Ne yapacağımı şaşırdım artık yuh diyorum 😔

İlk mesajımd belirttim yanlış anlaşıldı heralde eklemedi diye değil neden ayrımcılık yapıyo ikiyüzlü davranıyo o sebeple öğrenmek istedim
Hm, o zaman sen de ona iki yüzlü davranacaksın, yüzüne canım deyip anneler gününde kendi annene hediye alacaksın ona almayacaksın, ramazanda eltilerini davet edeceksin onu etmeyeceksin.

6Ya tmm siz biraz simariklik yapmışsınız kabul ama burda en büyük ayıbı yapan kişi kV .resmen ayrımcılık çıkarıp ortalık karıştırmis. Olgun bir anne gibi davranması gerekirken. Ama sizinde tavrınız yanlış olmuş ben olsam eşime uzuldugumu belli ederdim ama bir tepki verdirmezdim kV ile görüştüğümüz de bile asla takmiyormus gibi davranirdim. Sen kimsinki senin bu davranışlarını takayim modu :) eşime ama duygusal işlemeye devam tabi

Biraz da amacım eşimin annesinin geçek yüzünü görmesini istemem di ilk defa annesi hazırlıksız yakalandı ve panikledi lafı değiştirmeye çalıştı ama eşim anlayacağını anladı yıllardır bu sonucu görmek istiyordum

Ne çok abartmissiniz. Bir ara esimin ailesi de watsp grubu kurmuslardi butun kuzenler, kardesler, eşleri herkes vardi eşimi de almislar ben yoktum.
Hicte kimseyi arayip mizmizlanmadik. Eşim zaten zirt pirt onlara laf yetistirecek kadar aylak degildi cikti gruptan kimse kimseye bisey sormadi.

Kimsenin annesinin gerçek yüzünü göstermek sizin haddinize değil .Ayrıca o onun oğlu ,yarın bayramda gidip elini öpecek siz napacaksınız ?

bir süre sonra yaz tatiline onların yanına hitmemiz gerekiyo
Niye gerekiyorki? Hayati bir olay mı yazlığa gitmeniz. Olaylar bu raddeye gelmiş siz hala yazlık derdindesiniz. Gitmeyiverin. Size ayrı gayrı yapmış, hala daha gidip yüzüne mi bakacaksınız.
Eğer öyleyse grup olayında fevri davranıp ana oğulunda arasını açtınız farkındaysanız.

Kimsenin arasını açtığım falan yok gayet de konuşuyorlar

İki taraf derken benim ne gibi bi abartmam olmuş merak ediyorum kötü anlamda sormadım objektif olarak baktığınız için soruyorum
Aglama krizine girmek cok abarti degilmi :) esinize gösteriş olsun diye yaptiniz muhtemelen. Kaynanam beni gruba almadi diye niye aglama krizine gireyim cok sacma

Aglama krizine girmek cok abarti degilmi :) esinize gösteriş olsun diye yaptiniz muhtemelen. Kaynanam beni gruba almadi diye niye aglama krizine gireyim cok sacma
Ağlama krizine girdim desim de ne çok yanlış anlaşılmış eşime niye gösteril yapayım ben zaten yanımda durmadım konunun uzamamsı için dışarı çıktım kendimi oyalamak adına yani robot değilim herkesin olduğu gibi benim de duygularım var ağlamak üzülmek sevinmek gibi neden garip karşılanıyor anlamıyorum
Doğum yapınca yada sevindiğimizde de bazılarımız ağlar bazıları güler bu kişiye özel niye bukadar garipseniyor anlamıyorum

Evliliğinizi bu kaprislerinizle tehlikeye atan sizsiniz .buraya konu açtığınıza göre herkesi ilgilendiriyor
Kapris yaptığımı nasıl söylersiniz bana ne garezimiz varda beni tanımadan böyle yorum yapıyosunuz bahsettiğim konuyla ilgili konu hakkında yorum yapabilirsiniz gerisi sizin haddinize değil genelleme yapamazsınız

O kadar mı bezdin? mübarek günler inşaallah duanın kabul saatidir. Allah gönlüne göre versin tez vakitte
Ahh ahhh hem de nasıl bir bilsen canım. Bir gün olsun rahat vermedi, görüşmeyi kestim eşimden boşanmak için evi terkettim . Neler açmadı ki başıma . Bazen geçekten hiç olmamaları daha iyi bu erkek ailelerinin. Yine bayram geliyor eşim tutturuyor barışın diye, gideceğim ama ertesi gün yine başa saracağız.

Ben burda kimseyle tartışmak atışmak için bu konuyu açmadım ama görüyorum ki üyelerin bazıları acımasızca tek taraflı düşünerek direk yargılama hüküm verme peşinde arkadaşça sizlerden destek ve öneri bekledim başka bişey düşünmedim şımarık alıngan vs gibi yorumlarla nekadar!!!!yapıcı ve soruna çözüm sağlayan cevaplar olduğunu da görmüş oldum!!!

İşinize gelmeyen cevaplar aldığınızda takındığınız tavır ortada. Kvnize Allah sabır versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…