- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
- Konu Sahibi buzkutlesi
-
Eşiniz annesinin yanında sizi arasa ve hoparlör açık olsa ne yaparsınız ?İlk defa sizden duyuyorum saygısızlık olduğunu hoparlör açıksa ki karşı taraf bunu biliyo zaten evdemisin iştemsin diye soruyo her aradığında benim dinlediğimi düşünerek cavep veriyo ama nasıl düşünmek isterseniz ben saygı duyarım o sizin fikriniz
Doğru haklısınız hoparlör yanlış olabilir benim arkamdan iş çevirmesi ve dışlaması doğru bir olayHoparlörden dinlemeniz yanlış bana göre .Bu da bir nevi onun özeline müdahil olmak .Ve ayrıca siz de duyduklarınıza kendinizi üzmüşsünüz .ayrıca kv Tabiki çevresine ben hepsini seviyorum va diyecek ,birini sevmiyorum demez ki .
Arıyorki zatenEşiniz annesinin yanında sizi arasa ve hoparlör açık olsa ne yaparsınız ?
Sizi tebrik ediyorum okadar konu içinde dikkatinizi çeken ağlamam olmuşSiz en iyisi aglama krizlerine girmeye devam edin. Ancak bu sekilde atlatirsiniz bu buyuk ve travmatik olayi.
Ben tavsiye almak için buraya yazıyorum hakaretlerinize ve etiketlemelerinize gerek duymuyorum öneri ve yorum yapacaksanız amenna ama sizde öyke bir amaç görmüyorum kusura bakmayı. Öfkenizi başkalarından çıkarın benden değil
Sizin arkanızdan iş çevirmemiş ,açmış olduğu aile grubuna sizi istemediği için eklememiş .bu kadar basit .Sizi dışladığı için siz de ona göre davranırdınız olur biterdi .Böyle telefon engellemeler falan daha işin içinden çıkılmaz bir hal aldırmışsınız .şimdi yeri geldiğinde o engeli kaldıracaksınız ve tükürdüğünüzü yalamış olacaksınız .Doğru haklısınız hoparlör yanlış olabilir benim arkamdan iş çevirmesi ve dışlaması doğru bir olay
O zaman buraya yazman sacma değil mi kimse senin cektigini bilmiyor herkes kendi havasina gore cevap veriyor...Herkesin kendine göre derdi vardır dediğinz gibi kimine ağır limine tınnn gelir varsın size bu şekilde görünsün kendi bileceğiniz bi durum
aslında yazan herkes aynı şeyi yazmış ama kendini çok haklı gördüğün için geri adım atmamak adına hakaret falan diyorsun..
bir daha böyle bir şey yaşarsan, ortalığı karıştırma.
zorunda değilsen gitme.
zorundaysan yüz göz olma.
hem gitmeyecek gücün olmayıp, hem artistlik yapma.
sonu sana patlar.
bayramda küslük olmaz diyip kocan el öpmeni beklediğinde, canın daha çok sıkılacak...
eşin yanında olmuş ne güzel.
ama annesi ile karşı karşıya geldiği vakit sana uzatma diyecek.
o zaman ne yapacaksın?
kendini böyle mi korudun?
bayramda onların arasında kurbanlık koyun gibi tek başına kalarak? o kadar insanın sen küçüksün/gelinsin alttan al baskısıyla?
yaşın kaç merak ettim.
bu kadar kişinin tecrübesini yabana atma.
aile grubunda iki cuma mesajı 3-5 fotoğraf göreceksin diye uzun vadede kendini düşürme.
[/QUOTE
Size prenses sendromu vs söylense okadar açıklamanıza rağmen siz ne düşünürdünüz ben yersiz eleştiriye tahammül edemiyorum yaşımla da neyi kanıtlayacaksınız çok merak ettim amacım vatsp gruplarınd var olmak değil bu haksızlığa ayrımcılığa nasıl duruş sergilemeliyim ne yapmalıyım burda bunu konuşuyoruz
Kendini nasıl korumalıydım merak ediyorum kaynanamın hakaretlerini dinleyerekmi
Buraya yazdıklarıma değer vererek cevp veriyolarlar küçümseyerek hıh tın vs demeyerekO zaman buraya yazman sacma değil mi kimse senin cektigini bilmiyor herkes kendi havasina gore cevap veriyor...
Ne hakkında haklı görüyorum kendimi mi bana açıklarmısınızaslında yazan herkes aynı şeyi yazmış ama kendini çok haklı gördüğün için geri adım atmamak adına hakaret falan diyorsun..
bir daha böyle bir şey yaşarsan, ortalığı karıştırma.
zorunda değilsen gitme.
zorundaysan yüz göz olma.
hem gitmeyecek gücün olmayıp, hem artistlik yapma.
sonu sana patlar.
bayramda küslük olmaz diyip kocan el öpmeni beklediğinde, canın daha çok sıkılacak...
eşin yanında olmuş ne güzel.
ama annesi ile karşı karşıya geldiği vakit sana uzatma diyecek.
o zaman ne yapacaksın?
kendini böyle mi korudun?
bayramda onların arasında kurbanlık koyun gibi tek başına kalarak? o kadar insanın sen küçüksün/gelinsin alttan al baskısıyla?
yaşın kaç merak ettim.
bu kadar kişinin tecrübesini yabana atma.
aile grubunda iki cuma mesajı 3-5 fotoğraf göreceksin diye uzun vadede kendini düşürme.
Aynısından sana gönderelim kaynana mın versiyonundan böyle yorum yapabilecekmisinValla senin yorumlarını okudukça kaynanaya acıdım ne çene maşallah
Olur benim iki gorumceği de sana paslayalim olsunAynısından sana gönderelim kaynana mın veraiyonundan böyle yorum yapabilecekmisin
Normalde öyle değilim hamile olduğum için bu durumdayım demiştimBen de ağlamanıza takıldım, buna bile saatlerce ağladıysanız belki de kv haklıdır sizi eklememekte.
Zaten hep regl in sucu olur bir de hamilelik olmasa asla ağlamazdın, ah şu hormonlarNormalde öyle değilim hamile olduğum için bu durumdayım demiştim
Kaynana eklemedi diye üzülüyorsa bence yeterince kötü kaynana değildir. Ben saklanacak delik arıyorumOlur benim iki gorumceği de sana paslayalim olsunama intihar edersen sorumluluk almam
İste sana onu diyom ya ben kriz falan gecirmedim sende free takıl, cok alingansin konundan cikiyorum.Msspinkie Seninde benden frklı bi yanın yok Madem çuvaldızı önce kendimize batırlım
İlk mesajımd belirttim yanlış anlaşıldı heralde eklemedi diye değil neden ayrımcılık yapıyo ikiyüzlü davranıyo o sebeple öğrenmek istedimKaynana eklemedi diye üzülüyorsa bence yeterince kötü kaynana değildir. Ben saklanacak delik arıyorumwatsap grubu vardı ailenin biz evlenince eklemek istediler aman dedim sakın yapmayın, ben daha fazlasını kaldıramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?