Ne yapacağımı şaşırdım artık

papatyaprenses

iyi ki varsın aşkım
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2009
1.726
0
116
Diğer
:95: selam arkadaşlar...benim de bir derdim var.aslında uzun zamandır yazmak istiyordum ama her barışmamızda vazgeçtim..fakat bugün yine birbirimize girdik.ben çok sabırsız olmama rağmen ona bakılınca baya sabırlıyım.sorun kıskançlık hiç bitmiyor.her yerde herşeyde bi arıza çıkıyo.saç kesimimden makyaja giyimimden konuşmama...arkadaşın sevgilisiyle merabalaşsam kıyamet kopuyo ki sadece meraba...nasıldı tipi daha konuştunmu şöyle oldumu byle oldumu yolda bakan oldumu gittiğin yerde erkek varmıydı...artık delirme noktasına geldim ve her defasında pişman oluyo.bugün buluştuk durduk yere kavga çıkardı yine kıskançlık sebebiyle yüz üstü bıraktı gitti.bende tel ettim ve ağır konuştum çünkü sabrım taşmıştı.ama yarın hiç bişey olmamış gibi aşkım diye arıcak ve ben dayanamıcam :92: boşver alışır,üstüne git yapma dediğini yap pes etsin,umursama hepsi böyle gibi değilde daha geçerli ve deneyimli fikirler istiyorum.çok sevdiğini billiyorum bende çok seviyorum ve tartışmktan yoruldum..

Hiç boşver alışır vs demeyeceğim.
Alışması gereken sensin tatlım. Ya sen ne diye onunla kıskanıyor diye kavga ediyorsunki.
Çok doğal birşey bu. Bak, adam seviyorki kıskanıyor. Sen de ona karşı anlayışlı davran. Aynı şekilde kısıtlamalar getir. Gerekirse erkekler çıkar hayatından ki gerekecek. Daha güven dolu bir ilişki yaşarsınız bence. Önemli olan senin elalemin erkeğine selam vermen değil, önemli olan sizin aşkınız, mutluluğunuz. Kıskançlık konusunda asla bir erkeğin üstüne gidilmemelidir, arıza çıkarılmamalıdır bence. Yoksa adam "ulan bu o adamı bu kadar önemsiyor mu? Benim için bi adama selam vermekten vazgeçmiyor. Bunun için benimle tartışıyor" diye düşünücek. Bir konu da öyle bir kavganız olursa bence yapman gereken tek şey "bi daha olmaz özür dilerim sevgilim" demen olucaktır. Erkeklerin kıskançlığının üzerine gidilmez.

katılmıyorum kıskançlık sevgi göstergesi değil bi hastalıktır bence yani arkadaşın anlattıkları onu gösteriyor ben senin yerinde olsam bana yaptığı gibi davranırdım biraz önce bende kıskancım dedim ama benm kıskanç olmamı gerektren yaşadığım olaylar bu yüzden hayatı bazen ona zindan ediyorum :82: şu an böylesiniz düşünsene evlendiğinizi bu kıskançlıklar bi yerden sonra iftra atmaya kadar gider emin ol çevremde böle bi kaç tip insan gördüm bence sözünü dinlemen ipleri onun eline vermen gibi bişey olur o sana nasıl davranıyorsa sende ona iki katı kıskanç davran en sonunda bunalacak sende nasıl oluyomuş diye sorarsın ancak o zaman anlar seni

Evette insan sevmediği bir insanı da kıskanmaz yani :)
Yasmin_34 sana şurda katılıyorum, papatyaprenses de aynı şekilde kıskanç davranmalı.
Ama bu şekilde davranırken karşısındakinin kıskanclığını da normal karşılıyor gibi görünmeli, arıza çıkarmamalıdır.
Yoksa olay "sen bana böyle böyle davranıyorsun zaten, ben yapıncamı kötü oluyor"lara kadar gider. :)

karşılıklı oturup bu konu hakkında detaylı bir şekilde konuştunuzmu hiç? seni neden bu kadar kıskanmaması gerektiğni anlatmaya çalış bence uzun uzun bu konuda tartışın ama konuşmayı sakinleştirmen gerekiyor canım.sesler yükselirse sabırla sakinleştir ki ne söylediğini anlasın.akıılıca cümlelerle ikna etmen gerekiyor ve bu zaman alacaktır.her yaptığında sinirlenmeden yaptığının yanlış olduğunu anlat ta ki onu bıktırana kadar .sen aynı şeyleri anlatma diye bak nasıl tutçak kendini kıskansa bile bişi diyemicek sana .benden bir tavsiye canım

Biri benim nişanlımımı tarif ediyor ne :))

