• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagimi bilmiyorum :((

Melek1832

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
73
32
38
Merhaba kızlar ben 3.5 senedir evliyim halamin ogluyla severek evlendim kaynanam (halam olur ) kayinpeder 3 bekar kaynım ben ve eşim birlikte yaşıyoruz bize baştan söz verdiler eğer bir süre yaşarsak evi ve mobilyaları biz alacaz diye biz ha bugün ha yarın diye diye sabrettik eşimle çünkü eşim bana çok değer veriyor bende onu üzmek istemiyorum bir kez eşim evi ayırmak istedigini söyledi evdekilere ama gerginlikten başka birşey olmadı kaynanam üzüldü hastalandı kaç gün hastanede yattı ben hep onun yanindaydim her neyse simdi dün konuştular bizle 2 yada 3 sene daha beklememizi söyledi kayinpederim ama ben artik evimi ayırıp rahat olmak eşimle özelim olsun istiyorum beklemeseniz ev falan vermeyiz siz kendi yolunuza biz kendi yolumuza dedi kayinpederim :( esimin maaşı 1400 kira ya çıksak nasıl gecinecez hadi o bi kenara ya halam yine hastalanırsa hipertansiyonu var ona bisey olursa kendimi affedemem :'( çünkü evimizi ayırmak istedigimizi söylesek adım gibi eminim kayınpederim küsecek bize ve eşimle ortada kalicaz :'( yanlış anlaşılmak istemem evde 3 bekar kaynim var çok zor oluyor benim için sadece kaynana kayinpeder olsa neyse bide dışarı çıkamıyorum bile doğru düzgün çok katı kuralları var bu evin ama eşim öyle değil esim gerçekten her istediğimi yapıyor saolsun ama çok sıkıntı oluyor iste aynı evde halam çok cimri bu yüzden hep tartışıyoruz ben artik çok yoruldum ne yapacağımi bilemiyorum :( uzun oldu biliyorum hakkınızı helal edin :(

Siz de çalışın birlikte kiranızı da ödeyin eşyanızı da alın.

canım.eşim çalışmama izin vermiyor gerçi versede çalışamam ki bebek tedavisi görüyorum kendimi bildim bileli yani sürekli randevular hastaneler çok yoruldum :(

canım.eşim çalışmama izin vermiyor gerçi versede çalışamam ki bebek tedavisi görüyorum kendimi bildim bileli yani sürekli randevular hastaneler çok yoruldum :KK43:

O zaman yapacak bişey yok. Halanız enişteniz ve diğer kuzenlerinizle yaşamaya devam edeceksiniz.

Akraba evliligi yapmissiniz zor kayinlarinix calismiyorlarmi ? Calisiyorlarsa daha buyuk bir eve tasinmayi deneyin olmadi yapacak 2 sey kaliyor ya sende alisip esinle ayri eve cikicaksin halaninda surekli gönlünü yapmaya calisirsan sen uzuluyorsun farkindamisin oturun guzelce konusun ama sen calisamazsan 1400tl ile ev gecindirebilirmisiniz bilemem zor gozukuyor isterseniz yinede deneyin olmadi tekrar o eve donmek zorunda kalırsınız :( bence hep birlikte daha buyuk bir eve tasinmayi dusunun

Ben yapamam artik kaldiramam ama kirada da yapamazsin diyorlar bilmiyorum.Gerçekten çok yoruldum :(

Akraba evliligi yapmissiniz zor kayinlarinix calismiyorlarmi ? Calisiyorlarsa daha buyuk bir eve tasinmayi deneyin olmadi yapacak 2 sey kaliyor ya sende alisip esinle ayri eve cikicaksin halaninda surekli gönlünü yapmaya calisirsan sen uzuluyorsun farkindamisin oturun guzelce konusun ama sen calisamazsan 1400tl ile ev gecindirebilirmisiniz bilemem zor gozukuyor isterseniz yinede deneyin olmadi tekrar o eve donmek zorunda kalırsınız :KK43: bence hep birlikte daha buyuk bir eve tasinmayi dusunun

canım aslında ev büyük bize yetiyor ama iste aynı evde olmamiz sıkıntı oluyor kayinlarim evet.calisiyor cnm genelde hep beraber oluyoruz ben artık eşimle yalniz olmak istiyorum bugüne kadar daha bas basa eşimle evde yemek bile yemedim ben kayinpederim evdeyken bir.köşeye çekilir otururum hizmet ederim sürekli gider gelirim yani yoruldum artık :*

