Sanırım özel ders için erken canım...
Hazırlığı bitirdim 1. sınıfım bu yıl...
Allah kolaylıkla bitirmek nasip etsin...
Erken demişsiniz ama bence yine de ortaokul-lise düzeyindekilere ders verecek kadar dil bilginiz vardır heralde diye düşünüyorum.
part time larda para pek yok evet ama en azından kitap paranı çıkartacak bir kazancın olur.
sonraki aylarda da 1-2 faturanızı ödeyecek bir kazanç elde edersin.
benim kardeşim ablamda ünvde okurken hep part time işlerde çalışmışlardı.
kardeşim hosteslik falan çok yaptı marketlerde falan ürün tanıtan tattıran kızlardan oluyordu ve günlük 50-60 tl alıyordu. az paramı? hafta sonu 2 günlük işte sosis tanıtımı olurdu 120 tl cepte ...
bence para yokki deyip kestirip atmayın hep büyük marketlerde falan o tanıtımlar yapıldığın da o 2-3 günlük çalışmanın ssksı bile yapılıp primi ödeniyordu
Evet ve çok ünlü ve tanınmış bir mağazadan bu cevabı aldık...
iscilik haklarini bugun bayagi bir arastirdim sendikada (tabii ben avrupadayim)
dusunuyorumda ciddi ciddi 5 ytl'yi kac saat calisma karsiliginda veriyorlar?
pes dogrusu..
hersey gonlune gore olsun Derin
tahsilini hayirlisiyla bitirdiginde basarinin meyvesini afiyetle yiyeceksin insallah..
ogrenci ve evlisin sonucta bu sikintilar normal..
esini denemeye aldiklari is belki surekli olurda rahatlarsiniz..
ikinci el kitaplar bulabilirisin belkide internette ve okul cevrelerinde gozun acik olsun.. fisfisfis
Allah yardımcın olsun derinxx sıkma canını belki eşin işinde kalıcı olur merak etme düzelir durumunuz biraz bekle eşin deneme süresi bile olsa çalıştığı zamanın parasını alır eğer yine olmazsa dedene yada annenlere söylersin zordurumda olduğunuzu belki part time iş bulursun ama bu çok yorucu olur senin için çünkü lcw çok yorucu çok kalabalık ve akşam 10 kadar açık oluyo Allah yardımcınız olsun canım ne dicemi bilemedim ama gönlünü ferah tut
O kadar var tabiki sonuçta ingilizce edebiyat okuyorum...
Ama onun için biraz da çevre gerekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?