- 19 Kasım 2023
- 7
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi nurdan2023
-
Ayrılmaz tabii.Ama ayrılma istiyorum demedi yani bu şekilde hayat devam edecek diyor ne zaman kendimi sana karşı iyi hissedersem o zaman gelirim diye konuşuyor bilmiyorum kuruntu yapıyorum diyorum ama çok çaresiz kaldım
Onu hiç deme o zaman.Gez dolaş kendine bak , neşeli ol, güler yüzlü ol. Tavir yapma , hakkını koru ezilme ama yumuşak yumuşak konuş. Bi süre sana dönene kadar sabırlı ol. Ailesine yağ yak , davet et. Cocukla ucunuz gezin . Haftasonu otel ayarla tatil yapin. İlgisini üstüne toplayıp, yumuşatın sonra bakarsınız.Desem ki ayrılalım tamm der omunda farkındayım ama ben seviyorum çok kocamı
Olmadı ondan gizli psikoloğa git. Aile terazisine bi süre yalnız da gidip fikir alabilirsinizOnu hiç deme o zaman.Gez dolaş kendine bak , neşeli ol, güler yüzlü ol. Tavir yapma , hakkını koru ezilme ama yumuşak yumuşak konuş. Bi süre sana dönene kadar sabırlı ol. Ailesine yağ yak , davet et. Cocukla ucunuz gezin . Haftasonu otel ayarla tatil yapin. İlgisini üstüne toplayıp, yumuşatın sonra bakarsınız.
Büyük ihtimal. Eşini başkasına kaptırma çocuğun varsa seviyorsan sen yapış. Ben bosandim pişmanım açıkçası. Erkekliğini yücelt. Ondan yardım iste . Kapağı açamadım. Tasiyamadim vs gücünü ona farkettir. Çocuğunu kullan babasına çok düşkün, babasi seni özlemiş vsSana böyle davranma bil ki başkasına aşk sözleri söylüyordur
Boşanalım dediğinde tamam diyecek biri ancak bir halt yiyordur
Kendi suçunu bastırmak için seni öne sürüyor seni suçluyor kendi masum hep masum tabiki
Sana böyle davranma bil ki başkasına aşk sözleri söylüyordur
Boşanalım dediğinde tamam diyecek biri ancak bir halt yiyordur
Kendi suçunu bastırmak için seni öne sürüyor seni suçluyor kendi masum hep masum tabiki
Adam soğumuş,siz sevseniz de bir anlam ifade etmeyecek artık.Ha bir robot, ha eşiniz.Aynı evde yaşayan iki yabancı gibi olacaksınız.Muhtemelen başka biri var,madem soğumuş bırakın gitsin.Desem ki ayrılalım tamm der omunda farkındayım ama ben seviyorum çok kocamı
Alıntıyı yanlış yapmışsınız konu sahibi ben değilimBüyük ihtimal. Eşini başkasına kaptırma çocuğun varsa seviyorsan sen yapış. Ben bosandim pişmanım açıkçası. Erkekliğini yücelt. Ondan yardım iste . Kapağı açamadım. Tasiyamadim vs gücünü ona farkettir. Çocuğunu kullan babasına çok düşkün, babasi seni özlemiş vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?