- 26 Ocak 2013
- 143
- 49
- 298
- Konu Sahibi buzkutlesi
-
Hep öyle ağır laflar edip sonra iyi davaranmamzı bekler hatalı olsa bilse karşı tarafı suçlu duruma düşürürKaynananız çocuk mu ya bunun için evlatlktan mı reddelir,kolay mı evladı silmek
evlatlıktan red çok ağır cıddenHep öyle ağır laflar edip sonra iyi davaranmamzı bekler hatalı olsa bilse karşı tarafı suçlu duruma düşürür
Bahsettiğim öyle benle resmi falan durmaya çalışması değil gayette içli dışlı her özelimizi bilmek isteyen bi kaynanam var o şekilde mi anlaşıldı acabaKeşke en baştan hic esinizi karıştırmayıp kendiniz konuşsaydınız. Demekki mesafeli duruyor size karşı, hic tribe girmeden siz de ona göre davranıp mesafeli olabilirsiniz.
Herkes kayınvalidem rahat bırakmıyor diye şikayet ederken sizinki ne güzel size bulaşmıyor.
Bu arada aile whatsap grupları kadar gereksiz bir şey görmedim. Herkes kendi ailesiyle kursa yeterli ( şayet aileler uzaksa) kesin bi küslük alınganlıktan sorun çıkıyor o gruplarda.
Yılan gibi sokarlar kırarlar sonra da alıngan derler, yalaka olmayınca kaynanaya da yaranilmiyor yüz göz olmayın daha fazla saygıyı koruyun bosverin bebeğinizi düşünün ve yapıcı olmaya çalışın yine de , ne kaynanalar var o da alıngan demekki kişi kendinden bilir işi .Merhaba hanımlar
bende ki de bir kaynana sorunuöncelikle kaynanam karakter olarak berzaman haklıdır hiç birzaman onun kafını üstüne laf söylenmez aksi iddia edilmez teknolojiyide iyi bilir ve kullanır yaşına rağmen neyse geçenlerde vatsapta evlatlarım diye grup kurmuş diğer gelinleride eklemiş çocuklarını falan bi tek beni eklememiş eşimin telefonundan gördüm eşime söyledim annene sor bi problemmi var biye beni eklememiş ( amacım ekli olmak değil sadece neden ayrım yaptığını öğrenmek bu arada ) sonra eşim annesini aradı hopalörden dinliyorum başta unuttum farkında değilim galan dedi sonra eşin çok alıngan ondan eklemedim dedi fakat diğer gelinlerde çok iyi değil arası onlarada alıngan vs der arkasından eşimde anne aynısı sana yapılsa ne hissedersin falan dedi başladı kaynana ne yapmışımda kötü niyetli değilim diye feryat figan etti Allah biliyo niyetimi vs sonra anne ben çıkıyorum eşim yoksa dedi ve çıktı başka yine kaynanamın kurduğu bi grup vardı bende o lafından sonra o aile grubundan çıktım
Kayınvalide üst üste bana ve eşime mesajlar yağdırmaya falan çalıştı eşimi evlatlıktan reddetti bende engelledim heryerden bu arada hamileyim ağlama krizine girdim ne diyeceğimi şaşırdım o sebeple konuşmak ve cevap verecek durumda olamadım kısa bir süre sonra yaz tatiline onların yanına hitmemiz gerekiyo ama ben hiç istemiyorum masıl ni hol çizmeliyim lütfeeen önerilerinize ihtiyacım var
Aynen öyle şimdide ben naptım siz kötüsünüz siz kötü niyetlisiniz diye bize yıkıyoOrtalığı karıştırmak için yapmış belliki. Amacınada ulaşmış.
Klasik savunmaları o zaten.Aynen öyle şimdide ben naptım siz kötüsünüz siz kötü niyetlisiniz diye bize yıkıyo
Arayıp da bulamadığım ben olsam hayatta gitmem bakmamMerhaba hanımlar
bende ki de bir kaynana sorunuöncelikle kaynanam karakter olarak berzaman haklıdır hiç birzaman onun kafını üstüne laf söylenmez aksi iddia edilmez teknolojiyide iyi bilir ve kullanır yaşına rağmen neyse geçenlerde vatsapta evlatlarım diye grup kurmuş diğer gelinleride eklemiş çocuklarını falan bi tek beni eklememiş eşimin telefonundan gördüm eşime söyledim annene sor bi problemmi var biye beni eklememiş ( amacım ekli olmak değil sadece neden ayrım yaptığını öğrenmek bu arada ) sonra eşim annesini aradı hopalörden dinliyorum başta unuttum farkında değilim galan dedi sonra eşin çok alıngan ondan eklemedim dedi fakat diğer gelinlerde çok iyi değil arası onlarada alıngan vs der arkasından eşimde anne aynısı sana yapılsa ne hissedersin falan dedi başladı kaynana ne yapmışımda kötü niyetli değilim diye feryat figan etti Allah biliyo niyetimi vs sonra anne ben çıkıyorum eşim yoksa dedi ve çıktı başka yine kaynanamın kurduğu bi grup vardı bende o lafından sonra o aile grubundan çıktım
Kayınvalide üst üste bana ve eşime mesajlar yağdırmaya falan çalıştı eşimi evlatlıktan reddetti bende engelledim heryerden bu arada hamileyim ağlama krizine girdim ne diyeceğimi şaşırdım o sebeple konuşmak ve cevap verecek durumda olamadım kısa bir süre sonra yaz tatiline onların yanına hitmemiz gerekiyo ama ben hiç istemiyorum masıl ni hol çizmeliyim lütfeeen önerilerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?