Ne yapacağımı şaşırdım artık

arkadaşım bak nerdeyse 1 hafta olmuş adam aramamış. seven insan dayanamaz arar. sen neden aramıyorsun? illa özür dilemen gerekmiyor eğer istemiyorsan ve hatalı olduğunu düşünmüyorsan. ama ara ve sor neden böyle yaptığını.

kastettiğim şey, seni seviyor bile olsa aklı başka yerlerdedir o yüzden senin de üzerinde baskı kurmaya çalışıyor. "kişi kendinden bilir işi" bu lafı hiçbir zaman unutma.

bugün mecburiyetten konuşmak durumunda kaldık aramak zorunda kaldım..ve ne var diye açtı tel.bende sen tam bi ..üzsün dedim kapattım ağzıma gelenide saydığım bi msj yolladım....yoruldum ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum nereye gidiyor bu ilişki onu da bilmiyorum ama nefes alamıyorum artık

sesimi çıkarmaya gerek kalmayacak böyle giderse sabrımı taşırmıştı ve bende dediğim gibi ağzıma geleni saydım..sonunda da ne halin varsa gör artık dedim

güvansizlik,kıskançlık her neyse adı şuan bu halde olmamızın sebebide bu bende benden ne bekledğini anlayabilmiş değilim 4 yıldır şuan o kadar öfleli ve kırgınım ki anlatamam

Bunlar ben erkek arkadasımı yeryüzünde kıskanclık türü bakımından tek sandıgım icindi..
Yok yok aynı tarzda soruları bile baskasına soran varmıs.
Benim sevgilim kıyafetime cok karısırdı makyajıma, gittigim yerlere karısmaz gezmeyi cok severim zaten.
Ama kadının fendi erkegi yendi.
Ben böyleyim dedim degismem ya alıs yada bitirelim dedim.
Düsündü tasındı sonuc olarak kendini degistirdi. Ama sunu söylemeliyim asırı kıskanclık sevgi göstergesi degil hastalık bencede.

ya tbenimkinin kıskançlığını değil ufak kıskançlıları sevgi göstergesi olarak düşünüyorum ben.zaten benimkinin boyutu aşırı olmasa şuan bu halde olmazdık.sinirden çatlamak üzereyim heleki bugünden sonra .....napacağımı gerçekten şaşırdım

ben olsam anlatmam ne gereği var :97:

herşeyin fazlası zarar.tüm hayat kısıtlamalarla geçer mi.evlenince ve zaman geçtikçe katlanılmaz bir hal alırsa ki belli ki olacak olan bu.iyi düşün şimdi aşığım dediğin kişiyi belkide sonra sevmiyeceksin bile hangi huyu ile seni kendine bağlayacak.hayırlısı neyse o olsun.

Fazla kıskanç insan ömür törpüsü arkadaşım.Ben böyle bir insana 3 yılımı verdim ve bu üç yıl içerisinde bu huyundan vazgeçmesi için oturup saatlerce adam gibi konuşup derdimi anlatmaya çalışmadığım mı kaldı, ailemle gezmeye gittiğim halde, bana inanamadığı için telefonla onu arayıp ailemin sesini mi dinletmedim, bana güvenebilmesi için her yaptığım şeyi rapor mu etmedim, bağıra çağıra kavga mı etmedim, ayrılmayı mı denemedim , aklına gelebilcek herşeyi ama herşeyi denedim ama asla başarılı olamadım. Ama ona deliler gibi aşıktım ve ben 3 sene bu insanla hayatımı mahvettim. İnsan yedisinde neyse yetmişimde de öyledir. Geriye dönüp baktığımda sadece acınası bir insan görüyorum ve yıllarıma acıyorum.Ve şimdi böyle bir insanla uğraşmaya kalkıp ,seviyorum diyene de çok sinirleniyorum. Bu dünyada sizden başka bir siz daha yok, siz de bir bireysiniz, sizin de istedğiniz gibi bir hayatı yaşamaya hakkınız var, kimsenin sizi makul olmayan, delice şeylerle , paranoyaklıklarla kısıtlamaya hakkı yok. İnanın ki değmez. Umarım aklınızı bir an önce başınıza toplayıp kendinzin kıymetini anlarsınız. İnsanın hayatında unutamayacağı hiçbir şey yok. Allah korusun ölümler bile unutulup gidiyor, biz hayatımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz... Sevgiyle ,mutlulukla kalın inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…