Ne yapacağımı şaşırdım:(

Evlilik gerekcemi kimse sorgulamasin lutfen duzensiz bi hayatim vardi aile vs o zaman kimse yoktu yanimda tek basimaydim calismaktan cocuklarimla ilgilenmiyordum bile bakici bakiyodu mecbur buyuduklerinde zaten evlenmezdm ama soyle bi durum var omur tek basina gecmiyor cocuklarimla ilgili bi sorun olsa zaten evlenmeyi dusunmezdm bile

Ben sorgulamiyorum ama siz sorgulayacaksiniz. Haksız çıkmayı diliyorum ama muhtemelen tekrar boşanirsinız.

Ailemin etkiside var biraz yok kilo aldin yok su yok bu ya arkadasim 3 dogum yapmisim butun gun hastanelerdeyim yorumlara baktigimda yok sex icin yok yemek temizlik sacma seyler yemek temizlik icin bi adam 15 yil sonra evlenirmi inanin bos vaktim yok takiyorum ondan sonra ben uzuluyorum sanki dunyanin en cirkin kadiniymisim gbi geliyor guzel oldugumun farkindayim ama ya aldtrsa hep bu fikirdeyim
Hepimiz aldatılabiliriz, bununla mı yatıp kalkicaz, takip mi edicez sürekli?
3 küçük çocukla hayatım düzensiz diye evlenmişsiniz, eşinizi bu kadar didikleyerek yaşama lüksünüz yok açıkçası.
Gözünüze sokulan şeyler olursa ayrı ama sürekli takip etme olayını bırakın. Biraz gerçekçi yaklaşın evliliğinize.

iyide evlenmeden önceymiş.
madem telefonları ortada siz silin fotoları vakti yoksa.
ayrıca ben temizlik yemek için kısmına katılmıyorum. 3 çocuksuz biriyle evlenirdi amacı o olsa. temizliğim yemeğim yapılsın diye 3 çocuk çekilir mi yahu. birde 4 boğaz besleyecek.

Ayrıca, siz de düzensiz hayatınız, çalışmaktan ilgilenmediğiniz çocuklarınız sebebiyle, muhtemelen maddi durumu iyi biriyle evlenmissiniz. Eşinizin kendinde göre sebepleri olabilir ki vardır. Bu da zorunuza gitmesin yani.
Bu yaşta genç kadın bulmuş desinler. Erkekler için genç ve güzel kadın bir nevi statü göstergesi. Bak daha ölmedim burdayım diyorlar kdfkjff

Gercekten kararsizim aldattim desem kimle yatmisim kimle konusmusum diycek telwfonlar ofiste ortada yeminler edicek bilmiyorum

Doğruyu öğretmenin tek yolu bir süre özgür bırakmaktır.
Bir süre hiç müdahale etmeyin eğer aldatıyorsa izlenmediğini düşünüp rahat hareket edecek ve mutlaka hata yapacaktır.

Benim bir arkadasim vardı aklıma o geldi fazla telefon diyince, normal telefonunda hiç birşey yok, bütün aldatmalar iş telefonu üzerinden dönerdi. Adam hatunu ayakta uyutur kadincagiz da benim beni çok seven bir kocam var diye paylaşım yapar dururdu.

Bu yaşta genç kadın bulmuş desinler. Erkekler için genç ve güzel kadın bir nevi statü göstergesi.
3 çocuklu genc bir kadın erkekler için hava atma malzemesi olur mu bilemedim ama oladabilir.
Konu sahibinin evlenmek için gerekçeleri varken eşinin sadece aşkından ölerek evlendiğini düşünmesi hiç gerçekçi değil. Vardır kendince düşündüğü bir şeyler.

Benim bir arkadasim vardı aklıma o geldi fazla telefon diyince, normal telefonunda hiç birşey yok, bütün aldatmalar iş telefonu üzerinden dönerdi. Adam hatunu ayakta uyutur kadincagiz da benim beni çok seven bir kocam var diye paylaşım yapar dururdu.
Is telefonlarini getriyo hergun eve karistrdim onlarda bisey yok

3 çocuklu genc bir kadın erkekler için hava atma malzemesi olur mu bilemedim ama oladabilir.
Konu sahibinin evlenmek için gerekçeleri varken eşinin sadece aşkından ölerek evlendiğini düşünmesi hiç gerçekçi değil. Vardır kendince düşündüğü bir şeyler.
Aklimda evlilik yoktu ama gercekten seni cok sevdim evlendim diyo

ayrıca ben temizlik yemek için kısmına katılmıyorum. 3 çocuksuz biriyle evlenirdi amacı o olsa. temizliğim yemeğim yapılsın diye 3 çocuk çekilir mi yahu. birde 4 boğaz besleyecek.
Adam suanda da başka kadınların peşinde sosyal medyasında bu kalıptaki 45 yaşında bir adamlada herkes evlenmez

Yani iside evimize 1 saatlik yolda yani hergun 2 saat gt gel yapiyor

Tahin kadın 30 yaşında. Yeterince güzelse gayet hava atma aracı olur. Adam zenginse zaten 3 çocuk koymaz ona.

Back
X