Merhaba hanımlar
bende ki de bir kaynana sorunu

öncelikle kaynanam karakter olarak berzaman haklıdır hiç birzaman onun kafını üstüne laf söylenmez aksi iddia edilmez

teknolojiyide iyi bilir ve kullanır yaşına rağmen neyse geçenlerde vatsapta evlatlarım diye grup kurmuş diğer gelinleride eklemiş çocuklarını falan bi tek beni eklememiş eşimin telefonundan gördüm eşime söyledim annene sor bi problemmi var biye beni eklememiş ( amacım ekli olmak değil sadece neden ayrım yaptığını öğrenmek bu arada ) sonra eşim annesini aradı hopalörden dinliyorum başta unuttum farkında değilim galan dedi sonra eşin çok alıngan ondan eklemedim dedi fakat diğer gelinlerde çok iyi değil arası onlarada alıngan vs der arkasından eşimde anne aynısı sana yapılsa ne hissedersin falan dedi başladı kaynana ne yapmışımda kötü niyetli değilim diye feryat figan etti Allah biliyo niyetimi vs sonra anne ben çıkıyorum eşim yoksa dedi ve çıktı başka yine kaynanamın kurduğu bi grup vardı bende o lafından sonra o aile grubundan çıktım
Kayınvalide üst üste bana ve eşime mesajlar yağdırmaya falan çalıştı eşimi evlatlıktan reddetti bende engelledim heryerden bu arada hamileyim ağlama krizine girdim ne diyeceğimi şaşırdım o sebeple konuşmak ve cevap verecek durumda olamadım kısa bir süre sonra yaz tatiline onların yanına hitmemiz gerekiyo ama ben hiç istemiyorum masıl ni hol çizmeliyim lütfeeen önerilerinize ihtiyacım var