Örneklere ihtiyacım var.çok sağolun....bak hala sessiz oturuyor.delircem.tüm gün yalnızdım yine.merkeze uzak bir ilçedeyiz.bir avm var yalnızca.tek kafa dağıtacağım yer orası.daraldım.3çocuklu iş arkadaşlarım bile bir güncük kaçamak yapıyor.ben hayatta çocuk yapamam böyle devam ederse.çıcukları büyüt,adamı pışpışla...sonra bencil ol otur aşağı.nasıl hazmedeceğim? Nasıl alışacağım?
Size bizim tatilimizi anlatayım.biz balayımızda yurtdışındaydık.tur otobüsünde çok eğlendik,hatta eşim mikrofonu alıp şarkı söylememi istedi.ön koltuğa geçtim.söyledik hepbirlikte ohh ne eğlence görseniz.3saattir trafikteydik.koktuklar da sıkışıktı.hazır boş 2li koktuk bulmuşken oturayım dedim.eşim buna darıldı ve bana eski sevgilimi unutamadığımı söyledi.herkes eğlenmeye devam ederken benim gözümden yaşlar süzülmeye başlamıştı.öyle ya mutluluk fazla gelmişti.bu nerden gelmişti aklına.haşa çözemedim.bilmiyorum da...
ben mi yanlış anladım:44:üstünü başını yırtıp tepinen eşin sandım da ona istinaden dedimBen de yapmazdım.belki de komik bile gelebilirdi.ama sinir krizlerim her tartışmada olmaya başladı ve daha önce de yazdığım gibi öfke kontrolüm artık yok.ben de kızınızın yaşındayım.Allah bağışlasın,uzun ömürler versin.benim gibi bir hata yaptırmasın Rabbim.
ben mi yanlış anladım:44:üstünü başını yırtıp tepinen eşin sandım da ona istinaden dedim
eskiden bi erkek arkadaşım vrdı aynı böyl şimdi amaaaaan kim aldıysa allah gani gani sabır versin
bi insan yemek yedi diye birine küsermi? küsüyodu işte o açken ben nasıl yermişim ben düşüncesizmişim onu hiç sevmemişime kadar gidiyodu iş
e annem sofra hazırlamış herkes sofraya otrumuş ben oturmim mi? az birz bekleyin sevgilim yememiş mi diyim:)
mesela koltukta uyyaaldım oda bana msj çekti görmedim v<y benim halime artık naz naz naz kapris kapris öldürüyodu beni en son
gene böle saçma bişey oldu bu bana i geceler mesajı gönderdi bende i geceler dememişim uyyakalmışım
ertesi gün baya bi saydırdı zaten ilk slediği 3 kelime bencil düşüncesiz beni sevmiyosun du:)
bende dedimki evet bencilim düşüncewsizim senide sevmiyorum allah sana seni çekecek birini versin ama o ben diilim dedim. ayrıldım
sonra o aradı hemde çok ama bitti ve inanırmısın öylllllleeeeeee bir yükten kurtuldumki......derin bi ohhhh çekmiştim......
alah sana yardım etsin ama bu insanlar pek değişmiyolar tatlım ....
şu an yapacağın en güzel şey çocuk ypamamak baktın değişmiyor olmuyo artık boğuluyosun tahammülün kalmadı ayrılmak..
ben 4 yili geckindir evliyim
ilk iki yil benzer sorunlar yasadik
hepsi gecti simdi hersey mukemmel
sanada öyle diyecegim ama evlenmeden önceki durumlarin ilginc
bana hic normal gelmedi
ama esini sen daha iyi tanirsin
yaslarinizi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?