Ne yapacagimi bilmiyorum

Hayır yani bi de illa sizin hayatınızda biri mi olmalı yani. Erkek arkadaşınız olmadan yaşayamıyormusunuz erkek arkadaşım yada sevgilim yok demek koyuyor mu size anlamadım ki o olmazsa bu bu olmazsa o. Ama illa biri olacak yani garip jenerasyonlar geliyor içi bomboş yetişen hayatları sadece aşk meşk üzerine süs püs marka takıntısı üzerine kurulu.

Kız sen hayatında yalnızca 2 erkek mi tanıdın?
Hayır başkası zarf atsa ona da gidicen, olmaz böyle. Bak çok yanlış saçma sapan şeyler yaşarsın bu kafayla.

ilk sevgilin galiba bu senin, tam bir aç yani.
Diğeri de deli midir nedir onu da anlamadım.

Madem başkasıyla olmanı problem etmiyor neden sana laf sokuyor, he laf sokacaksa neden seninle?

Sen bunların ikisini de bırak. Feyk hesap açanın ağzına mıç

Sonra önüne bak. Sevgilin olmak zorunda değil.

Kendinizi böyle biriyle heba etmeyin. Engellemeyin ama tüm hesaplarınızdan çıkartın. Hiç bakmayın da. Ciddiye bile almayın yani.

Hanımefendi oncelikle yeni jenerasyonlar gibi marka takintim vs yok bunlari benimde yapıyormuş gibi konusmaniz gerçekten anlamsiz ne yapacagimi nasil davranacagimi bilsem inanin buraya konu acmazdim, oyle yorumlar okuyorum ki sanki beni taniyor butun hayatimi biliyor dusmanina laf soyler gibi laf söyleyen insanlari görüyorum, hepimiz cok dogru hayatlar mi yasiyoruz veya yasimiz mi sadece bizi olgunlastiran sey ?

Evet oldukca mide bulandirici olduğunun bende farkindayim fakat suan elime birsey gecmiyor gecmisi değiştiremiyorum, yesil isik yakma konusuna gelince duygular yogun olunca malesef esir dusuluyor hic benzer seyler yasamadiniz mi ?
Aranızda saygı bile yok, daha doğrusu onun sana karşı. Kıskandırmak için bile başkasıyla oluyor. Çok çocuksu, hiç gelecek vaad etmiyor. Böyle yüzgöz olduğun biri sana gelecek vaad edemez, sana saygı duymaz. Dün yaptığını bugün yine yapar. Ben ne hissedersem hissedeyim kendimi aciz duruma düşürmemişimdir. Sana da önermiyorum. Kendini düşürme, bu kişiyle muhatap olma. Hiç kimseye canı her seninle olmak istediğinde seninle olma fırsatı verme.

Ilk sevgilim degildi fakat yogun duygular yaşadığım ilk sevgilimdi bu yüzden karşı koyamadım ve durum buralara kadar geldi

Bende aldatilmak tek kabul edemeyeceğim sey derdim, ama oyle olmuyormus malesef

Hepinizin yorumuna saygi duyuyorum, benimde ne yapcagimi bilmediğim icin buraya konu actigimi sizin hemcinsiniz olduğumu lutfen unutmayın kimse mukemmel degil eminim benzer seyleri yasayan cok kisi var

Illa hayatanizda biri mi olmali dediniz ya su anlattigim olaylar yaklasik 6 yillik zaman diliminde olan seyler yani zannettiginiz gibi bir hayatim yok

Valla içinde bulunduğunuz durumun direk yüzüne söylenmesini kaldıramıyorsanız buraya konu açmayacaksınız. Sizin marka takıntınız yok ama hayatınız aşk meşk üzerine ve yaptığınız şeye hata olarak bakamıyorum çünkü Hatalar bile belirli bir mantık çevresinde yapılır ve telafi edilir sizin içinde bulunduğunuz durumun tek bir mantıklı yanı yok yani hata değil aksine bile bile göz göre göre yanlış yolu seçmek. Bu yüzden siz boşverin bu aşk meşk hayatlarını kitap okuyun okul bitirin kişisel gelişiminize katkıda bulunacak aktivitelerde bulunun beyin jimnastikleri yapın konsantre çalışmaları hayat planlamaları üzerine yoğunlaşın zaten yanlış olan bir yolda ne yapacağım ben diye sormak bu yanlışı istiyorum ama cesaretim yok beni cesaretlendirin demektir. Aklı başında her insan buna doru sormak yetine yanlışından döner

Oncelikle sirf hayatimi gereksiz yere elestirdiginiz icin bunlari yaziyorum, emin olun kitapta okuyorum haftada 6 gun antrenman yapip bu devlete bu bayraga hizmet ediyorum,sizin tahmin bile edemeyeceginiz kadar konsantrasyon egzersizleri antrenmanları yapiyorum, simdi en ufak fikir sahibi olmadiginiz hayatim hakkinda biraz fikir sahibi oldunuz, gereksiz konulara lutfen girmeyin

Bi kere eski sevgilini unutamadıysan öncelikle bi şu anki sevgilinden ayrıl. Çocuğun vaktini çalma. Hııı ondan sonra ötekiyle barışırsın barışmazsın o tamamen senin bileceğin iş. Ama tabi barışınca aldatılmayı da göze alacaksın tekrar ki bu da senin tercihin olur

Unutamamak degil bu anlatamiyorum ve bu yüzden kirici bir ton yorum alıyorum

Bunca şeyi yapıp hala bu tarz soru soruyor olman daha vahim o Zaman. Ben sadece gerçekleri konuştum ve bana önüme serdiğin tabloya göre yorum yaptım sen ise kompleks yapıp polemik yaratma derdindesin bu yüzden Nasıl istiyorsan öyle yap senin burda iyi olman ya da berbat duruma düşmen bana bişey kazandırmaz. İyi tipikler

Ikisi cok farkli seyler cunku, bunları yapan sorun yasamaz cok dogru kararlar verebilir diye bir kanun yok , birşey kazandırmaz fakat bu kadar agir konusmak egonuzu tatmin ediyor olmali

Unuttuysan etkilenmezsin ve şu an bu konuyu açmış olmazsın. Ayrıca hesabınızı arkadaşlarınız dışından olanlara mesajı engelleyebilirsiniz değil mi
Hanimefendi 1 yil kadar hicbir sosyal hesap kullanmadim, 1 yil 365 gunden bahsediyorum buna ragmen yılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…