Ne yapacagımı şaşırdım

berat00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
67
12
88
Amasya
Merhaba 42 yasinda 19 yıllık evliyim 2 çocugum var 17 ve 9 yaslarinda evliligim süresince hep çalıştım esim mobilyacı sabit bir geliri yok evi cekip çeviremiyor fakat son zamanlarda hic bKmiyoe hep gec geliyor zararli aliskanliklari var sigortali bir isi yok ben calisiyorum bosanma davasi acmadan mahjemeden nafaka karari cikarabilirmiyim bana bir yol gosterin caresizim

Merhaba 42 yasinda 19 yıllık evliyim 2 çocugum var 17 ve 9 yaslarinda evliligim süresince hep çalıştım esim mobilyacı sabit bir geliri yok evi cekip çeviremiyor fakat son zamanlarda hic bKmiyoe hep gec geliyor zararli aliskanliklari var sigortali bir isi yok ben calisiyorum bosanma davasi acmadan mahjemeden nafaka karari cikarabilirmiyim bana bir yol gosterin caresizim
evi geçirdiremeyen adam nafakayı nasıl verecek ?Ayrıca sigortası yok belgeli geliri yok işsizim dese işin içinden çıkar nafaka alabileceğinizi pek sanmıyorum

Farkindayim akil akilfan ustündur o yuzden fikir almak icin yazdim
Peki siz boşanmadan nafaka derken neyi kast ettiniz istediğiniz tam olarak nedir biraz açar mısınız ?Şu an boşansanız bile türkiyede nafaka diye 250 tl veren adam var nafaka haricinde sizin amacınız ne sorumluluk bildirmek mi kötü alışkanlığı var diye parayı elinden almak mı biraz açın

Oglum sınava girecek o yuzden kafası karıssin istemiyorum bir sure bu sekilde bosanmadan devam etmek istiyorum.ayrilmadan maasi olanlar maasina tedbir koydurup para alıyor diye biliyorum benim böyle hakkım var mı yatırmassa hapis kararı çikar mı onu merak ediyorum.

Oglum sınava girecek o yuzden kafası karıssin istemiyorum bir sure bu sekilde bosanmadan devam etmek istiyorum.ayrilmadan maasi olanlar maasina tedbir koydurup para alıyor diye biliyorum benim böyle hakkım var mı yatırmassa hapis kararı çikar mı onu merak ediyorum.
Kaçak çalışıyorsa hangi maaşı göstereceksiniz?

Eve bakmıyor diye nafaka bağlatan bir tanıdığım vardı ama sanırım adamın maaşı vardı, çok cüzi ama ise yaramisti, hala daha evliler

Evi o geçindirmiyorsa üstünüzdeki yüksek kurtulun.Nafaka Nasıl ödesin ki zaten bu sebeplerden boşanacaksanız.

Back
X