Kötü olmuş canım.
ama senin yerine kendime koymak istiyorum. iş başvurusu yapardım bi yandan da okula devam ederdim. diyelim iş buldum hemen başlardım. okuluda dondurdum.
Bu dönemde eşimin yanında olmak isterdim. sonra işler düzeldi yine normale döndüğünüzde hemen başlardım zaten kaybım olmuş okul için 1 yıl daha olsun ne olacak Şeniz
part time bi iş bulsan çalışamaz mısın canım?
benim çok arkadaşım vardı üniv.de hem okul hem de part time bi iş
hiç değilse okul masrafların karşılanır..
allah yardımcın olsun üzme kendini
herşeyde bi hayır vardır...
Canım iş zaten araştırıyorum...
Yalnız okulu dondurma işine eşim sıcak bakmıyor. Boşuna 1 yıl uzamasın diyor. Takdir edersin ki parttime işlerde de bir kazanç yok malaesef...
Aynı anda yürütmeyi hiç aklıma getirmiyorum zaten çünkü bölümüm çok ağır
Elbette aynı anda olamaz ev+okul+iş çok çok zor olur.
ben kendi adıma yorum yapmak istedim. ama eşin diyor ise çalışma falan diye..
Zaten yapabilecek bişey yoktur ozaman iş bulması gerekiyor bulamazsa da nasıl olur bilmiyorum :sm_confused:
Parttime işler hem yorucu oluyor hemde kazançsz
Hımm,Allah yardımcınız olsun arkadaşım.:teselli:
İlk aklıma part-time iş geldi,ben de üniversiteyi hem okuyup hem çalışrak bitirmiştim,hiçte fena para kazanmıyordum,öğrenim ve katkı kredim de vardı,onlar da ilaç gibi geliyordu.Eğer iş bulamazsam da dondururdum sanırım.
Allah yardımcınız olsun.
Kredi alıyormusunuz peki ona başvurdunuz mu?Belki sizi o biraz hafifletir.
Bence okulunuzu dondurmayı hiç düşünmeyin,Allah çok büyük bir yerden kapı kapanır bir yerde açılır.
Dedenizle konuşsanız aldıklarınızı ilerde işe girdiğinizde kendisine ödeyeceğinizi söyleseniz nasıl davranırlar.Neticede aile büyükleri bu zamanlar için.
Birde eşiniz daha tutarlı daha yerinde bir iş bulmalı tabi.
Eşim çalışma demiyor sadece okulu dondurmamı istemiyor. Ben de açıkçası istemiyorum dondurmak ama dondurmadan nasıl olur onu da bilemiyorum
Eşim şuan işe girdi ama dediğim gibi deneme sğresinde malesef...
Geçen sene burs başvurusu yaptım, ihtiyacı olmayan herkese çıktığı halde ihtiyacı olanlara çıkmadı...
Bu sene de yaptım ama yine umudum yok, inşallah çıkar...
Ben de dondurma fikrini geri alıyorum,zaman kaybı olucak haklısınız,bir arkadaş demiş aile büyüklerinizden borç olarak isteseniz?
okulunun burs yada part-time durumlarını bir araştır. bazı ünvler partime öğrenci çalıştırıyorlar.özellikle kütüphanelerde.
hem okul hem iş birde ev çok zor. bende yüksek lisansda tez dönemindeyim. çalışıyorumda. teze bakma zamanı bulamıyorum bile. nasıl olacak da okulu bitireceğim hiç bilmiyorum. hepsini birden yürütmek çok zor.
ama ünvlersitende çalışsan daha rahat edersin. yoğunluğu olmayan bölüme gidersin belki. hem derslerini çalışırsın hemde para kazanırsın. bir arkadaşım öle yapmıştı.
Canım okulla iş birarada olunca zor oluyor ama bi süre katlanmk zorundasın yapıcak hiçbirşey yok. .
Bencede dedenden isteme. Alışmasın eşin veya ailesi. .
Eşnin ailesinin durumu iyi değilmi.Onlar bir süreliğine destek olsunlar. Durmunz düzelince geri iade edersiniz .Kirada olunca işler iyice zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?