• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagimi sasirdim :(

Dun abimle konuyu konustum, sevdigimle evlenmeme razi ama Annem Hala yanasmiyor. Ne dediysem hep benimle kavga ediyor. Atanimin uzakda olabilecegini bildigi Halde beni tek basima uzaklara yollamaya razi.
Simdi Sevdigim konustugumuz ve yazistigimiz bile zina oldugu icin artik benimle konusmuyor. Ya Nisan yapar evleniriz, yada ayriliriz dedi. AMA annemi ikna edemiyorum. Hala, nuh diyor, peygamber demiyor. Iki tarafida kaybetmek istemiyorum, ama sevdigimi cok seviyorum. Sizce ne yapmaliyim?:( Sevdigimle mutlu olacagima inaniyorum. Ailesiyle cok iyi anlasiyorum, beni cok seviyorlar. AMA kendi ailemi bir türlü ikna edemiyorum. Ve Annem evlenmemize izin vermezse uzaklara atanma ihmalim cok yüksek. Off degil aff ya Rabbi!: (

Canım sen bir nefes al,bir sakinleş,panik yapma.Bu en büyük dert değil,dermansız dert değil.Ve bu acele niye.
Akrabalar,aile,anne arkadaşları pek bir içinde herşeyin.Annen kendi yaşam tarzına göre cahilce düşünüyor veya evlenmeni istemediği,ya da sevgilini istemediği için şu an boyu bahane de ediyor olabilir.Ama siz niye bu kadar aceleci davranıyorsunuz onu anlamış değilim.Sen henüz üniversite okuyorsun.Sevgilin üniversite okuyor.Daha hayata adım atmamışsınız.Ben, öğrenci olan çocuklara nişan düğün diye soran eş dost akrabayı da anlamıyorum.Annen yalnız başına ayrı eve çıkma özgürlüğünü veriyor,kimle evlenmek istediğinin kararına izin vermiyor.
Sevgilinde bu kaadr acele etmesin.Dayanamayacak birşey yok ortada.Önce kendi ayakları üzerinde dursun.Okul bitsin iş kursun.Sınavlarınıza odaklanın.Nişanlanmak marifet değil ve onun sonu gelmez.Bugün nişanblansan,millet yarın ne zaman düğün diye sorar.Sevgide biraz sabır gerekir.Fedakarlık gerekir.

önce, cevap yazdigin icin Allah razi olsun canim :16:

Canım sen bir nefes al,bir sakinleş,panik yapma.Bu en büyük dert değil,dermansız dert değil.Ve bu acele niye.
Akrabalar,aile,anne arkadaşları pek bir içinde herşeyin.Annen kendi yaşam tarzına göre cahilce düşünüyor veya evlenmeni istemediği,ya da sevgilini istemediği için şu an boyu bahane de ediyor olabilir.Ama siz niye bu kadar aceleci davranıyorsunuz onu anlamış değilim.
canim, biz ikimizde bunun farkindayiz... biz illa ki simdi evlencez demiyoruz. sevdigim ama artik ailemden kabullenmek istiyor. ve ailem onu 5 senedir kabullenmedigi icin ve hala arkasindan ifitira atip küfür ettikleri icin, oda bana en son cagre simdi evlenelim diyor.

Annen yalnız başına ayrı eve çıkma özgürlüğünü veriyor,kimle evlenmek istediğinin kararına izin vermiyor.
Annem ayri eve cikmama izin vermedi, abim benim evde sadece sorun cektigimi görüdügü icin annemi ikna etti... cok laf isittim annemden, cok hakaret ve küfür etti bana... ögrenci yurdunda oturuyorum, tek oda... ve odamdaki herseyimi (televizyon, bardak, tabak, tava, vesayre) hepsini sevgilimin annesi bana verdi... benim annem hic birseye yardim etmedi...

disardan cok kolay duruyor durum... cagresi cok kolay, sabir ve kendi parami kazaninca evlenmek, biliyorum... ama annemin benim icin kurdugu hayaller cok degisik... onun sectigi insanla evlenmemi istiyor... sevdigim varken, benim icin savasan, arkamda olan birisi varken ondan neden vazgeceyim ki? Allah razi olsun hepinizden, bana cözüm sunuyorsunuz... ama bulundugum durum cok zor... :5:

Back
X