Her zaman demişimdir ki,keşke onun kadar kendime güvenen biri olsam.
Ama şimdi diyorum ki,o kendine güvenmiyor aslında.
2 gün iyi olsak 3 gün kavgalıyız.Bu hep böyle sürüp gidiyor.Ertelene ertelene büyüyor sorunlar,biz farkında değiliz.Ufacık birşeyden ayrılma noktasına geliyoruz.Hakaretler,aşağılamalar.Bense susup ağlamayı tercih ediyorum.Gece boyunca.O uyuyor lafları söyleyip.
Ertesi günde hiç birşey olmamış gibi "günaydın hayatım"
Ben hatasını anlayana kadar konuşmuyorum.Bazen özür diliyor,bazen o hakaretlerin üstüne benden özür bekliyor.
Sayesinde psikoloğa gidiyorum.Biliyorum ki kişilik bozukluğu var bir anlamda.Ama tek başıma psikoloğa gitmemle birşeyi değiştiremiyorum,farkındayım.Ne kadar bilirsen bil,söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır deyip laf anlatmaktanda yoruldum artık.

Aşkta,sevgide illa ki kıskançlık olur,olacaktır.Ama bunun aşırısı hastalıktır.Önemli olan yasmin_34 arkadaşımızın yaptığı gibi kendi yaptıklarının bilincinde olabilmesidir :))
Kabullenmiyorsa bu hastalıktır! Tedavisi mümkün olmayan bir hastalık.

Mantıklı bir çözümü var mıdır,bende araştırma aşamasındayım...

bi kaç defa konuştuk hatta baya ciddi tartışmalar oldu ve bir daha olmıcak aşkım söz ddi bende her defasında affettim.ki zten kıskanıyor diye makyaj yapmıyorum çevremde kuzenlerimden başka erkek arkadaşım falan da yok.ama uçan sinekten kıskanıyor.bnde sinirleniyorum ister istemez

resmen aynısı yani

biride bnm kocamı tarif ediyor bugün işe gelirken makyaj yapıyorum aşkııııııım geç kalıyorsun diye bağırıyor :)) halbuki iş yerine giderken ne gereji war makyaj yapıyon demek istiyor ya..halbuki yenidoğan serwisinde çalışıyorum bebelerim war ve tek başıma çalışıyorum kimden kıskanıyor bilmiyorum.. ahhh ahhh

ne kadar zamandır birliktesiniz yenimi acaba canım

gözdems cnm sende haklısın sevmesede kıskanmazda ben en yakınlarımdan biliyorum bbm çok kıskanç bi insandı cnm annem babama sırf çocukları için katlanıyordu hatta babam kıskançlığını benm üstümdede göstermeye başlamıştı ben 16 17 tam genç kız olmaya başladğım sıralar bi süre böle devam etti sonra ben bakırköylük olunca deprsyon falan çünkü çeklir gibi değildi iftra boyutuna gidiyo düşünün ki söleyen adamda babnız sus sus bi yere kadar en sonunda hastalandım olayları tam hatrlamıyorum ama kendimi hastnde baya kaybetmişim bem o halimi görünce bi de dr ne konştysa artık kıskançlıktan eser kalmadı

ben hiç izin vermedim kıskanmasına ve vermemde çünkü mantık çerçevesinde hareket ediyorsan kimsenin seni yönetmesine ihtiyacın olmazki.güçlü olmalıyız kızlar ve kendimize güvenmeliyiz neden öyle salıyosunuz kendinizi.onlar sizin istediğiniz gibimi davranıyor?

ben onun hoşuna gidecek beğeneceği ne varsa alıyorum o da tam tersi sırf yakışanı almamak için direniyor.bugünde çilden çıkardı bende haklı olarak bağırıp çağırdım

o da bir daha olmamasını ister emin ol ama elinde değil bilinçli olarak yapmıyodur kontrol dışı onun davrandığı gibi davran bence ara mesela yarın nerdesin falan die sorgla sonra deki yanında bayan mı var kadın sesi geldi eminmisin sölediğin yerde oldğuna falan :84::84: baskın çık bakalım biraz sen ayarını daha ii bilirsin onun sana yaklaşımının aynısı olsun bakalım ne yapacak

Bunu nasıl başardınız peki?

yawww keşke sevgilim biraz kıskanç olsa bazen sırf onu kıskandrmak için elimden geleni yapıyorum ama yapısında yok yaa fazla anlayışlı rahat adam ne olacak

o sökmüyor benimkinde canım sorduğum zaman gülüyor aşkım beni taklit etme erkeklerin yanında olduğumu gayet iyi biliyorsun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…