- 26 Aralık 2016
- 73
- 32
- 38
Merhaba kızlar ben 3.5 senedir evliyim halamin ogluyla severek evlendim kaynanam (halam olur ) kayinpeder 3 bekar kaynım ben ve eşim birlikte yaşıyoruz bize baştan söz verdiler eğer bir süre yaşarsak evi ve mobilyaları biz alacaz diye biz ha bugün ha yarın diye diye sabrettik eşimle çünkü eşim bana çok değer veriyor bende onu üzmek istemiyorum bir kez eşim evi ayırmak istedigini söyledi evdekilere ama gerginlikten başka birşey olmadı kaynanam üzüldü hastalandı kaç gün hastanede yattı ben hep onun yanindaydim her neyse simdi dün konuştular bizle 2 yada 3 sene daha beklememizi söyledi kayinpederim ama ben artik evimi ayırıp rahat olmak eşimle özelim olsun istiyorum beklemeseniz ev falan vermeyiz siz kendi yolunuza biz kendi yolumuza dedi kayinpederim
esimin maaşı 1400 kira ya çıksak nasıl gecinecez hadi o bi kenara ya halam yine hastalanırsa hipertansiyonu var ona bisey olursa kendimi affedemem :'( çünkü evimizi ayırmak istedigimizi söylesek adım gibi eminim kayınpederim küsecek bize ve eşimle ortada kalicaz :'( yanlış anlaşılmak istemem evde 3 bekar kaynim var çok zor oluyor benim için sadece kaynana kayinpeder olsa neyse bide dışarı çıkamıyorum bile doğru düzgün çok katı kuralları var bu evin ama eşim öyle değil esim gerçekten her istediğimi yapıyor saolsun ama çok sıkıntı oluyor iste aynı evde halam çok cimri bu yüzden hep tartışıyoruz ben artik çok yoruldum ne yapacağımi bilemiyorum
uzun oldu biliyorum hakkınızı helal edin