaman kadınsın anne olacaksın
Bir anne olarak klasik ssöylemide etmezsem olmaz şimdi
-Anne olunca anlarsın :KK53:
acayip derecede stresliyim hamilelik şekerinden dolayı sanırım. üstelik başka hastalıklarımda var rahim ağzı kanserinin hücreleri var doğumdan sonra onunla da uğraşacağım sürekli düşünüyorum hastalığım ilerledimi diye. kimse annesini üzmek kırmak istemez yoksa

annenden rahatsız olmuşsun giyinirken..seni büyüten kadından..doğum yaptığında sana yardım edecek olan kişi o..anneni kırmışsın bence..gönlünü alsaydın keşke..olay dahada çok büyümüş..

acayip derecede stresliyim hamilelik şekerinden dolayı sanırım. üstelik başka hastalıklarımda var rahim ağzı kanserinin hücreleri var doğumdan sonra onunla da uğraşacağım sürekli düşünüyorum hastalığım ilerledimi diye. kimse annesini üzmek kırmak istemez yoksa

Öyle mi çok geçmiş olsun.
Kötü şeyler düşünme.
Annenle yaşadığın gerginlik belli ki seni üzüyor
en azından bunun için bir adım atıp daha fazla
üzülmemeye çalış.
Bitir yani bu küslüğü.
Birde anne de açık açık endişelerini anlat.
İlgi beklediğini söyle :) Daha çok sev beni de hatta
sana ihtiyacım var falan..
Asla kıyamaz.

Ben de annemin önünde giyinemem bu niye bu kadar yadırganıyor anlamadım.

Aslında cok minik bir konuymus ya. Sabah karsılıklı yanlıs anlamıssınız birbirinizi. Sonrasında da büyümüş.
Hemen iyi çeker giderim falan deyip bavul toplaman, akşam annen eve gel demeden girmemen falan da abartı olmuş.
Gönlünü al haklıyım haksızım olaylarına girmeden.
O senin annen, kim haklı diye arama git sarıl öp. Uzatılacak kadar buyuk bir konu değil inanki.

Anneni bayağı kızdırmışsın .Sanki bu son olay bardağı taşıran damla olmuş bana öyle geldi .
Sen de anne olacaksın ,annenin gönlünü al ,hediye çiçek gibi bir şeyler al ,elini öp .Seni affedecektir.
baya kızdıracak şey yaşanmadı dün sabah anlık gelişen olaylar işte yoksa onun öncesinde bişey yok akşamında yedik içtik güldük yani.

Aslında cok minik bir konuymus ya. Sabah karsılıklı yanlıs anlamıssınız birbirinizi. Sonrasında da büyümüş.
Hemen iyi çeker giderim falan deyip bavul toplaman, akşam annen eve gel demeden girmemen falan da abartı olmuş.
O senin annen, kim haklı diye arama git sarıl öp. Uzatılacak kadar buyuk bir konu değil inanki.
evet uzatılacak bir konu değil ama annem bana bi daha gidersen giremezsin bu evle asla dedi bende gururuma yediremedim tamam anneciğim dedim ağlayarak

Öyle mi çok geçmiş olsun.
Kötü şeyler düşünme.
Annenle yaşadığın gerginlik belli ki seni üzüyor
en azından bunun için bir adım atıp daha fazla
üzülmemeye çalış.
Bitir yani bu küslüğü.
Birde anne de açık açık endişelerini anlat.
İlgi beklediğini söyle :) Daha çok sev beni de hatta
sana ihtiyacım var falan..
Asla kıyamaz.
sağol , ama her gün bunu düşünüyorum zihnimi meşgul ediyor ister istemez sevdiklerime yansıyor. annem hastalığımı biliyor belkide geçmiştir diyor ama hamilelikte daha çok ilerliyor bağışıklık sistemi zayıfladığı için. Niye hamile kaldın o zaman dersen doktorum istedi çünkü doğumdan sonra ameliyat edecek

evet uzatılacak bir konu değil ama annem bana bi daha gidersen giremezsin bu evle asla dedi bende gururuma yediremedim tamam anneciğim dedim ağlayarak

Belli ki bavulunu falan görünce sinirlenip söylemiş o lafı. Bakma ben de sinirlenince neler söylerim hepsi blöf.
O da pişmandır zaten kızını hamile haliyle üzdüğü için.

Annenden mi utanıyorsun giyinirken ne saçma muhabbet çocuk musunuz?
Annen alınmakta haklı kaç yıl altını almış kadın hep çıplak görmüş sizi şimdi bana bakma arkanı dön ne komik

Annenden mi utanıyorsun giyinirken ne saçma muhabbet çocuk musunuz?
Annen alınmakta haklı kaç yıl altını almış kadın hep çıplak görmüş sizi şimdi bana bakma arkanı dön ne komik
size komik gelebilir ama ben annemde olsa yanında soyunamıyorum kişilik meselesi. çocukken beni çıplak gördü ama 30 yaşındayken çıplak görecek diye bişey yok

Ay canım çok komik bu ya sanki bütün zerreni annem bilmiyormuştaondan saklıyorsun :27: büyüyünce ne oluyor bize acaba :)

siz biraz hamileyim triplerine fazla kapılmışsınız bence. evet hamilesiniz, hormonlar, duygusallıklar filan çok feci biliyorum da. "arkanı dön giyineyim" demek, bavul hazırlamak, "çeker giderim" ayakları, kapıda "gel" desinler diye beklemek çok anlamsız. sizin eviniz yahu orası nereye çekip gidiyosunuz, ne daveti bekliyosunuz. siz biraz fazla abartmışsınız ama anneniz de idare edememiş. belki dolmuştur kadın bilmiyorum ama ikinizde de hata var.

Ay canım çok komik bu ya sanki bütün zerreni annem bilmiyormuştaondan saklıyorsun :KK53: büyüyünce ne oluyor bize acaba :)

Ay bilmiyorum ki bibi ya benim böyle huylarım var. Hatta şimdiden ilerde cocugum olursa da emzirirken bakmak isterlerse mememi görürler diye telaşlanıyorum :D Çok meraklılar cunku mememe:D

size komik gelebilir ama ben annemde olsa yanında soyunamıyorum kişilik meselesi. çocukken beni çıplak gördü ama 30 yaşındayken çıplak görecek diye bişey yok
Emin ol heryerini senden iyi biliyordur sen kendini okadar tedaylı görmemişsindir :KK51: bide şöyle düşünelim elin adamları heryerini görsün annenden saklan ay valla çok komik ya kusura bakmayın :KK70:

Kaprisli, sıkıntılı bir insansınız belli ki. Bir de üstüne her şeye hamileliği kılıf yapmışsınız. Hamilelik sandığınız kadar başkalarının sizi idare etmesi gereken problemler yığını değil, kusura bakmayın. Annenize haksız çıkışlar yapmışsınız. İnsanların evine gidip huzursuzluk çıkaracağımıza kalın evinizde. Acil durumlar için 112'yi ararsınız.

Back
X