size eşiniz olacak insan değer vermeli böyle düşünün lütfen!buna göre değerlendirin herşeyi!Merhaba kızlar ne olur bana fikir verin. 8 ay önce nişanlandım kamu kurumunda memur olarak görev yapmaktayım. Allahın izniyle eylülde düğünümüz olacak yalnız düğünden önce ev alacaz biraz kalanınıda kredi çekecek.Almak istediğimiz ev şuanda yapım aşamasında ev sahibi tanıdık olduğu için ev fiyatında baya indirim yaptı bize ev kasımın son haftası teslim edilecek 2 ay için kiraya gidemem ev üstünede hiç gitmek istemiyorum mecbur kış ortası düğün yapacaz galiba kış düğünlerini de hiç sevmiyorum...Ben ve nişanlım bunlarla uğraşırken nişanlımın ailesinin hiçbirşey umrunda değil yani onlardan maddi anlamda hiç birşey istemiyorum ama en azından arayıp ne yaptınız hazırlıklar nasıl gidiyor nasıl yapalım demiyorlar. Şimdiye kadar hiçbir konuda konuşmadılar salın günü tutulmadan 2 gün önce bize geldiler salon tutacaz sizinde haberiniz olsun hangi gün sizin içinde uygun olur sormadılar kendimi çok değersiz hissediyorum.Etrafımdakilere bakıyorum erkek tarafı çok ilgili herşeyle ilgileniyor ama benim nişanlımın ailesi tenezzül edip sormuyor bile aileme çok mahcup oluyorum annem hergün neden böyle ilgisizler deyip duruyor ne yapacağımı şaşırdım artık düşünmekten kafayı yiyecem..(((
Merhaba kızlar ne olur bana fikir verin. 8 ay önce nişanlandım kamu kurumunda memur olarak görev yapmaktayım. Allahın izniyle eylülde düğünümüz olacak yalnız düğünden önce ev alacaz biraz kalanınıda kredi çekecek.Almak istediğimiz ev şuanda yapım aşamasında ev sahibi tanıdık olduğu için ev fiyatında baya indirim yaptı bize ev kasımın son haftası teslim edilecek 2 ay için kiraya gidemem ev üstünede hiç gitmek istemiyorum mecbur kış ortası düğün yapacaz galiba kış düğünlerini de hiç sevmiyorum...Ben ve nişanlım bunlarla uğraşırken nişanlımın ailesinin hiçbirşey umrunda değil yani onlardan maddi anlamda hiç birşey istemiyorum ama en azından arayıp ne yaptınız hazırlıklar nasıl gidiyor nasıl yapalım demiyorlar. Şimdiye kadar hiçbir konuda konuşmadılar salın günü tutulmadan 2 gün önce bize geldiler salon tutacaz sizinde haberiniz olsun hangi gün sizin içinde uygun olur sormadılar kendimi çok değersiz hissediyorum.Etrafımdakilere bakıyorum erkek tarafı çok ilgili herşeyle ilgileniyor ama benim nişanlımın ailesi tenezzül edip sormuyor bile aileme çok mahcup oluyorum annem hergün neden böyle ilgisizler deyip duruyor ne yapacağımı şaşırdım artık düşünmekten kafayı yiyecem..(((
almak istediğiniz ev memleket mi aile yanı mı. ona göre yorum yapayım [/QU
evet memlekette aileye yakın bir yerde
bu olanlarla tek başıma mücadele etmekten yoruluyorum artıkyahu boşver erkek tarafını siz nişanlınla hallaedin sana değer versinler vermesinler ne değişir. bizde de öyle olmuştu bir kuruş yardımlarını görmedim he her şeye koşan yardım eden erkek tarafları da var ama onlar farklı bunlar farklı işte. bu durum seni üzmesin sende ona göre davranırsın
bu sana yansıyan tarafı,birde nişanlını düşünsene,ailesi yani!o yüzden birbirinize destek olun, boşverin!zaten görürsün bu yazdıklarımı; gerim gerim evine geldiğinde millete havasını basar bu tipler ,evlendirdik diye birde?işte o zaman biz yaptık diye şamarı yer! söz olarak yüzüne....en azından ben öyle yaptım!bu olanlarla tek başıma mücadele etmekten yoruluyorum artık
bu olanlarla tek başıma mücadele etmekten yoruluyorum artık
bu sana yansıyan tarafı,birde nişanlını düşünsene,ailesi yani!o yüzden birbirinize destek olun, boşverin!zaten görürsün bu yazdıklarımı; gerim gerim evine geldiğinde millete havasını basar bu tipler ,evlendirdik diye birde?işte o zaman biz yaptık diye şamarı yer! söz olarak yüzüne....en azından ben öyle yaptım!