Insan kuzeniyle nasil evlenir ya
Yemisim ayri evini
Ben burasini anlamadim ki
Gerisine akil vereyim
:kusmuk::kusmuk::kusmuk:
canım kuzenim başka bi sehirdeydi ara sıra gelirdi bize ben istanbulda o izmirdeydi aşkın gözü kör malum sevince insan evleniyor ve inanır misin onca sıkıntıya rağmen iyikide evlenmisim diyorum çünkü bana çok değer veriyor

canım.eşim çalışmama izin vermiyor gerçi versede çalışamam ki bebek tedavisi görüyorum kendimi bildim bileli yani sürekli randevular hastaneler çok yoruldum :KK43:
Eş çalışmaya izin vermeyerek ne büyük kötülük yapıyor farkında mısınız?
Bir adam karısının kendi ayakları üzerinde durmasından neden rahatsız olur ki?

takıları onlar aldı.cnm size mobilya alicaz dediler
Alala ne alaka ya niye verdiniz ki siz kendiniz alırdınız kendi takınızla. Bence onların sizi bırakmaya falan niyeti yok. Bulmuşlar hizmet edecek birini onca erkeğe bırakırlar mı hiç. Kv iyice alışmıştır tembelliğe

o evde birde bebek mi ?
nasıl bir cesaretiniz var şaştım doğrusu..
evdekiler canavar değil ki cnm neden öyle dedin hepsi çok iyi insanlar benden iyi bakarlar cocuguma eminim sadece ben esimle ayri olmak istiyorum hepsi bu yani evdekiler iyiler

Eş çalışmaya izin vermeyerek ne büyük kötülük yapıyor farkında mısınız?
Bir adam karısının kendi ayakları üzerinde durmasından neden rahatsız olur ki?
çünkü benim bi meslegim yok burda sadece tarlaya gider kadınlar esimde benim iyiliğimi istediği için tarlaya gondermez

canım kuzenim başka bi sehirdeydi ara sıra gelirdi bize ben istanbulda o izmirdeydi aşkın gözü kör malum sevince insan evleniyor ve inanır misin onca sıkıntıya rağmen iyikide evlenmisim diyorum çünkü bana çok değer veriyor

Himmm evet halamin oglu da bana deger verir ,dayisinin kiziyim ya :kahve:
Neyse no comment....

canım aslında ev büyük bize yetiyor ama iste aynı evde olmamiz sıkıntı oluyor kayinlarim evet.calisiyor cnm genelde hep beraber oluyoruz ben artık eşimle yalniz olmak istiyorum bugüne kadar daha bas basa eşimle evde yemek bile yemedim ben kayinpederim evdeyken bir.köşeye çekilir otururum hizmet ederim sürekli gider gelirim yani yoruldum artık :*
Anliyorum canim mutlaka zordur evli degilim ama tahmin edebiliyorum zorlugunu ben bile bazen ailemden ayri yaşamak istiyorum :) o halde aile buyukleriyle bir konusun biz bir kiraya cikalim deneyelim diyin bize gucenmeyin diyin insallah hersey duzelir diyin diger ogullariniz evlenince daha da kalabalik oluruz gibisinden cümleler kurun ki bu bir gercek o zaman dsha da guc olur :( umudunuz olsun tatli dille konusun bir kac ay kirada yasamayi deneyin en mutevazisinden :) Allah illaki yardimci olucaktir olmadi zaten tekrar yanlarina dönersiniz yapacak baska bir cozum goremedim ben... bu arada esin ne calisiyor ?

Back
X