Ne yapacağımı şaşırdım.(resimli)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eger akil mantik dahilinde napmam lazimdi diye soruyorsaniz esiniz zaten diyecegini demiş, hic kaynananizla yuzlesmeyip mesafe koysaydiniz basiniz agrimazdi. Aglayarak ozur dilemezdi etmezdi yuz goz olunmazdi. Hadi bunu yaptiniz 17 yaşındaki kiza kv çekiştirmek neden? Kınadığınız davranıştan, kaynananizdan ne farkiniz kaldi? Suan hic bir hakliliginiz yok, ikiniz de aynısınız.

Kayinvalideniz gelin adayı ile sizi çekiştirmiş siz koskoca forumla görümce ve kayınvalidenizi çekiştiriyorsunuz. Mesela eşiniz burda gorumcenizr s.carim doğum gününe dediginizi görse onunda ekran görüntüsünü alıp annesine atar. Suç eşinizde ortada köprü olmak yerine kurulacak köprüleri yıkıyor. Anne bu ya atılır mi yarın bir gün görüşmek isteyecek o zamanda size diyecek annemdir affet konuş diye.

Yanlışa yanlışla cevap verdim öyle olmaz böyle dedim.
Bu işin sonunda zararlı çıkacak, tükürdüğünü yalayacak olan sizsiniz.
Eşiniz günün birinde annemdir diyecek.

yapılan şeyin kalitesizliği ortada, sizin elinize onlarla bir olmadığınızı gösterme fırsatı geçmiş ama onlarla bir olduğunuz için kullanamamışsınız.

bence kayınvalide ve müstakbel eltinizle çok uyumlusunuz. Umarım bu birlik ve beraberlik daim olur, başkalarının başı yanmaz.

Çok gereksiz olayları büyütüyorsunuz. Zaten kv’ye kocanız yeterince yüklenmiş, siz niye daha uzatıyorsunuz. Konuşmak istemiyorsanız konuşmayın. Ama yaptıklarınız size geri dönecek gibi geliyor bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X