Ailenizin tutumu yalnis. Kac yasinda adam. Calisip kazansin. Ne demek banasina rest cekmek ve dükkan istemek. Evladi babaya mi kirdiracaklar. Bu ne bicim bir mantik.
siz nerede çalışıyorsunuzKamuya girme şansı hiçbir şekilde olmadığı için tek çare dükkan açmak diye düşünüyorlar
siz nerede çalışıyorsunuz
baban hata ediyor sıkıştırma sen iş bulunca da evlenirsiniziş bulmadan evlenme sakınBen yeni mezun oldum, iş aramaya başlayacağım.
Uzun süreli bir ilişkimiz olduğu için adı konsun istemiştik söz de bozuldu zaten.Daha yaşın 23... yeni mezun olmuşsun. Hiç çalışmamışsın... aceleniz neydi?
Ben anlamıyorum ya bu ilişkiler aşk iyi günde kötü günde değil mi ya sonuçta sevgilinizin durumu ortada o kadar emeği çöp olmuş eğer iyi bir sevgiliyse size beraber hallederiz ikimizde çalışırız demeniz lazımdı.Bi saf benim heralde insanların tabiriyle bunu yaptığım içinHerkese merhaba, konum biraz uzun olabilir okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim. 23 yaşındayım 8 senelik bir ilişkim var. Bizdeki problem şu sevgilim astsubaylık okuyordu mezuniyete bir ay kalmışken, darbe dolayısıyla bütün askeri okulları kapattılar bilenleriniz vardır. Sevgilim de bu yüzden mezun olamadı,öncesinde ilişkimizi resmiyete dökelim diye konuşmuştuk bu olaydan sonra sekteye uğradı tabi ama o 'bu olaylar bize engel olmasın seni istemeye gelelim mi dedi' bende kabul ettim. Geldiler, babam da işi olmamasına rağmen verdi ve bir söz yaptık. Bu arada onun ailesi sürekli biz iş konusunu helledeceğiz diye güvence verdi. Babası esnaf, gerekirse ben dükkanı ona bırakırım demişti ancak sözden bir sene sonra iş meselesi ve düğünün istediğim tarihten geç olması, fakat bütün bunların yanında onun ailesinin rahatlığı yüzünden ben söz attım üç hafta ayrı kaldık daha sonra o yazdı konuştuk barıştık.Babam çok zor izin verdi konuşmamıza çünkü sevgilimin babası yaptıkları konuşmada, öyle bir şey olmadığı halde babama " biz iş olmadan istemeye gelmeyecektik sparrow12 istemiş" diye bir laf söyledi. Bu arada sevgilim babama ben herşeyi düzelteceğim diyerek güvence verdi bunun üstünden 5 ay geçti. Sevgilim bu süreçte iş aradı şu an çalışıyor asgari ücretle. Ama ailem senin için mücadele etsin gerekirse babasına rest çekip dükkan açın bana, desin istiyor. Ben sürekli arada kalıyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım lütfen bana bir fikir verin.
Uzun süreli bir ilişkimiz olduğu için adı konsun istemiştik söz de bozuldu zaten.
Ben anlamıyorum ya bu ilişkiler aşk iyi günde kötü günde değil mi ya sonuçta sevgilinizin durumu ortada o kadar emeği çöp olmuş eğer iyi bir sevgiliyse size beraber hallederiz ikimizde çalışırız demeniz lazımdı.Bi saf benim heralde insanların tabiriyle bunu yaptığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?