ne yapacağımı şaşırdım.. :(

baharbozkurt

...NEFESİM...
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
582
113
63
merhaba ismim bahar. siteye yeni üye oldum. günlük yasamda 10 saat calısıp sonra eve gidip evle uğrasmaktan hıc arkadasım yok. calıstıgım yerde tek basımayım bir firmanın subesını bekliyorum yanımda gene kımse yok. annem 4 yıl önce ıntıhar ettı babamla dul cocuklu olan esımle evlendıgım ıcın konusmuyoruz cok buyuk yemın ettı. affedersem anam nıkahlım olsun dedı ben 20 yasındayım esımle ıletşm sorunumuz var ve ayrıca kıskanclık. esım asırınında asırısı kadar kıskanctır. bende her bayanda oldugu kadar kıskancım. ama ben onu kıskanınca bana sen sapıksın sacma sapan davranıyorsun senı idare etmekten yoruldum diyip duruyor. o kıskanınca dolayısıyla bak sende kıskanıyorsun diyorum "sen kadınsın kadınlıgını bil. ben erkeğim. benı kendınle kıyaslama o zaman bnm yaptıgım herseyı sende yap. olmaz öyle iş diyor. ondan hıc bırseyı saklamıyorum. ölmüş annemın mezarı ustune bile yemın ediyorum. hep bişeyleri kafasına takıyor ve bunu buyutuyor. nasıl davranmam gerektıgını bilmiyorum."bi problem olursa evliliğimizde gel konusalım diyor. " tamam diyorum ama konusmak mumkun değil bir hatasını söylediğimde direk bagırış çağırış. konusmak mumkun değil. nasıl davranmam lazım kendimi nasıl avutmam lazım. bana yardım edin

Son düzenleme:
Evlenmeden önce de böyle miydi?

Ayrıca anam nikahlık olsun bir yemin şekli değildir.

Özel değilse annenizin intihar etme sebebi nedir? Ben babanız diye düşünüyorum.

Cnm eşin kaç yaşında acaba ?

Evlenmeden önce de böyle miydi?

Ayrıca anam nikahlık olsun bir yemin şekli değildir.

Özel değilse annenizin intihar etme sebebi nedir? Ben babanız diye düşünüyorum.

evet öyle. nikahlık değil canım orayı hızlı yazarken yazım hatası yapmısım. kusura bakma anam nıkahlım olsun diyor. babam 4 sene önce annemı aldattı ben 16 yasındaydm annem cok severdi babamı onun ihanetine karsı dayanamayıp av tufegıyle vurdu kendını onu ben buldum falan falan hep bi yarım cocuk hep bı yanım yaralı.

Özel olacak cevap vermek zorunda değilsiniz ama anneniz neden intihar etti psikolojik sorunları mı vardı babanızla ilgili sorunlar mı vardı. Babanıza şu konuda hak veriyorum yaşınız daha çok genç 20 yaşındasınız kaç yaşında evlendiniz bilmiyorum ama bu kadar genç yaşta evlenmiş ayrılmış çocukllu bir beyle evlenmenize tepki göstermesi doğal çünkü gerçekten büyük sorumluluk ve eşinizle anlaşamıyorsunuz. Aslında çok büyük sorunlarda yok aranızda ama acele bir evlilik olmuş babanızda sinirle böyle konuşmuş olabilir benim kuzenimde kaçıp evlendi küçük yaşta onun eşi daha önce evlenmemişti ama dayım tabii büyük tepki verdi kızından hiç beklemiyordu çünkü ve yeminler etti barışmam bu evde içeri giremez diye düğününe gitmedi, el öpmeye geldi evden gitti filan ama sonra dayanamadı barıştı bir çocuğu oldu kuzenimin ve anlaşamadılar boşandılar yine babası sahip çıktı çocuğuyla birlikte. O da affeder ama babanızın bazı sorunları var mı şiddet filan gibi.

annem babamın ıhaneti sonucu av tufegyle vurdu kendını. inşallah babamda affeder benı. mizacı sert ve işi gereği disiplinli bi adamdır babam. evet babamada hak veriyorum. konduramadı bana dul bı adamla evlenmemi eşimi cok seviyorum ama keşke babamın dizinin dibinde dursaydım diyorum zaman zaman bilhassa kavga ettiğimiz durumlarda

canım üzme kendini bana anlattıkların biraz tanıdık geldi. 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var 17 yaşımda kaçarak evlendim çok zorluk gördüm eşinin seni sevdiğinden ve kendi sevginden eminsen çözülmeyecek şey yok. benim eşim de çok kıskançtı hiçbiryere göndermezdi nereye bakıyorsun yok kiminle konuşuyorsun çok hırpalandım ....sabrettim sonra kendi gördü ne kadar saçmaladığını şimdi o zorluyor beni dışarı gitmem arkadaş çevresi yapmam için.. bende bu durumu değerlendiriyorum.....liseyi dışardan bitirdim şimdi üniversite okuyorum. sabret sakin olmaya çalış onunla konuşurken onu suçlamak yerine kendi duygularınıanlat ona..........

