ne yapacağımı şaşırdım.. :(

Babanın yaptığı kabul edilemez de, anne de normal değil ki. Kendisi durumu kabullenememiş ama arkasında nasıl acılı bir evlat bırakacağını hiç düşünmemiş. Onu o şekilde çocuğu görünce nasıl bir travma yaşayacağı umrunda olmamış.

Bence babanızla görüşün. Sakin bir dille anlattın, sizin küçük yaşta yaşadığınız şeylerinde ne kadar ağır olduğunu, onun ve annesinizin size böyle bir gelecek biçtiğini, sağlıklı düşünemediğinizi, bir yuvaya özlemi çektiğinizi vs... Artık olan olduğunu, evlilğinize bir şans tanımak istediğinizi, ama babanız olarak ona da ihtiyaç duyduğunuz ekleyin...

Kayıtsız kalmayacağını düşünüyorum. Bundan sonra güzel günler görün inşallah.

.

Canım öncelikle yaşadıkların hiç kolay şeyler değil.Güçlü olmaya çalış diycem ama çok zor olduğunu biliyorum.Eşine gelince evlenirken yaptığımız borçlardan bunalıma girdi diyorsun ya bu erkeklerde bunalıma girmeye yer arıyorlar.Yani yuva kurmak kolay değil,güzel olduğu kadar illa ki birtakım zorlukları var.Elbette ki birtakım borçlara girilecek.Hemen bunalıma girmekte noluyo? Sen misin sorumlusu? Yooooo.Ee o zaman,senden çıkarmasın acısını.Borç bir şekilde ödenir,Allah başka dert vermesin.Allah yardımcın olsun canım...

seni anlıyorum ona destek ol evet hepimizin yanlışları var onunda vardır bence ona göstereceğin merthametle herşeyi düzeltebilirsin....seninde ilgiye ihtiyacın var onun için bence al karşına güzel günlerinizi evlenmek için yaptığınız fedakarlıkları anlat ona karşı samimi ol duygularını ve ona ne kadaR İHTİYACIN OLDUĞUNU ANLAT.... BENCE EN İYİSİ KONUŞMAK KENDİ KENDİNE KAFANDA KURUP KENDİNİ ÜZME AÇIK VE NET OL....

eşim eski eşiyle boşanmış. eski eşi,eşimi yakın bi arkadasıyla aldatmış. kızı dünyalar tatlısı. annesi hayattayken bile bana bahar annem diyip sarılır. ona "öf" bile diyemem. "gül"den ağır söz söyleyemem. bende gördum üvey anne çünkü. asla arkamdan kin kusmasını istemem o miniğim kendi evladım oluncada ayırt etmeyeceğime dair hep söz verdim kendime. edemem ki zaten o kız "keşke benm annem sen olsaydın. ben kendi annemle evcilik oynayamıyorum cunku hep calısıyor onu göremiyorum." diyor. Allah razı olsun güzel dileklerin için.. Rabbim hiçbirmizin ağzının tadını bozmasın yuvasını bozmasın..

eşinde trawma gecrmş işte bahar.. Biraz anlayıslı olmalısın kıskanclığı gayet normal guven hemen olusan bır olgu değil.. Hele ki yaralı biri için.

Sağol canım.. tavsiyelerine uyacagım..

Allah razı olsun canım..

eşinde trawma gecrmş işte bahar.. Biraz anlayıslı olmalısın kıskanclığı gayet normal guven hemen olusan bır olgu değil.. Hele ki yaralı biri için.

evet erkek için zor. anlıyorum onuda empatı yapıyorum. ya ben yaşasaydım böyle bişeyi diyorum düşüncesine bile dayanamıyorum. daha nasıl kazanıcam guvenını bilmiyorum. inşallah zamanla oturur. cunku ne yapsamda o suanda kuşkuda. yaşadıklarından dolayı. sanırım zamanla bana guvenı artacak cunku yemınle falan olacak iş değil bu.

inşallah canım. güzel dileklerin için Allah razı olsun..

eşinin yaşadıkları da seni kıskanması açısından gayet normal.adam aldatılmış yani kaybetme korkusu var .güven sorunu var eşinde ,sen bunu kazandığında kısakanması son bulacaktır.daha yeni evlisiniz ve senin yaşın çok genç biraz sabırlı olmalısın düzelicektir.

Son düzenleme:

İnşallah tek istediğim bu. güzel bir iş ve mutlu bi yuva. İllakı kavgalar olur. ama guven problemi zor. umarım bunu atlatabiliriz.

