Ne yapacağımı, ne düşüneceğimi şaşırdım

kbrakara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
15
1
1
7 aylık ilişkim, mesafe ilişkisi... Askerden izne yanıma geldi eve gitti, bana yazmamaya başladı. Nedenini sonradan anladım. Hep o geldi, ben hiç gidemedim. Aileden biri ciddi düşünse gelirdi demiş, aklı karışmış. İlişkimiz başlamadan ben bunu ona söyledim, ben gelemem ailem tutucudur bu ilişki yürümez, bizden olmaz diye. Ama ikna etti beni şimdi sevgimi sorguluyo.
Ben de dayanamadım yazdım yazdım bitirdim. Hiç cevap vermedi. Ben sadece adam akıllı bana söylesin isterdim, böyle kaçmasını değil. Üç gündür ne yazdı, ne aradı. Ben de yazamam. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Baştan kabul edip şimdi gitmemeni mi sorun ediyor?
Kurtulmuşsun sözünden dönen insanlarla ömür mü geçer.

Asker psikolojisi ile davranmış sende alttan almamışsın, ailesi tabi ki öyle der seni tanımıyor aileni bilmiyor, açıklayıp ortamı yumuşatmaktansa bitti demişsin karşılıklı olmuş, bir sonraki sevgilisine daha iyi davranır muhtemelen

Açıkladım ben yine, biliyorsun dedim. O da kafam karıştı dedi. O zaman daha ne diyeyim

Sizden olmazmış, çocuk da sonunda anlamış.
Bir şey yapmayın, ayrılın.

Olmayacağını başta söyledim zaten ama kendi kabul etti, şimdi de sözünü yedi

Kabul edebilir, sonradan ilişki içinde de fikri değişebilir sizin hareketlerinize bakarak. Bir gün, günübirlik dahi olsa insan bir şey ayarlar 2 saat görmeye gider gönlünü ederdi, sevmek böyle bir şey.
E başta "Ailem tutucudur yürümez" demişsiniz, bile bile siz niye girdiniz bu ilişkiye? Ayağınıza gelirken iyiydi de adam bi ufak özveri beklemiş, o mu ağır geldi size? İyi ki bi söz vermiş, tanıdıkça da o sözü kime verdiğini görmüş düşünmeye başlamış işte.

Bana adam akıllı dile getirseydi de bir çözüm yolu bulsaydık madem. Ama ne yaptı, korkak gibi kaçmak daha kolayına geldi. Benim de o zaman bitti demek kolayıma geldi. Tabiki sorabilir ama sevgimi sorgulayamaz bu durumdan, adam akıllı konuşmadık bile, cevap vermedi

O kadar içerlemiş demek ki sizden hiçbir girişim görmeyince.
Madem çözüm yolu vardı, neden en başında siz o teklifle gitmediniz kendisine? Neden işler bozulana kadar "Gelemem" oluyor da, şu halde "Olabilirdi bir çözümü" oluyor. Sevginizi sorgulamış işte neyini sorgulayamaz, ona göre de tepkisini koymuş.

Ben ona çözüm sundum ama kabul etmedi. Arkadaşımla gidecektim istemedi. Diğer türlü çok zordu şu an için. Zamana bırakmadı. Kendisi bilir ne diyeyim. Ben sadece içimde kalan şeyler olduğu için belirsizlikteyim. Yoksa iliski kalmadı zaten

Bence hiç üzme kendini.
Senin gidememen ona bahane olmuş.
İlk başta söz verirken,olur derken iyi şimdi ne değişti de gelmek bu kadar zor oldu.
Bir de başkasının lafıyla ilişki bitiren insanın kendi aklı fikri yok demektir.
Bence hiçbir şey yapma, o son sözünü söyleyemediği için onun içine otursun.

Yazamam zaten son mesajım yazdım en son çiğnememek için zorluyorum kendimi. Ama insan yediremiyo kendine yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…