Çok büyük bir travma sizin için gerçekten zaten ben annemin ölümüne sebep olan bir babanın evinde ölsem kalmam zaten kendim görüşmem. Evlendikten sonra sizinle konuşmamasını yeminler etmesine aldırmayın bu yüzden konuşmasın görüşmesin daha iyi. Böyle bir adamın sizi silmesini neden sorun ediyorsunuz. Annenizin ailesi size sahip çıkmadı mı öyle bir olaydan sonra nasıl izin verdiler o adamla kalmanıza. Büyük ihtimalle bu yüzden erkenden evlendiniz ama keşke birinin yanına sığınıp çalışıp hayatınızı kursaydınız evleneceğinize. Başınız sağolsun Allah başka acı yaşatmasın. Ben babamla görüşmüyorum ayrıldılar annemle ilgisizliği, aradığımda teli kapatması, hiçbir ihtiyacımızla ilgilenmemesi, senelerce aradım yine de en son evleniyorum dediğimde merak etmedi bile hiçbirşey yapmadı. Ben de görüşmeyi kestim pişmanda değilim böyle baba olacağına olmasın daha iyi

Son düzenleme:

artık sakin olmazktan baska carem kalmadı daha 1 yıllık evli bile değilim ben baslarda annemın yoklugunu boslugunu o doldurur benle aglar benle gulerdı senın annende babanda benım derdi. borclarımızdan dolayı bunalıma girdi farkındayım ama kızdıgım nokta evet borclarımız var calısmak zorundayız ne iş olursa olsun calısmalıyız. ama eşim iş begenmıyor. buranın şusu kötü şuranın busu kötü vesaire. Allaha sıgındım tek dayanagım o. ama ınsan konusmak paylaşmak istiyo derdinin duygularını. bu yuzden içimi döktüm buraya

Gencecik kızsın , şimdi okulda olmalıydın
Zararın neresinden dönersen kar
Bırak bu adamı, baban arkanda durmasa bile , hayatınla ilgili bir plan yap
Çalışıyorsun zaten, yanında bir müddet kalabileceğin bir akraban falan yok mu?
Sakin kafayla düşün, önce babanla konuş , belki zamanla yumuşar
Oda suçlu size yaşattıklarından dolayı
Ve ne olursun sakın çocuk falan yapmaya kalkma

babamı sevdiğimden özlediğimden değil. zoruma giden nokta bi baba evladı aç mı açıktamı neden merak etmez. yahu bu 250 gram et parçası değil müslüman senın evladın. bu benım zoruma giden. üvey annem bazen arıyor halimi hatrımı soruyor babamın onu kandırdıgını söylüyor. bilemiyorum yaa bu yogun duyguları yasarken tanıdım eşimi. destek buldum ondan hep yanında olacagım dedi. guvendım ona

ay cok zor bır durum ya (( baban sonra ne yaptı vıcdan azabından ölmedi mi_? çok merak edıyorm!

okumama destek oluyor açıköğretimden üniversite sınavlarına hazırlanmam için destek veriyor eşim sağolsun hatta yapamadıgım gucumn bittiği yerlerde gaza getiriyor yaparsın baharım sen zekısın diyor. Çocuk işine gelince kendimi anne olmak için hazır hissetmiyorum zaten.

Babanda adam değilmiş

şimdi çok saçma olacak ama hani diyorlarya ata atamazsın satamazsın diye. ölmüyorum babamın uğruna ama küs olmakta istemezdim. eşime karsı benmde babam var demek isterdim. ama gün gelir perişan duruma düşerse alır bakarım. sırf evlatlık vazifem oldugundan Allahtan korkum oldugundan

4 ay sonra dostu ile evlenip birde bana kardeş yaptılar.

bu nasıl bir insan ya !! Bırde senın hayatına mı karısıyor bırak babanı ona söyle çektiğin acıları anlat bahar! Hakkını helal etmıyorum sana de anneme bunu nasıl yaptın de ya... Valla yazacak bırsey bulamıyorum.. Eşinle arana gelınce ıns duzelır yenı evlıyken bunlar normal olağan şeyler rabbım ordan yuzunu güldürsün.

inşallah Allah razı olsun. ( herkes öyle diyor evliliğin ilk yılı çok zor diyorlar gerçekten haklılarmıs.

bahar sen hayatını kurtarmaya bak üniv oku bıtır eşinle tartışmamaya bak hep sevgını ılgını göster dul bırıyle evlenmem onların cocuklarına ıyı davranman hele ki anneleri yoksa... ? Bunlar ayıp yanlış değil senın artıların bence .. Kendınle gurur duymalısın . Kendini sev eşini sev evıne sahıp çık. Yaşadığın acıların tarıfı yok rabbım yuzunu yenı yuvanda güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…