- 19 Temmuz 2010
- 988
- 14
- 98
- Konu Sahibi papatyaprenses
-
4 yıldur beraberiz ilk zamanlar bu kadar değildi sonradan coştu abarttıkça abarttı
o sökmüyor benimkinde canım sorduğum zaman gülüyor aşkım beni taklit etme erkeklerin yanında olduğumu gayet iyi biliyorsun diyor
o sökmüyor benimkinde canım sorduğum zaman gülüyor aşkım beni taklit etme erkeklerin yanında olduğumu gayet iyi biliyorsun diyor
napim cnm yaa adam çok relaxYaaaww dur sende,özendirme bizi :))
yani kıskançlığın bi dozu olur hani çok göze batıyodur o gün kısknırsın ama onun sana ait olduğunu bilmek de mutluluk verir..yook yani benimki kuduruyor adeta
Bunu nasıl başardınız peki?
napim cnm yaa adam çok relaxgeçen metrobsteyiz yanımda erkek arkadım var ama biraz tartşmıştık ilerledim ben kapıya doğru orda beklerken arkamda b kaç çock varmış ben farketmedim karşımdada bi çocuk gözlerini kırpmadan bakıyodu indik metrbsten sırf bunu kıskandrmak için söledim manyakmıyım neyim yaa bana kızıcaksınız ama napim hiç kıskanmıyo ben çok üzülüyorum sonra farkındayım ben neden arkandan gelip sana sarılımdım anlamadın mı gerekli bakışıda attım deddi bi mutlu oldum yuppppiiii sanırım çaktrmadan beni kıskanıyo
işte bende bugün aynısını yaptım yeter ama artık dayanamıyorum ddim o da sabahtan beri aramıyor biliyorum ki benim aramamı bekliyor inadındn ama bende aramıyorum.böyle olunca kendi kendimi yiyorum takmamaya çalışıyorum ama olmuyo
canım sen ipleri iyice vermişsin yani allah yardımcın olsun ne diyim ya niye herşeyi anlatıyosunve ne biliyim hani erkeğe herşey anlatılmaz diyolar ben herşeyi anlatıyorum olurda sonradan duyup sinirlenir diye doğrumu yapıyorum onuda bilmiyorum
Ne güzel işte,olgun insan...
Bi de o metrobüsü bi anda altüst eden birini,kafa göz dağıtan birini düşün.Hadi onlar haketmiş diyelim,bi de masum insanlara bile bu şekilde davrandığını düşün.
Ooooooooooofffffffffff offfffff,işte o benim nişanlım...
anlattığın metrobs durumu bizde olsun ben daha kafamı kaldırmadan çocuğun kafası gözü dağılmış olur
öncelikle kendime uygun biriyle olmaya özen gösterdim bu en önemlilsi.senin kafa yapına uymuyorsa o insan o ilişki mümkün değil devam edemez.Ben biraz pratik zekalıyım heralde her durumda kendimi haklı çıkarcak bişey buluyorum.hep bişey bulup haklı çıkmanız önemli burda.benim fikrim bu yanlış anlaşılmasın.sizinde akıllı kendini bilen bir insan olduğunuzu anlaması gerekir saygı duymasını sağlayın kızlar.herşeyinize karışmasın yani.üstüne gidersem bu kız beni bırakır gider desin.bi ayağınız kapıda gibi davranın biraz.
onun hoşuna gidiyo ya aşkım yap diyo.ben kızmam diyor.yani farklı bi metod gerk.pes edeceği yok sınır tanımıyo bende vazgeçemiyorum ama böylede devam etsin istemiyorum hergün tartışmak yerine gülmek eğlenmek istiyorum
işte bende bugün aynısını yaptım yeter ama artık dayanamıyorum ddim o da sabahtan beri aramıyor biliyorum ki benim aramamı bekliyor inadındn ama bende aramıyorum.böyle olunca kendi kendimi yiyorum takmamaya çalışıyorum ama olmuyo
canım sen ipleri iyice vermişsin yani allah yardımcın olsun ne diyim ya niye herşeyi anlatıyosun
anlattığın metrobs durumu bizde olsun ben daha kafamı kaldırmadan çocuğun kafası gözü dağılmış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?