Ne yapacağımı şaşırdım yardım

1azuyus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
145
2
118
Manisa
benim oğlum 15 günlük 12 güne kadar çocuğun hiçbir şikayeti yoktu. malum havalar sıcak ince giydiriyorduk taki 13. gün ağlama krizine girene kadar k.validem çocuğu üşüttünüz diye diye fitil verdi şükür geçti o günlük. fakat beline kuşak sarıp uzun kollu şeyler giydirip 2 battaniyeye sarıp yatıttırıyor . çocuk isilik oldu. uyku düzeni artık yok. anca emmek istiyor yatağına yatırdığımda 5 dk sonra mızıldamaya ağlamaya başlıyor. banyoda işe yaramıyor. çocuğun bi rahatsızlığımı var sıcaktan mı uyuyamıyor anlamadım gitti ne yapacağımı şaşırdım. bu sıcak havalarda yenidoğan çocuğunuzu nasıl muhafaza ediyosunuz?

Muhtemelen bebeğinizde gaz sancıları başlamış....Öncelikle çoookkk geçmiş olsun...Bneim bebeğimde 3 aylık oldu...Ben gaz sancısı için nurse harverys diye bitkisel bir ilaç var onu kullanıyorum...Birde acı elma yağı ile karnını saat yönünde ovuyorum birde ayaklarına sürüyorum o yağdan...Kemdimde bol bol rezene ve kimyon içiyorum...Gaz sancımız tamamen geçmiyor tabiki ama hafifletiyor...Emzirdikten sonra mutlaka gazını alıp yatırın...Havalar çok sıcak oldugu için ben şort atlet giydiriyorum sadece ...Allah kolaylık versin...Bebişinizin huzursuzluğu inşallah bir an önce son bulur...

Nence sıcaktan uyuyamyor bebis.benim oglum 4aylik sicaktan uyuyamyor. altina bisey gitdirmeden yatirdigim bile oluyo.helede erkek çocuklarını cok giydirmeyin diyorlar.bece sen bi de bunu dene cnm.

canım sıcak bezler koy sırtına karnına biz öyle yapardık eşimle. o ısıtırdı ütüyle ben değiştirirdim gecenin bi yarısı. tavsiye ederim ama o kadar kalın giydirmeyin. bir ince kolsuz badi üzerine ince kısa kollu bi tişört altına da uzun ince bi pijama yeterli. bişey örtmesen de olur. . hangi şehirdesinizz bilmiyorum anadolu da geceleri ayaz olabiliyor. eğer için rahat etmicekse sadece karın bölgesine ince bi örtü serebilirsin.

benim oğlum 15 günlük 12 güne kadar çocuğun hiçbir şikayeti yoktu. malum havalar sıcak ince giydiriyorduk taki 13. gün ağlama krizine girene kadar k.validem çocuğu üşüttünüz diye diye fitil verdi şükür geçti o günlük. fakat beline kuşak sarıp uzun kollu şeyler giydirip 2 battaniyeye sarıp yatıttırıyor . çocuk isilik oldu. uyku düzeni artık yok. anca emmek istiyor yatağına yatırdığımda 5 dk sonra mızıldamaya ağlamaya başlıyor. banyoda işe yaramıyor. çocuğun bi rahatsızlığımı var sıcaktan mı uyuyamıyor anlamadım gitti ne yapacağımı şaşırdım. bu sıcak havalarda yenidoğan çocuğunuzu nasıl muhafaza ediyosunuz?

canım beımde bebegım ıkı aylık babanem sureklı cocugu gıydır gıydır dedı sıcaktan cocugun basına gelmeyen kalmadı.cok terlıyodu zaten yatarken kucagımıza aldıgımızda ufacık bı esıntı bıle onu hasta etmeye yettı.neler cektık neleeeer:) takma sen onları cocugu soy.bu sıcaklara bız dayanamıyoruz her dakka elımızı yuzumuzu yıkadıgımız halde o nasıl dayansın...ayrıca fıtıl zaten uyku yapar.fıtılı verdık derdı gectı deyıp kafana gore fıtılde verme bence yazık sımdıden alısmasın ılaclara...buyuk ıhtımalle sıcaktan uyuyamıyodur ama gaz sancısıda vardır.benım pıyasada var olan kullanmadıgım sey kalmadı gaz ıcın yurtdısından ılaclar bıle getırttım bu ıkı aylık surecte bebegım kolik bi turlu gecmedı.en son OM-X şurup kullandım cok faydasını gordum.tavsıye edebılırım.kımyon cayı ve rezene cayıda bıraz ıse yarıyor.Allah yardımcın olsun...

çok saolun yorumlarınız için.. baktım olmuyor kimseyi dinlemiyorum artık isilik oldu çocuğum onlar yüzünden ince giydiriyorum her gün banyo yaptırıyorum annem geldi o benden daha rahat içim ılıdı dert edinmiştim.. annem daha da soyuyo çocuğu sıcaktan uyuyamıyomuş çocukcağız. sıkıntımızdan kurtulduk sancısı yok allaha şükür.

Back
X