ne yapacağımı şaşırdım...

iyi de maiii,ne zamana kadar kendinden ödün vereceksin?

çok utanarak ve haddim olmayarak soruyorum ama özel yaşantınızda böyle mi?
sevişmenin orta yerinde dudaklarını büzüp babane olmadı yok aman şöyle böyle deyip afra tafra mı yapıyor bu adam?

cidden yaşadıklarına anlam vermek güç.çok ilginç bir vaka affına sığınıyorum ama başka bir kelime bulamadım.

Mesajına tamam geliyorum dedim bilmemkaçıncı defa....gönlüm rahat etsin mi ? Diyor....
Etsin...allahaşkına nolur etsin dedim.oralarda tartışıp rezil olmayalım ,helak olmayalım da yollarda dedim.
Kardeşim konsere götür diyordu...üzgünüm ablacım...kaç haftadır yanında değilim.paylaşamadığım için üzgünüm...
Eşim istersen gelme annenlere git konser de varmış dedi....dedi de...Allah şerrinden korusun....
Zaten beynim o kadar yoğun ki elimi kestim sabah hazırlanırken...unutkanlıklarım var...dün akşam balkonda nefes alırken birkaç çift geçti yoldan.acaba bu adam da kendini yerlere atıyo mudur? Bakıyım bi iyice yüzüne ,yakışır mıydı?yok ya yapmıyodur.aynı şey işyerimdeki arkadaşlar için de oluyor.
Acaba şu adam yırtıyo mudur üstünü..
Sonra onu öyle hayal ediyorum.kafamı sallıyorum kendime gelmek için....millet de deli sancak kendi kendine napıyo bu dicek...

çok afedersin ama eşin seni delirtmeye calısıyor sanki bana kalırsa cevap verme mesajına soguk odada mı yatıyormus bırak yatsın yerlerde mi tepiniyor tepinsin al çantanı atla üstünden çık gez zor olacak ama 2 hafta sürer sonra gör bak nasıl yola geliyor

Canım bunu kendine neden yapıyorsun? Çok mu seviyorsun çok mu vazgeçilmez? Yazık değil mi sana? Annen bunlar için mi taşıdı seni karnında, bunlar için mi gözünün içine baktı büyürken, üzerine titredi. Psikopatın teki ruh sağlığını bozsun diye mi? Çocuğun yok ama kardeşinden örnek vemek istiyorum. O bunları yaşasaydı ona tavsiyen ne olurdu?

Bana kimse bakmasın bugün...hala yazabiliyorsam az da olsa kendimdeyim demektir.eşime uydum takıldım peşine...hem annelerini ziyaret demiştim hem ticaret.gece otelde kalmamız gerekecekti bir gece.
Geldik...benim yüzümde mutsuzluk varmış.sebep soruyor....
Ben de dedim ki hayatım haftada bir çok ağır tartışmalar taşıyoruz.üstünü yırtmaların,kendini yerlereatöalarının etkisinden ben çıkamıyorum.işte bile gözümün önüne geliyor....çevremdekileri acaba o da öyle yapıyo mudur diye düşünüyorum ....ben normal değilim artık....
Sinirlendi tabii....yine suçlu benim dimi dedi...Allah şahidimdir ki o hale gelmicem birdaha dedi.
Ben de dedim ki biye yapıyosun bunu?ben sana içimi açıyorum...bak sen soruyorsun durgunluğumu ben de paylaşıyorum.....ne var bunda....
Beni dinlemiyordu artık.çünkü gerisi önemli seğildi...kırılmıştı nir kere....
Lanet olsun dedim,ben kimle evlendim naptım böyle..,,
Buna daha çok alındı...
Dışarı çıktık...biraz içtik tüm arkadaşlarıyla...e tabii kafası bozuk daha çok içiyor...ama keyiflendik hepimiz.o bana imalı gülümsüyor,senin yüzünden bak ne haldeyim dercesine....ben de gülümsüyorum yine de...ay benim kocacımmocacım diye seviyorum yanağını sıkıyorum falan....düzeldi dedim içimden derken eğildi kulağıma ve "ben bu hallere düşecek adam değildim.sarhoş oldum.rezil oldum herkese"

