Ne yapacağımı şaşırdım artık yuh diyorum 😔

Evet fazlasıyla genişler aynı apartmanda yaşadığı oğlu herkesin içinde size bakmam vs dediği ve daha neler neler halde şuan mutlu mesut geçiniyolar
Ay değişik aile ,bunların kurduğu whatsapp grubunda olmak bile seviyesizlik bence. Boş ver canım boşuna üzülmüşün . Zaten orda atomu parçalayıp,dünyayı kurtarmadıklarınada eminim. Basit dedikodular. aslında kv. Ye teşekkür etmen lazımdı. Seni o gruba dahil edip, o çirkin aurayla muhatap edip karnındaki bebeğini kirletmediği için.

Abartılar silsilesi bir konu. Bu yüzden ağlama krizleri, evlatlıktan redler.... amma dramatik aile. Şu konu benim umrumda bile olmazdı. O yüzden burada teselli edici laflar söyleyemiyorum. Hayatta biraz daha güçlü olun bence.

Sizin de çevrenize Allah sabır versin at gözlüğüyle bakan bir insanın yakını olmak çok zor olsa gerek
Sizin seviyenize inemiyorum daha fazla ,zira inersem kendinizi yerlere atıp ağlama krizlerine girersiniz .
Beni de daha fazla alıntılamayın.Sizinle aynı görüşteki insanlara cevap verin .

Bakin bende cok aglayan biriyim ama kayinvalidemin herhangi bir seyi icin hic aglamadim bu sacma geldi yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…