- 6 Haziran 2013
- 60
- 0
- 16
- Konu Sahibi xXMelegimXx
Dun abimle konuyu konustum, sevdigimle evlenmeme razi ama Annem Hala yanasmiyor. Ne dediysem hep benimle kavga ediyor. Atanimin uzakda olabilecegini bildigi Halde beni tek basima uzaklara yollamaya razi.
Simdi Sevdigim konustugumuz ve yazistigimiz bile zina oldugu icin artik benimle konusmuyor. Ya Nisan yapar evleniriz, yada ayriliriz dedi. AMA annemi ikna edemiyorum. Hala, nuh diyor, peygamber demiyor. Iki tarafida kaybetmek istemiyorum, ama sevdigimi cok seviyorum. Sizce ne yapmaliyim?
Sevdigimle mutlu olacagima inaniyorum. Ailesiyle cok iyi anlasiyorum, beni cok seviyorlar. AMA kendi ailemi bir türlü ikna edemiyorum. Ve Annem evlenmemize izin vermezse uzaklara atanma ihmalim cok yüksek. Off degil aff ya Rabbi!: (
Simdi Sevdigim konustugumuz ve yazistigimiz bile zina oldugu icin artik benimle konusmuyor. Ya Nisan yapar evleniriz, yada ayriliriz dedi. AMA annemi ikna edemiyorum. Hala, nuh diyor, peygamber demiyor. Iki tarafida kaybetmek istemiyorum, ama sevdigimi cok seviyorum. Sizce ne yapmaliyim?