Ne yapacagimi bilmiyorum

Siyahhhh0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
19
3
1
29
cok uzun olacak, nerden anlatmaya baslasam bilmiyorum liseye giderken uzun sureli bir iliskim oldu sürekli kavgalar anlasamamalar cinsel birtakim istekleri yüzünden defalarca kavga edip ayrildik ama ikimizde birbirimizden kopamadik her seferinde baristik beni sevdiginden emindim, gelelim asıl konuya ayrildik ve uzun sure görüşmedik yaklasik 1 yil kadar hic bir sekilde iletisim kurmadik ben bu iletisim kuramadığımiz zaman diliminde cok zor gunler gecirdim bir turlu aklimdan silemedim, sonra hayatima biri girdi eski sevgilimle tanisiyorlardi ama samimi degillerdi, bu hayatima giren cocukla pek sevgili gibi olamadık örneğin disarda karsilastik birbirimizden haberimiz yok .Bu sekilde devam ederken benim eski sevgili bana mesaj atti onca zaman uzerine ben tabi hala aklimdan silememisim, kipir kipir oldum butun duyguları ayni anda yaşadım ve konuşmaya basladik tekrar.Hayatima yeni girenle de aramdaki iliskiyi bitirdim.Eski sevgilimle devam ettim, fakat bir gece bana facebook uzerinden bir mesaj geldi mesajda beni aldattigini belgeleyen konuşmalar dunya basima yıkıldı, hicbir sey olmamis gibi buluştum ve mesajlari onune koydum, tek sozu ben seni aldatmadım ben hata yaptim oldu, gururuma yediremedim cektim gittim oradan 1 hafta sonra okudugum üniversiteden baska bir kizla cikmaya baslamis sebebi de benim duyup kiskanip ona mesaj atmami saglamakmis.Hadi birincisi hataydi peki ya bu neydi? Her neyse bu adami hayatımdan çıkardım ve yoluma diger kisiyle devam ettim tabi kolay olmadi kendimi affettirebilmek surekli laf sokfu hakli olarak vb. Beni aldatan surekli fake hesaplardan beni rahatsiz etti butun hesaplarimi kapattim yaklasik 1 yil kadar kapaliydi , 3 gun once fake bir hesap beni ekledi ve yine o hayatini merak ediyorum rüyalarıma giriyorsun senı cok özlüyorum gibi seyler yazmis, lutfen bir akil verin ne yapmaliyim?

Aldatmış ayrılmışsın güya seni kıskandırmak için daha külleriniz soğumadan başkasının kollarına atmış kendini. Belliki karakteri pek sağlam bir tip değil. Kadınlarla ilişkilerini ciddiye almıyor oyun oynuyor. Ben tekrar aynı hatayı yapma derim. İnsanlar değişmez.

Hayatima kimseyi alamiyorum bana ne yaptiysan seni aklimdan silemiyorum diyip duruyor

Ne saçma bi ilişki anlayışlarınız var sizin ya bence siz daha çocuksunuz aşk meşk peşinde koşacağınıza kişisel gelişim üzerine yoğunlaşın da kendinize bi katkınız olsun

Dön bence. Yine aldatırsa öbürüne affettirirsin kendini.
Tam anlamiyla kendimi anlatamadim bu kendimi affettirmeye çalıştığım insan beni sevgilisi olarak görmüyordu ilk basta sevgiliyle disarda karşılasip birbirinden haberdar olmamak cok normal seyler midir sizce ? Ilgisiz biriydi

Aldatan haysiyetsizlerden uzak durun.. biraz akıllı olun nolur yaa.. kaç tane çoluklu çocuklu evlilik bitiyo bu sebepten..

Bu adam seni sevse
1.cinsel istekleriyle bunaltarak isi ayriliga getirmezdi
2.aldatmazdi
Ama yine de sen bilirsin ne diyim geri don istersen de yasa gor

Dünyada 3ünüz mü kaldınız sadece? Sürekli birbirinize gidip gelmeler falan... Akıl işi değil
Biriyle denersin olmaz, başkasıyla denersin olmaz, bi başkasıyla daha denersin. Bu ne böyle 2 oyuncağı olan çocuk gibi ...
Exi de her yerden engeli basar ve cevap vermezsen birşey olmaz. Alışmış malum, geri dönmelerine.

Bir sekilde karsima cikiyor hesaplarimi kapatıyorum karşılaşıyoruz

Haklisiniz fakat insan nasil bir ruh haline giriyorsa nasil gözleri kor oluyorsa bunlar yaşanıyor

İlgili veya ilgisiz. Yanlış yapıyorsun. Daldan dala daldandala olmuş hikaye. Ondan ona, sonra tekrar öbürüne, sonra tekrar ilkine, sonra sonra sonra... Bu kişiyle olmaz artık, boşuna kendini harap etme. Çocuk oyuncağına çevirmişsin. Duygularına esir olma. Olgun ol azıcık. Aman yeşil ışık yakmaya görsün hemen tav oluyorsun.

Bu adam seni sevse
1.cinsel istekleriyle bunaltarak isi ayriliga getirmezdi
2.aldatmazdi
Ama yine de sen bilirsin ne diyim geri don istersen de yasa gor
Bu aldatma olayi da iki gunluk kavgamizda konuşmadığımız zamanda oldu o yüzden aldatma degil hata olarak görüyor

Evet oldukca mide bulandirici olduğunun bende farkindayim fakat suan elime birsey gecmiyor gecmisi değiştiremiyorum, yesil isik yakma konusuna gelince duygular yogun olunca malesef esir dusuluyor hic benzer seyler yasamadiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…