Merhaba kızlar ne olur bana fikir verin. 8 ay önce nişanlandım kamu kurumunda memur olarak görev yapmaktayım. Allahın izniyle eylülde düğünümüz olacak yalnız düğünden önce ev alacaz biraz kalanınıda kredi çekecek.Almak istediğimiz ev şuanda yapım aşamasında ev sahibi tanıdık olduğu için ev fiyatında baya indirim yaptı bize ev kasımın son haftası teslim edilecek 2 ay için kiraya gidemem ev üstünede hiç gitmek istemiyorum mecbur kış ortası düğün yapacaz galiba kış düğünlerini de hiç sevmiyorum...Ben ve nişanlım bunlarla uğraşırken nişanlımın ailesinin hiçbirşey umrunda değil yani onlardan maddi anlamda hiç birşey istemiyorum ama en azından arayıp ne yaptınız hazırlıklar nasıl gidiyor nasıl yapalım demiyorlar. Şimdiye kadar hiçbir konuda konuşmadılar salın günü tutulmadan 2 gün önce bize geldiler salon tutacaz sizinde haberiniz olsun hangi gün sizin içinde uygun olur sormadılar kendimi çok değersiz hissediyorum.Etrafımdakilere bakıyorum erkek tarafı çok ilgili herşeyle ilgileniyor ama benim nişanlımın ailesi tenezzül edip sormuyor bile aileme çok mahcup oluyorum annem hergün neden böyle ilgisizler deyip duruyor ne yapacağımı şaşırdım artık düşünmekten kafayı yiyecem..
(((