- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
- Konu Sahibi papatyaprenses
-
ve ne biliyim hani erkeğe herşey anlatılmaz diyolar ben herşeyi anlatıyorum olurda sonradan duyup sinirlenir diye doğrumu yapıyorum onuda bilmiyorum
Benimde içim rahat etmiyor birşeyi söylemeyince.Ama söyleyince ne oluyor,yine ben üzülüyorum.Bu kez yalana teşvik ettiriyor.Arkadaşım var bir tane,o kızıyor bana herşeyi söyleme diye.Ben artık öyle yapıyorum,mutluyuz,kavga etmiyoruz diyor.Düşünüyorum,böylemi olmalı diyorum.Ama hayır,bence böyle de olmamalı...
Benimde içim rahat etmiyor birşeyi söylemeyince.Ama söyleyince ne oluyor,yine ben üzülüyorum.Bu kez yalana teşvik ettiriyor.Arkadaşım var bir tane,o kızıyor bana herşeyi söyleme diye.Ben artık öyle yapıyorum,mutluyuz,kavga etmiyoruz diyor.Düşünüyorum,böylemi olmalı diyorum.Ama hayır,bence böyle de olmamalı...
22 yaşındayım.o da benimle yaşıt
daha yaşınız çok genşmiş canım o yaşlarda normal gerçi bu davranışlar, zamanla düzelir inşallah.Ama sen bu konuda bilgi edin onunla paylaş yoksa daha çok üzülürsün.
bi ililşkide yalan olmamalı sonu kavga dahi olsa bence olmamalı çünkü sonunda çıkar ortaya
bi ililşkide yalan olmamalı sonu kavga dahi olsa bence olmamalı çünkü sonunda çıkar ortaya
beraber oldugunuz kısınız burcu aslanmı:)))
ufak tefek önemsiz şeyleri anlatmamak yalan değildir bence.mutluluğunuz için bazı şeyleri söylememeniz gerekir.o sizden kimbilir neler saklıyor.doğruda yapıyor çünkü boşuboşuna kafanıza takarsınız olmadık şeyleri.işin aslını bilmeden yanlış şeyler düşünür yanlış yorumlar insan.beyaz yalanlar bunlar oluyor işte.hayat bu kadar düşünecek kadar uzun değil canım ya.
ufak tefek önemsiz şeyleri anlatmamak yalan değildir bence.mutluluğunuz için bazı şeyleri söylememeniz gerekir.o sizden kimbilir neler saklıyor.doğruda yapıyor çünkü boşuboşuna kafanıza takarsınız olmadık şeyleri.işin aslını bilmeden yanlış şeyler düşünür yanlış yorumlar insan.beyaz yalanlar bunlar oluyor işte.hayat bu kadar düşünecek kadar uzun değil canım ya.
evet ama yazın nişan düşünüyoruz.bu şekilde olmsını istemiyorum ilerdede
tamam ararsa dediğin gibi davranalım bakalım
örneğin ne gibi şeyler sence söylenmemeli yani yanlış anlayıp kafasına takabilir dediğiniz şeyler neler sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?