- 8 Ocak 2018
- 581
- 318
- 18
- 34
- Konu Sahibi Birkucukeylulmeselesi
-
Valla aynen buldu herseye susan birini kimin siniri vsrsa bana döküyor kaldıracak gucum kalmadı artıkYa sen beden yiyorsun bunları senide böyle korkutmuş işte bi halt edemez nereye gidecek allah aşkına yasa bile senden yana kaçsa yakalanır. Seni bulmuş korkutuyor. Hadi elinden geleni yap bakalım ne oluyor desene birgün göreceksin bir halt edemez. En ufak tehdit içeren cümlesinde soluğu savcılıkta alacağını ve bırakacağını bilsin artık bu erkeklere ne olmus ya türlerine saydirasim var.
Aynen bilmiyordum bu denle ileri düşündüğünüKadın bilmiyormuş ki adamın böyle düşündüğünü.
Baş kaldırmak istiyorum ama göreceğim şiddetten korkum var ondan yoksa neler soylyiycemde sonunu bildigim içinSen boşanamazsın bu adamdan.
Kendi kendine bitti, kararlıyım falan dersin ama
ben çok eminim ki o adımı atacak kadar cesaretli değilsin.
Üzmek ya da kırmak için söylemiyorum.
fakat ya sesinizi kesip çocuklarınıza sarılacaksınız,
ya da baş kaldırıp sonuna kadar gideceksiniz !
Allah yardımcınız olsun
Eşimi karşıma alıp konusursam daha ileri gider biliyorum döver ondan susuyorum dayak yememek için okadar aciz işte babam sahip çıkmaz annemde kadın başına onunla hayatta başa çıkamaz
Beni cocuklarimlâ tehdit ediyor çocuklarını alamazsin öyle kaybolurumki yüzlerine hasret kalırsın diyor ya insanlar nekadar kötü ve düşünce yok insaf yok
Adam seni gerçek anlamda dövmese bile ruhen dövüyor parçalıyor. ne farkı var ki ?Baş kaldırmak istiyorum ama göreceğim şiddetten korkum var ondan yoksa neler soylyiycemde sonunu bildigim için
Mecbur olmak istemiyorumAdam seni gerçek anlamda dövmese bile ruhen dövüyor parçalıyor. ne farkı var ki ?
Ya yiyeceğin dayağa,olacaklara razı olup sonuna kadar gideceksin (demek ki daha önce dövdü)
ya da susup hayatına devam edeceksin.
Ömrünün sonuna kadar bu adama " ben sana mecburum" diyeceksen bilemeyeceğim.
o zaman olması gerekeni yapmalısın.Mecbur olmak istemiyorum
Ben boşanmaya sonrasını düşünmüyorum orası bana kolay başa çıkarım ama bu evden çıkmak kimseye gorunmeden nasıl olcako zaman olması gerekeni yapmalısın.
merak etme kimse açıkta kalmaz. açlıktan da ölmez.
onca boşanan kadın nasıl boşanıyor, nasıl ayakta kalıyor ?
Bu yaşta böyle bir hikkat gudubesinden 3.çoçuk düşünmek.Yaş 27 lise mevzunuyum
Siz kocanızın gerçekten de sizi bırakıp bırakmak istemediğini anlayabilirsiniz belki de blöf yapıyor.Her çift tartışma esnasında ağır konuşur çünkü çok etkilenmişssiniz belliki.Boşanmayı mı düşünüyorsun ne yapmayı düşünüyorsun.Para biriktirmek zor çünkü elime para geçmiyor ne eksikse kendi alıyor doğru diyosun kendimi ezdirdigim ezdiré buhar geldim birakicamtabiki dayanılmaz olmaya başladı çünkü ama işte korku var içimde aşarak keserim oldururum falan falan offf offf
Madem böyle bir esiniz var. Ne diye iki çocuk yaparsiniz 8 yılda. Birde üçüncüyü düşünüyor ve ugrasiyormussunuz. Tabi yaşadıklarınızı bilemem,kimseyi de yargılamayı sevmem,ama siz olmamissiniz kusura bakmayın. Çok kızdım size. Bazı hemcinslerimi anlamaktan ciddi zorluk yaşıyorum ben. Ne diyeyim RABBIM yardım etsin.Eşimi karşıma alıp konusursam daha ileri gider biliyorum döver ondan susuyorum dayak yememek için okadar aciz işte babam sahip çıkmaz annemde kadın başına onunla hayatta başa çıkamaz
Bitsin hersey bunu duymayı hakrtmedim beni seve saygı duysa es yerine koşa bana çocuklar büyüsün bırakacak seni demezdiSiz kocanızın gerçekten de sizi bırakıp bırakmak istemediğini anlayabilirsiniz belki de blöf yapıyor.Her çift tartışma esnasında ağır konuşur çünkü çok etkilenmişssiniz belliki.Boşanmayı mı düşünüyorsun ne yapmayı düşünüyorsun.
Bizde bazen diyoruz cocuklar büyüsünde boşanalım da edelim de cocuk için duruyoruz da birbirimize katlanıyoruz da.Ama boşanacagımızdan da değil haniBitsin hersey bunu duymayı hakrtmedim beni seve saygı duysa es yerine koşa bana çocuklar büyüsün bırakacak seni demezdi
Bilmiyorum dünden beri beynim durduBizde bazen diyoruz cocuklar büyüsünde boşanalım da edelim de cocuk için duruyoruz da birbirimize katlanıyoruz da.Ama boşanacagımızdan da değil hani
bizim rutin laflarımız bunlar çokta takılma benceBilmiyorum dünden beri beynim durdu
Sizin evliliğiniz de pek farklı değil demek ki bu konudan.. çünkü normal laflar değil.bizim rutin laflarımız bunlar çokta takılma bence
Gerçektende normalde değil haketmiyorum hsketmiyoruz neden normalde güzel düzgün yaşamak varken bu sekilde okada sogudumki ondan anlatamam 1 günde neler bittibizim rutin laflarımız bunlar çokta takılma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?