Öncelikle konumun taşınmamasını rica ediyorum. Oğlumla ilgili hiçbir şeye dert demek istemiyorum ancak acil çözmem gereken bir problem bu. Kafayı yiyeceğim artık.
Oğlum 1yaşında. Çok ciddi bir yeme problemimiz var. Çoğu şeyi reddediyor. Sanki karnı hiç acıkmıyor gibi davranıyor. Ki eline veriyorum. Dağıtıyor, yerlere atıyor vs o konularda rahatım. Yeterki yesin diyorum. Ama sonuç hep aynı. Hep gözlerim dolu dolu yerleri temizliyorum yine yemedi diye. Masa başında yaklaşık bir saat kalıyoruz acele de etmiyorum. Ama neden yemiyor bilmiyorum. Meyveyi seviyor, sadece onunla karın doyuruyor. Mesela bugün ne yedi onu sayayım. Sabah 8gibi küçük bir parça ekmek ve çok az yumurta. Öğle yemeği için toplamda üç kez sofra kurdum belli aralıklarla. Toplamda bir çay kaşığı bulgur pilavı, küçük bir parça taze fasulye ve 2tane barbunya. Bu kadar. Arada birkaç kez emzirdim ama süt gelmeye başlayınca bırakıyor genelde. Alerji vardı yoğurda yeni başladık. Ama hiç hiç sevmedi. Kafam çok yorgun. Sürekli aklımda bu. Fikir verin bana ne yapacağımı bilmiyorum artık