- 8 Ocak 2018
- 581
- 318
- 18
- 34
- Konu Sahibi Birkucukeylulmeselesi
-
Herşeye tamam da türkçe kursu derkenYanlış anlamayın da üçüncü çocuğu düşündüğünüze göre maddi durumunuz yerinde anladığım kadarıyla rica ederim Türkçe kursuna gidin,biraz dilimizi öğrenin. Çocuk yetiştiriyorsunuz,yazık etmeyin.
Hep suçlu benmisim 8 yıldır hiç haklılık payı olmazmı bi insanın ya bilmiyorum beynim durdu dün akşam ipler koptu bende amaIlgisiz,alakasız,anlayışsız bir eş..
Muhakkak başta böyle değildir ama değişmiş..Vardir bunların bir sebebi..Hic konuştunuz mu neden böyle olduk diye?
Evet Alttan alan ben oldum ama aptalmisim bastan agirligimi koymam lazımmış hayatta özür dilemez ama bu işin sonuda yok onu anladımÖnceki verdiğiniz tavizlerden,alttan almalardan dolayı bu kadar net ve ağır konuşuyor. Biliyor ki geçecek, affedecek, alttan alacak. Tavrınızı koyun evde çocuklara belli etmeden. Lafını yutacak mı , özür dileyecek mi bakalım siz yine alttan almayınca
Tamam Türkçemizi güzel kullanalım anlıyorum ben de bir eğitimci olarak ama kadının derdi de şu anda buydu tebrik ederim siziYanlış anlamayın da üçüncü çocuğu düşündüğünüze göre maddi durumunuz yerinde anladığım kadarıyla rica ederim Türkçe kursuna gidin,biraz dilimizi öğrenin. Çocuk yetiştiriyorsunuz,yazık etmeyin.
Kendi yazdığınızı kendiniz okuyup anlayabiliyor musunuz gerçekten?Herşeye tamam da türkçe kursu derken
Okudum evet sadece 1 yerde yanlış yazım olmuş oda hızlı hızlı yazdığım için bukadar abartilmamaliKendi yazdığınızı kendiniz okuyup anlayabiliyor musunuz gerçekten?
Türkçe harf ve karakterleri öğrenin.
Belki yabancısınız belki de bilmiyorsunuz.
Olabilir.
Ayıp değil günah değil.
Bir kurs yardımcı olur size.
Ya 2 yıldır olmuyordu evet arada sırada tritismalarmz oluyord ama bukadar ileri gitmedi dün akşam bana çocuklar büyüsün seni birakicam dedi sen bu evde çocuklar için varsın dedi 8 yılımı verdim ama geriye dönüyorum boş hersey boş giden yıllarım à yazık bana yazık
Keşke tek derdim turkcem olsaydiTamam Türkçemizi güzel kullanalım anlıyorum ben de bir eğitimci olarak ama kadının derdi de şu anda buydu tebrik ederim sizi
Tabiki hayır ama gidecek.kimsemde yok anne başka yerde baba başka yerde babam zaten sahip çıkmıyor birazda arkamda kimsem olmadigi için bunlar tartismalar hep var ama ben konduramiyodum dün é kadar bukadar ağır gelmedi hiç bişeySinirle ağızdan çıkan bir söz olabilir mi ?
Birde her evde karı-koca tartışması olur boyutu onemli.
Her seferinde bu şekilde aşağılayıcı konuşuyorsa neden hala o evdesiniz?
Kiminiz kimseniz yok mu ?
Şİmdi gönlünüzü tekrar alırsa bu adamla cinsel birliktelik yapmaya devam mı edeceksiniz ,Yani çocuklar büyüyene kadar...
Alttan alttan hazırlıklarını yap para biriktir ondan gizli gelecekteki hayatının temellerini kur bu adama asla güvenme ve zamanı gelince sen bırak. Ezdirme ya kendini bırakacakmış o kim kö....ek sen bırak ama alt yapının hazırla taviz verme guclu ol bak bende boşandım tek başıma kızımı büyütüyorum.Kızlar çok kötüyüm ve bu sabah ilk defa inşallah hamile degilimdir dedjm ve geçmişe dönüp bakiyorumda bebegimin olmamasinin bir nedeni varmış eşim okadar değiştiki zaten hep aynı anlayissiz adamdı da işte benm caresizligim yüzünden susuyordum bana dün ne dedi ufak bir tartışmamiz oldu ve bana çocuklar azcık büyüsün birakicam seni dedi bana istemiyorum dedi neden kendimi hep ezdirdigim için ben bu evde çocuklar için duruyomusum aklımdan ölsem de çıkmaz ve bu sabah farkına vardı ve rabbim okadar istediğim halde sen bana bir tane daha çocuk vermedin demekki bir bildiğin var ve şükürler olsun sana sonum ne belli değil kızlar iyikide olmamış bari onun günahın à girmeyelim suan okadar kötüyüm ki derdimi anlatacak kimse yok anlatsamda eski kafa akılları sen cekiyomusun sen öylesin sus falan filan ne yapacağımı şaşırdım
Tabiki hayır ama gidecek.kimsemde yok anne başka yerde baba başka yerde babam zaten sahip çıkmıyor birazda arkamda kimsem olmadigi için bunlar tartismalar hep var ama ben konduramiyodum dün é kadar bukadar ağır gelmedi hiç bişey
Para biriktirmek zor çünkü elime para geçmiyor ne eksikse kendi alıyor doğru diyosun kendimi ezdirdigim ezdiré buhar geldim birakicamtabiki dayanılmaz olmaya başladı çünkü ama işte korku var içimde aşarak keserim oldururum falan falan offf offfAlttan alttan hazırlıklarını yap para biriktir ondan gizli gelecekteki hayatının temellerini kur bu adama asla güvenme ve zamanı gelince sen bırak. Ezdirme ya kendini bırakacakmış o kim kö....ek sen bırak ama alt yapının hazırla taviz verme guclu ol bak bende boşandım tek başıma kızımı büyütüyorum.