Herkes içiyor dedim ben de neden bunu yapıyosun?birbsaat gülümsedim çok geldi dimi dedim kulağına....
Tabii benim yüzüm düştü.....
Yolda giderken bakın bana iyice..bir daha göremezsiniz beni böyle...bakın ne haldeyim diyor insanlara..
Bu ne demek?
Otele geldik...k.kendine konuşuyor.ben naptım sana he?naptım?yine naptım?ağlıyor...
Anlatıyorum yok.kinse koşulsuz sarılmazmış sevmezmiş onu...değmeZmiş bana...en zayıf anında bile sarılmıyonışum ben bir sürü şey işte.....
Yatırdım sarıldım çocuk gibi ağladı....ben kimin günahını aldım Allahım söyle de gidip özür diliyim...yok efendim bu hale düşmüş.bu nasıl bir kadermiş vs vs
Uyudu bi şekilde....çok yorgunum...gelmemeliydim onunla....evde kalmalıydım....ben nasıl kurtulacağım? Ne yapacağım ?

günlerdir burada içini döküyorsun ama gördüğün gibi bir çözüm olmuyor.neden bir uzmandan önce sen sonra kocan hatta ikiniz birlikte yardım almıyorsunuz? kocanı kesin ama senin de en önce bir uzmana görünmen şart.toparlanmak ve silkelenmek için hiç bir şey yapmıyorsun.o kadar kabul etmişsin ki durumu.şikayet edişini anlıyorum da hala hiç bir şey yapmayışını anlamıyorum.

en kısa sürede biriyle görüş bence.hatta burada da bir psikolog vardı sanırım ilgili bölümde.

Yapıcam....gittim seansı 100 tl diyor...yeni evli adamı borcu varken zor ikna ediyosun...
Artık ölmek istiyorum.boşanırsam karşımdaki ölecek....biliyorum...
Düğün yaptık,rezil oluruz boşanırsak diyen birinin hayatı bitmiş olur...bunu yapamam...kıyamam....o benim kaderimmiş.ya çekicem ya ölücem...

yahu bırak onu, önce sen bir git.madem olayın farkında olan sensin.sne de bu halinle iyi değilsin ki.
ilk önce bir kendini toparla,bakalım sana neler önerecek her şeyi anlattığın vakit.sonra ne yapman gerektiğine bir bak bakalım.

Herşeyden önce yardım almanız gerektiğini düşünüyorum. İlla özel muayenehaneye gitmeniz şart değil, aile merkezlerinin, sağlık ocakların vb kuruluşların bu tip hizmetleri var, oralardan yardım alabilirsiniz. Ben bu sorunların aşılabileceğini düşünüyorum. Çünkü (bunu kötü adam olmayı göze alarak söylüyorum) bana göre sizin de hatalarınız olmuş. Eşiniz de hatalı evet ama iki yanlış bir doğru etmiyor. Siz hep "Beni anla. Beni neden anlamıyorsun?" demişsiniz ama o da "Biraz da sen beni anla." demiş. Siz sinir krizi geçirmişsiniz, o da üstünü başını yırtmış vs. Üstelik "defol git hayatımdan", "ben kiminle evlendim böyle" gibi hazmedilmesi zor sözler de sarfetmişsiniz. Genel olarak suçlayıcı bir tavır gördüm sizde. Olay çift taraflı yani. Bu şekilde eşinizden mucize beklemeyin. Sanırım yetişme döneminde ailesi ile güven sorunları yaşamış. Şu an size durumunuza dışarıdan objektif şekilde bakacak ve iki tarafı da dinleyecek bir terapist yardımcı olabilir. Durum daha kötüye gitmeden harekete geçin.

Son düzenleme:
Hatalar en masum tartışmalarda bile %50 50 dağılır.bunu en sinirli anımda bile söylerim.neden kötü adam olasınız? Lütfen....
Benim açık açık herşeyi yazmaktaki sebebim sizin objektifliğşnizi kazanmak....söylediklerimi bile yazıyorum ki anlaşılsın....
Teşekkür ederim.eleştirilere açığım.içinizden geçeni old gibi yazın lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…