Canım zaten sevse merak eder bir şekilde birilerini aracı koyar gidin bakın durumu neymiş mutlu mu sorunu var mı diye ama aramıyorsa siliyorsa orada iş biter haa sana tabi iki kırgın bu kadar genç yaşta evlenmene hem de izinsiz elbette kızmıştır siniri ondan tek sorun bu olsa alırsın gönlünü torun olunca götürürsün filan derim ama onun yüzünden annen intihar etmiş annenin yaptığı da affedilmez bir şey anne herşeyden önce evlatlarını düşünmeli ama sonuç olarak onun aldatması buna yol açmış bilemiyorum ama ben o saatten sonra zaten yanında duramazdım. Hep annemin o halini hatrlardım o yüzden yani. Siz evlat olarak zaten görevinizi yapmışsınız görüşmek istemiyorsa merak etmiyorsa daha en yapabilirsin babalıkta hakkedilir öyle herkes baba olamıyor. Bende babama çok şans verdim herşeye rağmen görüştüm ama bir müddet sonra sadece siz çabalayınca çocukluktan beri baba sevgisi görmeyince tıkanıyor insan. Ben görüşmüyorum çünkü karşımdakinden hiç değerli olduğum izlenimi görmedim bana evlat gibi davranmadı ki ben onu arayayım. Kayınpederim 6 senede daha çok babalık yaptı bana. Ama elbette görüşmek istiyorsan geçmişi sildiysen git evine yüz yüze konuş kıyamaz.

Tabii ki anneye de kızıyorum ne olursa olsun arkasında bırakacağı evladını düşünmesi gerekirdi aldatılmak dünyanın sonu değil asla. Yeni bir hayat kurabilirdi evladıyla benim annem aldatılmadı ayrıldı ama çalışma yaşamı olmadığı için evliyken, çok zor zamanlar yaşadı iş bulamadı, ev vermiyorlardı kiraya dul diye neler neler ama çabaladı iş buldu bizi yetiştirdi sağlığı pahasına bizi insan içine çıkardı yoksa o da böyle bir yolu seçebilirdi. Ama bir yandan da işte benim annem güçlü kendine güvenen biriydi herkes aynı olamayabiliyor psikolojik olarak aynı kuvveti herkeste bekleyemeyiz o anda onu bile düşünmemiştir bir anlık bir cinnet anı işte ama baba da suçlu sonuçta gerçi tahmin edemezdi böyle bir sonucu ama sadece 4 ay sonra evlenmesi de iyi niyetimi ortadan kaldırıyor babaya karşı. Daha evladının acısı geçmeden bilemiyorum tabii ki baba figürü özellikle genç bir kız için çok önemli affetmek istiyorsa yanında olmasını istiyorsa gitsin görüşsün babası evlendiği için tepki göstermekte haklı yaşı çok küçük evli çocuklu biri mutsuz olmasından korkmuştur o bağlamda da onu anlıyorum hayırlısı olsun ama eşiyle çok fazla bir problemi olduğunu düşünmüyorum aşılabilecek şeyler.

dünyadaki tek varlıgım eşim inşallah aşabliriz. annem ilk vefat ettıgınde. çok kızgındım adını dahı duymak ıstemıyordum. ama zaman gectıkce buyudukce ve önu özledikçe kızgınlıgım gectı ama kırgınlıgım asla geçmedi. mahşer gununde böyle bişeyi neden yaptın anne dicem. benı kızının ne olacagını hiç dusunmedın mı dicem..

canım evladını sevmeyen baba çok olurmuş torununa delirmeyen delirmeyen dede yokmuş en geç torunu olunca barışır çok takılma bence o meseleye ama kocanın problemleri var öfke kontrolü yok anladığım kadarıyla.benim kocamda kıskanç ondan gizli bu profili aldım face twitter hiç hesabım yok sanal arkadaşlık idare etmeye çalışıyorum yapcak bişey yok sıyırdım bile biraz

aynen benımde face ve twitterim yok. buraya üye oldugumdanda haberi yok

aynen benımde face ve twitterim yok. buraya üye oldugumdanda haberi yok

yapacak bişey yok tatlım senin ki işe gitmene izin vermiş benim ki 20 dk. yürüme mesafesinde olan anneme tek göndermiyor geliyor işten arabasıyla kendi bırakıyor bu da benim kötü şansım ne yapayım kocan bağırıp çağırmasa çok problemli değil bence

ah kıyamam sana (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…