Ne yapacağımı bilmiyorum

Niye kendni yipratiyosun ki sen istermiydin? Sonucta Allah boyle yaratms kendne guven. Sevgili vs.bunlarda seni sen oldugn icin kabul eden seni senden cok seven birisi illaki cikar ama sen kotu bsey faln yapmiyosun kendne guven cok sukur o sekilde duyabiliyomussun hemde uzulme olur mu.
Herseyn vakti zamani vardr belkide kendne layk birini bulmamanda bundandr ;) uzulme olurmu hem beterin beteri var cok sukur her halimize:KK200:

TospaAnnesi TospaAnnesi mesajın için çok teşekkür ederim ama olmuyor mutlu değilim:/başkalarının yaşadığı acısına bakıp şükretmek hoşuma gitmiyor bir başkasının benim yaşadığım duruma bakıp kendine şükretmesi gibi yani:/ kendimi bir uçurumdan atmak istiyorumm yok olsam ailem dışında kim farkedecek acaba:/

TospaAnnesi TospaAnnesi mesajın için çok teşekkür ederim ama olmuyor mutlu değilim:/başkalarının yaşadığı acısına bakıp şükretmek hoşuma gitmiyor bir başkasının benim yaşadığım duruma bakıp kendine şükretmesi gibi yani:/ kendimi bir uçurumdan atmak istiyorumm yok olsam ailem dışında kim farkedecek acaba:/
Hayat boyledir. Herkesin birbirinden dha buyuk acisi skintisi vardr. Daha buyugunu yasamamk icin sukretmek gerek. Farzetki kendi isini kendn goremiyosun.
Rabbim suanki halimizi aratmasin. Sakin oyle dusunme. Kmse ama hckimse dort dortluk degil gerek uzuvlarimizlar gerek karakter gerek insanlik acisindan.
Keske herkesin icerisinde insanlik olsa

Zaten kendni ucurumdan atsan bu kimsenin hayatini degistrmeyecek ailenin de degstrmeyecek tabiki uzulecekler ama boyle umutsuz olma hayatin karsina ne cikarcak bilemessin belkide cok guzel gunler gelicek ve sen bu konusmalarina guleceksin
Hayata bidaha gelmiceksin kiymetini bil.
Ve senden bi tane daha yok ;)

Back
X