ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum yardım edermisiniz?

Evlenip ayrılmış olmamda bir sıkıntı yoktu canım.
Çünkü o eski nişanlısıyla aynı ewde yaşamış biriydi.
Tek sorun çocuktu bizde.
Allah büyük ama!!
çoook büyük hemde boşver kusum sen daha güzel hayatları hakediyorsun

ben yaptıklarınızı sorgulayacak kadar ileri gidemem ama öncelikle kararlı olmalısınız birlikte olmak istiyorsanız her türlü durumu göze alarak hareket etmelisiniz yani bi ilişki ya devam eder yada biter ortası yoktur tutki sevgiliniz aile baskısıyla evlenmek zorunda kaldı ve hala tek sizi seviyor ne olacak bu ilişkiyi sürdürecek misin? mesela ...

kaybedecek bir şeyim yok havalarındasın ama geleceğini karartıyorsun.iyi bir geleceği haketmen lazım.biraz çaba

bu erkek müsfettesi kızı kandırıyor.ailesinin bu olanlardan haberi bile yoktur.

boşluk, boşanmış bunalmış belki depresyonda kim bilir

Boşanan herkes mi bunları yaşıyor,tamam bir süre yaşarsın ama zamanla toparlarsın yani kendini..

Cinsellik herşey demek değildir ki,her bunalıma girende gidip seks yapayım demez herhalde..
Bunun başka yollarıda vardır,hobi bulsun mesela kendine,yada yardım alsın ne bileyim..

Seviyor olabilirsiniz, ama elbet ömür boyu bekar kalmayacak o adam. Ailesini geçip senin arkanda duramayana ne kadar adam denir gerçi...
Neyse, şöyle bir gerçek varki, o başka biriyle evlenip gittiğinde bir gün; çok değersiz hissedecekseniz. Çok pis dokunacak size o zaman. Sizi seven kisi başka biriyle; kendince "evlenilebilir" bulduğu bir kadınla. Sırf bunu yaşamamak için şimdi bırakan siz olun derim.

kaybedecek bir şeyim yok havalarındasın ama geleceğini karartıyorsun.iyi bir geleceği haketmen lazım.biraz çaba
ya belkide arkadaşlarım
mesela iş yerinde arkadaşlarım biraz içimi karartıyor.
sana artık evlensede evlenmiş boşanmış biri lazım ancak öyle mutlu olursun diyorlar yada herşey evlilik değil hiç evlenme diyorlar.
ben ilk zmanlarda evlenmyi yani yeniden evlenmeyi çok istiyordum ama bu düşünceler etrafımdaki insanların düşünceeri beni evliliği istememeye itti.
vede şuanki ilişkim

yni o öyle dedi

o öyle dediyse çok güvenme ona

kendin denesen adamı de ailenle tanışayım tanıştır beni

mesela beraber olmayın cinsellik anlamın da bir şeyler bahane et.

biraz soğuk dur.o gün ev buluşması yamayın dişarı çıkın yani kendi duygularına yenilme azıcık gerçekmi değil bunun sevgisi diye dene

kendini kullandırma bunun sonun da hamile kalırsan o adam seni terk edebilir yada aile birini bulur evlenicem ailem istedi der yine erk eder

bence denemelisin bu adamı

evet buuda çok düşündüm
şimdi bile koydu bana bu düşünce
zaafım var hemde çok yenemiyorum

dedim hatta yengesi doğum yapmıştı görmeye geleyim dedim ailem sana şimdi kaldıramayacağın laflar söyler üzülürsün gerek yok dedi.

Evlenmeyi düşünmediğinden değil,ortada olan olumsuzluklardan dolayı hevesin kaçıyor.Bence ortada evlenmemenizi gerektirecek bir durum yok.İkinizde bekarsınız.Sorun edilecek bir yaş farkı yok ortada.Senin başından bir olumsuz evlilik geçmiş.Namusunla evlenmiş namusunla boşanmışsın.Erkek arkadaşın seviyorsa,erkek gibi dikilecek ailesinin karşısına ben bu kızı istiyorum diyecek.İstemez istemez sonunda kabullenirler.Ekmeğinizi suyuuzu onalr verecek değil herhalde.Ailede bir yere kadar karışır.
Ayda bir ilişki yaşayacaksın diye bunlara göz yumma.Sen tavrını almak zorundasın.Seviyorsa yapması gerekeni biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…