Ayyyy şiştim vallaaaa... Bu ne yüzsüz bi adammış ya. Kusura bakma ama nişanlında az değil yani. Senin yerinde olsam bu olay bittikten sonra alır nişanlımı karşıma konuşurum. Tanımadığım bi adamla aynı evde yaşatıyosun, git diyosun ama demekki yeterince ikna edici olamıyosun. Senin için başka insanlar benden önce gelicekse sen bilirsin. Bu sadece bu durum için geçerli değil. Yarın öbürgün bi yerden daha patlak verir.
Bence biraz yumuşak ama tehditkar ol derim.
Nişanlını seviyorsun?
O seni pek sevmiyor galiba!
Böyle bir hayata seni nasıl mahkum eder?
Pasif diyorsun da ayol adam sana bir şey yapsa yine pasif duracaksa vay haline!
Aynı cümleleri diğer konusunda daha da açık olarak yazdım.
Bu adam seni sevmiyor,seven hiçbir erkek bu şartlara tahammül edemez dedim.
Kötü oldum elbette :) Ama sonuç ortada.
Ama arkadaş nişanlısını savundu ısrarla.
Muhtemelen bu alkolik adam onu taciz edene kadar ne bileyim hırsızlık yapana kadar da nişanlısını savunmaya devam edecek.
Adam sana zarar verirse dedim arkadaşa,zararsız dedi :) Ruh okuyor herhalde adamı besleye besleye sevgi bağı kurmuş.
Elin adamıyla yaşıyor günlerdir korkmadan çekinmeden sucukları yemese idare edecek de..
Herşeyi geçtim adam sevgilisini getirmiş ev garsoniyere dönmüş resmen hadi insan herşeyi kaldırır da bunu boğazımı kesseler kabul etmem.
Aklıma ne geldi. Bu adamla nişanlınızın geçmişinde olan bişey yüzünden mi nişanlınız gönderemiyor adamı. Evimden defol git demek varken beraber dışarı çıkmışlar.
Nişanlın "nasıl olsa ev benim değil mi istediğimi barındırırım kimse karışamaz" mantığında.
Senin ne düşündüğün zerre kadar umurunda değil .
Öyle adama böyle şemsiye
Evi terket.Ama lafta değil ciddi ciddi terket.
Çünkü ben bu adamın sana olan sevgi saygısından da şüphe ediyorum artık
Sen gidince adamı alsın yatırsın koynunda
Ne kadar saçma bir olay.
Ne demek git diyorum gitmiyor.Nişanlım da acıyor yollamıyor.
Hiçbir bagınız olmayan bir adamla istemediğiniz halde aynı catı altında kalmanıza zorluyor resmen sizi.
Bak ne dicem ...
Nişanlın daha büyük bir eve geçsin
İhtiyacı olan herkese açsın evinin kapısını
Evin dışına da yazsın "Evsizler derneği" diye
Cennelik (!)adam vesselam
ne yalan söyliyeyim konu artık çok gerçekçi gelmiyor bana bukadar saçma şey üstüste gelince en azından inanmak istemiyorum. konunun gerçek olmamasını tercih ediyorum
ne yalan söyliyeyim konu artık çok gerçekçi gelmiyor bana bukadar saçma şey üstüste gelince en azından inanmak istemiyorum. konunun gerçek olmamasını tercih ediyorum
Yok vallahi ciddi ciddi durum bu işte..
En son gece çıkmışlardı konuşmuş onunla ...Konya 'ya göndereceğini söylüyor.
Bu sefer işi şansa bırakmayacağını otobüs biletini kendisinin alacağını...
Az sonra çıkıp onu yollayacak zaten gece de eve getirmemiş sanırım.
Sert çıkmam işe yaradı bir ihtimam bir düşünceli davranışlar...!
Bu sefer kesin gönderecek sanırım.