Canım çocuk akıllı kocaya doğurulur böyle diyen birine sakın o hatayı yapma. Sende yavaş yavaş çaloşmaya başla kendini geliştirip ayaklarının üzerinde durmaya çalış ki bırakıp edecek olursa temellerin sarsılmasın sağlam dur ayrıca şu var ki temelini yaptın sayalım ki yap bunu sen at tekmeyi öyle olmaz bak böyle olur diyeTabiki hayır ama gidecek.kimsemde yok anne başka yerde baba başka yerde babam zaten sahip çıkmıyor birazda arkamda kimsem olmadigi için bunlar tartismalar hep var ama ben konduramiyodum dün é kadar bukadar ağır gelmedi hiç bişey
Zaten yapılmaz ve iyikide olmamış diyorum önünde gunahina girerdim çalışmam şuanda imkansız ancak ayrilabilirsem inşallah ozamamCanım çocuk akıllı kocaya doğurulur böyle diyen birine sakın o hatayı yapma. Sende yavaş yavaş çaloşmaya başla kendini geliştirip ayaklarının üzerinde durmaya çalış ki bırakıp edecek olursa temellerin sarsılmasın sağlam dur ayrıca şu var ki temelini yaptın sayalım ki yap bunu sen at tekmeyi öyle olmaz bak böyle olur diye
Eşimi karşıma alıp konusursam daha ileri gider biliyorum döver ondan susuyorum dayak yememek için okadar aciz işte babam sahip çıkmaz annemde kadın başına onunla hayatta başa çıkamazAlın karşınıza konuşun eşinizi önce,anneniz nerede mesela ?
Baba sahip çıkmıyor ise annenizi yoklayın.
Çalışırım kazanırım ALIN TERİMİ yavrularıma da bakarım diyin.
O hicbirsey yapmaz asarım keserim diyen tipler karısını bırakmak istemeyenler canım bu seni bırakacağını açık açık söylemiş işine gelir. Ama mutlaka alttan alttan düzen kur ve kendini hazır hissettiğinde al çocuklarını git oda bulsun başka bir kadın otursun karaktersiz. Bu insanlar nekadar kötü olmuş yaPara biriktirmek zor çünkü elime para geçmiyor ne eksikse kendi alıyor doğru diyosun kendimi ezdirdigim ezdiré buhar geldim birakicamtabiki dayanılmaz olmaya başladı çünkü ama işte korku var içimde aşarak keserim oldururum falan falan offf offf
Beni cocuklarimlâ tehdit ediyor çocuklarını alamazsin öyle kaybolurumki yüzlerine hasret kalırsın diyor ya insanlar nekadar kötü ve düşünce yok insaf yokO hicbirsey yapmaz asarım keserim diyen tipler karısını bırakmak istemeyenler canım bu seni bırakacağını açık açık söylemiş işine gelir. Ama mutlaka alttan alttan düzen kur ve kendini hazır hissettiğinde al çocuklarını git oda bulsun başka bir kadın otursun karaktersiz. Bu insanlar nekadar kötü olmuş ya
Eşimi karşıma alıp konusursam daha ileri gider biliyorum döver ondan susuyorum dayak yememek için okadar aciz işte babam sahip çıkmaz annemde kadın başına onunla hayatta başa çıkamaz
Kadın bilmiyormuş ki adamın böyle düşündüğünü.Kaç çocuğunuz var?
Kaç yıllık evlisiniz?
Ayrıca hamile kalmadığınıza şükür ediyosunuz yani hala cinsel birliktelik var,ama adam çocuklar büyüsün diye bekliyor.Kusura bakmayın bu sadece kullanılmak..Bu lafları eden adamla yaşanmaz gençliğine yazık..Sadece cektigin sıkıntı ve psikolojinin bozulması yanına kar kalacak gibi..
Alllah yardımcın olsun, aydınlığa çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?