bu sana yansıyan tarafı,birde nişanlını düşünsene,ailesi yani!o yüzden birbirinize destek olun, boşverin!zaten görürsün bu yazdıklarımı; gerim gerim evine geldiğinde millete havasını basar bu tipler ,evlendirdik diye birde?işte o zaman biz yaptık diye şamarı yer! söz olarak yüzüne....en azından ben öyle yaptım!
ben maddi anlamda hiçbirşey beklemiyorum zaten ya yabancı bir insan bile evlendiği zaman sorulur ne yaptınız hazırlıklar nasıl gidiyor diye senin oğlun evleniyor yaaadaha yeni başlıyorsun bizim kv ve kp salon tutulurken 'yemekli salon olsun ha insanları evde doyurmuşuz ha burda' demişlerdi. '17 bin tlye tutun salonu' demişlerdi, 'asla tutmam ben dedim siz mi karşılıcaksınız bu parayı', 'hayır!' ee o zaman millet için bu kdr borca girmem ben dedim her şeyimizi kendimiz yaptık 9 ay oldu hala borç ödüyoruz. yaptıkları doğru bir şey mi tabiki değil tabiki isterdim destek olsunlar yardım etsinler eve bir eşya alırken nasıl alınacak bu yaa diye düşünmeden hareket edebilseydik ama olmadı yapmadılar ilgilenmediler. ne yapayım ben kocamla mutluyum aldığımızı yiyoruz borcumuzu ödüyoruz
Aynen öyle,tamam maddi birşey yapamazsın, anlarım! ama manen yanında ol, bu insanların değil mi?bizimkide geçen bayram bir akraba topluluğunda ,arabalarını satıp eşimin ameliyatına yardım etmeyi teklif edip bir daha da lafını etmemişti....Eltim olacak kurnaz bunu yüzüne vurdu, yapamayacağınız sözler vermeyin diye,döndü ben büyüttüm evlendirdim,herşeyini yaptım benden bu kadar dediğinde dedimki,hopppp sen evlendirmedin biz herşeyimizi kendimiz yaptık!yedi şamarı hemde osmanlısından!öyle hava atmayacaksın yaptım ettim....kimsede yapmamış iyikide!aynen katılıyorum bizdede bir destekleri olmamıştı çeyizim evimize gittik temizlik yapıyoruz ev karman çorman. eşim kahve makinesi almıştı bir de banyo paspası. anlamaz zaten ne alınacak diye ben demiştim kahve makinesi al diye almıştı, paspasta indirimdeydi avmye gidememiştim o zaman almıştı o. çeyizler geldi eve benim kv makineyle paspası aldı ayrı bir yere koydu. napıyosunuz dedim millet görsün erkek tarafı bunları almış desin dedi. anne bırakın dedim burda 2 parça var rezil mi olmak istiyosunuz bu koca evin eşyalarını ben aldım bir laf ettim mi dedim. hemen bozuldu sesini çıkarmadı. hala evde elini bir işe atmaz bir şey yaparken izin alır ona göre hareket eder. asla istemem karışsın etsin.
aynen katılıyorum bizdede bir destekleri olmamıştı çeyizim evimize gittik temizlik yapıyoruz ev karman çorman. eşim kahve makinesi almıştı bir de banyo paspası. anlamaz zaten ne alınacak diye ben demiştim kahve makinesi al diye almıştı, paspasta indirimdeydi avmye gidememiştim o zaman almıştı o. çeyizler geldi eve benim kv makineyle paspası aldı ayrı bir yere koydu. napıyosunuz dedim millet görsün erkek tarafı bunları almış desin dedi. anne bırakın dedim burda 2 parça var rezil mi olmak istiyosunuz bu koca evin eşyalarını ben aldım bir laf ettim mi dedim. hemen bozuldu sesini çıkarmadı. hala evde elini bir işe atmaz bir şey yaparken izin alır ona göre hareket eder. asla istemem karışsın etsin.
ben maddi anlamda hiçbirşey beklemiyorum zaten ya yabancı bir insan bile evlendiği zaman sorulur ne yaptınız hazırlıklar nasıl gidiyor diye senin oğlun evleniyor yaaa
laftan ucuz birşey mi var cnm?hiç takma !emin ol herşeyi yaparsın,zevkle huzurlada oturur rızkını yersin,kendini gelince de bir kenarda oturtursun oldu bitti!ZATEN LAFA GELİNCE OĞLUMDA OĞLUM DİYOR HERŞEYİ OĞLUMUN EN GÜZELİ OLSUN
iyi diyorum ya lafta gelince nişanlıma sevgi sözcükleri ile bahsetmekten susmuyorlar artıkNisanlinin ailesiyle arasi nasil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?