Ne Yapacağımı Şaşırdım

Nane molla erkekler sinir eder beni..benim yeni görüşmeye başladığım kişi de öyle...Çok da çekme nazını,bir rest çek bakalım.Ben bir kere öyle yaptım,kararlıydım vazgeçmeye ama blöf yapmadım,çok pişman oldu..İyi olduk,bu sefer bu kendini çok kaptırdı,canım cicim falan ,daha bir ay olmadan.Geçen gün''hızlı ilerlemek istemiyorum, hitaplarına dikkat et''dedim diye yine kendince küstü,uzaklaştı ,Açıklama yaptım,gönlünü almaya çalıştım ama kendine hemen gelemedi..dün nöbetteydi,çaldırdım birkaç defa ,dönmedi,beni ara müsalikte''dedim ,aramadı,oysa ben onu işte de olsa arıyordum,ona dönüyordum...bekledim biraz,sonra bugün ona ulaştığımda kızgın davrandım,böyle şeyleri artık çekemeyeceğimi söyledim.Sakin sakin'' sonra görüşürüz,nöbetten çıktım,uyuyacağım ''dedi,Yetmedi kızgınlığım; üstüne bir de mesaj attım''ben istemem böyle beni sallamayan,küsen birini,anlaşamayacağız biz,ben huzursuzluk değil huzur istiyorum ''falan dedim,fevri davrandım ama beni sallamamakla çok kızdırdı,ben ona öyle yapmıyordum,aradığında dönüyor,geri bildirim yapıyordum...Gerçekten çekemem artık böyle nanemollalıkları,eskidendi o..Bakalım ne olacak bizimki..Artık verdiğim emeklere dikkat edeceğim..Çok emek verince sanki kıymet mi biliyorlar,birtarafları kalkıyor..

Son düzenleme:
bu yazılanlardan sonra anladığım şu; o zaman ilişkinin başından beri gereksiz kaprisler ve nazlar yapılacak erkeklere,çocuksu davranıp ilişkilerin öyle gitmesine alışacaklar..yoksa en ufak bir surat asmada ayrılık kararı veriyorsa zaten bu ilişki de birşeyler ters gidiyor demetir..erkek arkadaşın nazdan kapristen bahsedip bunun alasını yapıyor koskoca adam!

Madem kafa dinlemeye gidiyormuş,gitsin dinlesin bakalım.
Bence hiç arama,zaten bitmesini isteyen de o.
Bekleyip görürsün.
Hem sen aramazsan kendi isteğiyle gelirse artık nazını çekebileceğini görürsün.

Hmede ne naz ne kapris... Öyle çok kii... Diyorki bu 4 gün boyunca düşün bul hatalarını sonra gene konuşuruz. Ya ben zaten en ufak bi anlaşmazlıkta sabahlara kadar oturup düşünen bir insanım. Bunumu düşünmicem allah aşkına. Ama hakikaten bundan fazlası yook

İyde laale abla ben iyi yanaştıkça neden hep böyle oluyor ki? Ya benimde sorunlarım var. Anem bu gece başımda sabah kadar oturdu ağladı. Cansu gene eskiye dönme içine kapanma die. Kimseyi kırmamak için herşeyi içime atıyorum. Artık öyle dolduki içim.. Biraz olsun mutsuz görünemez miyim? Benim derdimi paylaşmak yerine böle yapması bana haksızlık değilmi?

Bu kadar çekme...En başından bitsin daha iyi..Sonra çekemez olursun kaprisli adamın kaprislerini...Tahammül eşiğini zorlama, derim.Daha başındasınız,ayrılması kolay olur..Evli olsanız çekecektin ama daha 2.5 ay...Zordur küsen ,kapris yapan,nazlı adam,ablamdan kendimden bilirim..

Bilemiyorumki tulipacım yani beim gibi canı tez bir insana dur bekle sakinleşeyim demek; cansu atla o uçurumdan aşağıya demekten daha zordur. Çünkü o uçurumdan atlarım ama bekleyemem ki :S

arkadaşınız ilginç bir sebep öne sürmüş ayrılmak için
nasıl olurda sizden emin olabilir mutlu olup olmadığına

kusura bakma aklını karıştırmak istemem ama arkadaşın sanki yeni bir aşk yeni bir iş moduna girmiş

bana kalırsa o aramadıkça siz aramayın hatta o ararsa tavrınızı belli edin

sizle hayatına devam etse bile sizi hakimiyeti altına almak istiyor gibi, sizin açınızdan da böyle ömür gitmez malesef

Aynen benim gibisin,canı tez..güzel bir şey değil ilişkide ağır durmamaya,çabuk affetmeye sebep oluyor..çabuk affedince d ekıymet bilimiyorlar..
seversem nazını çekiyorum ama çok harap oluyorum,ben vazgeçemiorum ama o vazgeçebiliyor..İpleri karşıya kaptırmayacaksın..gizliden gizliye sen alacaksın,zor bize ama yapmak zorundayız..Oyüzden çok sevmesem de olur dmeye başladım,çok sevince çok naz çekiyorum çünkü..Hiç sevmedne de olmaz dai,durum bu wanna'cığım.

Son düzenleme:
Arayıp aramayacağını bile bilmiyorum. Bugün müdürümle konuştum bu konuyu ( bayan ) bir derdin olursa her zaman seni dinlerim demişti ki bende artık birilerine anlatmasam çatlıcaktım. Biz sevgili olduğumuzu iş yerindeki herkesten gizliyorduk. Ama müdürüm farketmiş ve benim anlatmamı beklemiş. Ben anlatıncada beni çok güzel dinledi sağolsun. O çok zor birisi cansu sana bu kadarını söleyebilirim dedi. Evet gerçekten çok zor birisi. Kendisinede söyledim onu o süre içinde aramayacağımı.

belki acımasızca olacak ama sana tek diyeceğim şey bu adamdan ayrıl..işler daha ciddiye binmeden bırak çünkü karşındaki kişi çok bencil.

bu kadar basit bir nedenden hemen 'ayrılalım' demesi hoş olmamış
tamam stresli olabilir ama senden çıkarmasın bu durumu
bence arama o arayana kadar
neden aramadın vs diye de trip yaparsa ne kadar kırgın olduğunu, en ufak bi şeyde hemen ayrılalım diyerek senin kafanı karıştırdığını söylersin
kaybedebileceğini bilsin seni
daha 2.5 ay olmuş sizin şuan en cicim aylarında olmanız gereken zaman
tadını çıkarmak yerine ayrılık lafı etmek çok saçma

Annesini mi?Açıklasan biraz..Kızlar benim duurm hakkında yorum yaparmısınız,ilk sayfada yazmıştım..

ya ztn cicim aylarını öle dolu dolu yaşıyoduk ki düne kdr. Ben inanılmaz mutluydum o da öyle. Hatta 2 gün önce bana şöyle birşey söyledi. Babanın yokluğunu sana hiç aratmıcam. Artık ben arım hayatında seni herşeyden koruyup kollıcam dedi. Bunu dien bi adam sırf surat asmamdn nie böle etkilendiki

aradım. Kendisinin kntü olmadığı için annsinin kendisini aramasını istediğini benimde bunu annesine iletmemi istediğini söyledi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…