Ben de senin yazdıklarının arkasındayım zaten , öyle veya o dede üç gün orada kalacak mı kalacak , ben konu sahibi sıkıntı yaşamasın diye söylüyorum .Dün düğünümüz vardı ve yemekliydi cami de olduğu için suriyeli küçük çocuklar rahatlıkla geldi , üstleri başları nasıl pis birisi yanağımı sıkmak istiyor şimdi rahatsız olmadım desem yalan söylemiş olurum ama yine de sevdim başını okşadım , en fazla gider elimi yüzümü yıkarım ama küçücük çocuğu incitmem .Hayatinizda ne yaptiginizi bilmiyorum fakat bu konuda eger o dede kizacaksa, küs kalacaksa kalsin.
Elbette herseyi önleyemeyez, en basit bu laptoptan bile radiyasyon var fakat herseyi önliyemeyiz diye, hiçbirsey önlemiyelimin anlamina gelmez.
Konu dedenin 2 öpücügü batmasi degil, konu bebegin sagligi. Konu sahibi kendisi diyor bebek öksürüyor diye. Bu gidis ile bebek astim hastaligina kapilabilir.
Yada elini yikamadan çoçugun agizina verdi diye çoçuk hasta kalip gece gece annesi bakmak zorunda kaliyor.
Dede, amca ise ilk önce onlarda bebegin sagligini mecburen düsünmek zorunda. Etrafimda birçok dede, anneanneler bebegi öpmeye kiymiyorlar bile, bebegi zarar gelir diye. Yani bu insanlardan olaganüstü seyler beklenilmiyor. Ben henüz bir anne degilim fakat benim için bir çoçugun sagligi, bir bireyin o çoçugu sapur supur öpmesinden daha önemlidir.
Konu sahibi de yanağınımı öptü çaktırmadan siler , yanında sigara içerken bir bahane ile alır gider , bezini değiştiricem , karnı acıkmış der vs vs bahane çok yeter ki kötülük olmasın .Siyaset sadece devlet adamlarının işi değil .