- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.182
- 798
- Konu Sahibi baharbozkurt
-
Çok büyük bir travma sizin için gerçekten zaten ben annemin ölümüne sebep olan bir babanın evinde ölsem kalmam zaten kendim görüşmem. Evlendikten sonra sizinle konuşmamasını yeminler etmesine aldırmayın bu yüzden konuşmasın görüşmesin daha iyi. Böyle bir adamın sizi silmesini neden sorun ediyorsunuz. Annenizin ailesi size sahip çıkmadı mı öyle bir olaydan sonra nasıl izin verdiler o adamla kalmanıza. Büyük ihtimalle bu yüzden erkenden evlendiniz ama keşke birinin yanına sığınıp çalışıp hayatınızı kursaydınız evleneceğinize. Başınız sağolsun Allah başka acı yaşatmasın. Ben babamla görüşmüyorum ayrıldılar annemle ilgisizliği, aradığımda teli kapatması, hiçbir ihtiyacımızla ilgilenmemesi, senelerce aradım yine de en son evleniyorum dediğimde merak etmedi bile hiçbirşey yapmadı. Ben de görüşmeyi kestim pişmanda değilim böyle baba olacağına olmasın daha iyi
annem babamın ıhaneti sonucu av tufegyle vurdu kendını. inşallah babamda affeder benı. mizacı sert ve işi gereği disiplinli bi adamdır babam. evet babamada hak veriyorum. konduramadı bana dul bı adamla evlenmemieşimi cok seviyorum ama keşke babamın dizinin dibinde dursaydım diyorum zaman zaman bilhassa kavga ettiğimiz durumlarda
seni anlıyorum ona destek ol evet hepimizin yanlışları var onunda vardır bence ona göstereceğin merthametle herşeyi düzeltebilirsin....seninde ilgiye ihtiyacın var onun için bence al karşına güzel günlerinizi evlenmek için yaptığınız fedakarlıkları anlat ona karşı samimi ol duygularını ve ona ne kadaR İHTİYACIN OLDUĞUNU ANLAT.... BENCE EN İYİSİ KONUŞMAK KENDİ KENDİNE KAFANDA KURUP KENDİNİ ÜZME AÇIK VE NET OL....artık sakin olmazktan baska carem kalmadı daha 1 yıllık evli bile değilim benbaslarda annemın yoklugunu boslugunu o doldurur benle aglar benle gulerdı senın annende babanda benım derdi. borclarımızdan dolayı bunalıma girdi farkındayım ama kızdıgım nokta evet borclarımız var calısmak zorundayız ne iş olursa olsun calısmalıyız. ama eşim iş begenmıyor. buranın şusu kötü şuranın busu kötü vesaire. Allaha sıgındım tek dayanagım o. ama ınsan konusmak paylaşmak istiyo derdinin duygularını. bu yuzden içimi döktüm buraya
bahar sen hayatını kurtarmaya bak üniv oku bıtır eşinle tartışmamaya bak hep sevgını ılgını göster dul bırıyle evlenmem onların cocuklarına ıyı davranman hele ki anneleri yoksa... ? Bunlar ayıp yanlış değil senın artıların bence .. Kendınle gurur duymalısın . Kendini sev eşini sev evıne sahıp çık. Yaşadığın acıların tarıfı yok rabbım yuzunu yenı yuvanda güldürsün
eşim eski eşiyle boşanmış. Eski eşi,eşimi yakın bi arkadasıyla aldatmış. Kızı dünyalar tatlısı. Annesi hayattayken bile bana bahar annem diyip sarılır. Ona "öf" bile diyemem. "gül"den ağır söz söyleyemem. Bende gördum üvey anne çünkü. Asla arkamdan kin kusmasını istemem o miniğim kendi evladım oluncada ayırt etmeyeceğime dair hep söz verdim kendime. Edemem ki zaten o kız "keşke benm annem sen olsaydın. Ben kendi annemle evcilik oynayamıyorum cunku hep calısıyor onu göremiyorum." diyor. Allah razı olsun güzel dileklerin için.. Rabbim hiçbirmizin ağzının tadını bozmasın yuvasını bozmasın..
seni anlıyorum ona destek ol evet hepimizin yanlışları var onunda vardır bence ona göstereceğin merthametle herşeyi düzeltebilirsin....seninde ilgiye ihtiyacın var onun için bence al karşına güzel günlerinizi evlenmek için yaptığınız fedakarlıkları anlat ona karşı samimi ol duygularını ve ona ne kadaR İHTİYACIN OLDUĞUNU ANLAT.... BENCE EN İYİSİ KONUŞMAK KENDİ KENDİNE KAFANDA KURUP KENDİNİ ÜZME AÇIK VE NET OL....
Canım öncelikle yaşadıkların hiç kolay şeyler değil.Güçlü olmaya çalış diycem ama çok zor olduğunu biliyorum.Eşine gelince evlenirken yaptığımız borçlardan bunalıma girdi diyorsun ya bu erkeklerde bunalıma girmeye yer arıyorlar.Yani yuva kurmak kolay değil,güzel olduğu kadar illa ki birtakım zorlukları var.Elbette ki birtakım borçlara girilecek.Hemen bunalıma girmekte noluyo? Sen misin sorumlusu? Yooooo.Ee o zaman,senden çıkarmasın acısını.Borç bir şekilde ödenir,Allah başka dert vermesin.Allah yardımcın olsun canım...
eşinde trawma gecrmş işte bahar.. Biraz anlayıslı olmalısın kıskanclığı gayet normal guven hemen olusan bır olgu değil.. Hele ki yaralı biri için.
Babanın yaptığı kabul edilemez de, anne de normal değil ki. Kendisi durumu kabullenememiş ama arkasında nasıl acılı bir evlat bırakacağını hiç düşünmemiş. Onu o şekilde çocuğu görünce nasıl bir travma yaşayacağı umrunda olmamış.
Bence babanızla görüşün. Sakin bir dille anlattın, sizin küçük yaşta yaşadığınız şeylerinde ne kadar ağır olduğunu, onun ve annesinizin size böyle bir gelecek biçtiğini, sağlıklı düşünemediğinizi, bir yuvaya özlemi çektiğinizi vs... Artık olan olduğunu, evlilğinize bir şans tanımak istediğinizi, ama babanız olarak ona da ihtiyaç duyduğunuz ekleyin...
Kayıtsız kalmayacağını düşünüyorum. Bundan sonra güzel günler görün inşallah.
.
eşinin yaşadıkları da seni kıskanması açısından gayet normal.adam aldatılmış yani kaybetme korkusu var .güven sorunu var eşinde ,sen bunu kazandığında kısakanması son bulacaktır.daha yeni evlisiniz ve senin yaşın çok genç biraz sabırlı olmalısın düzelicektir.
babamı sevdiğimden özlediğimden değil. zoruma giden nokta bi baba evladı aç mı açıktamı neden merak etmez. yahu bu 250 gram et parçası değil müslüman senın evladın. bu benım zoruma giden. üvey annem bazen arıyor halimi hatrımı soruyor babamın onu kandırdıgını söylüyor. bilemiyorum yaabu yogun duyguları yasarken tanıdım eşimi. destek buldum ondan hep yanında olacagım dedi. guvendım ona
Babanın yaptığı kabul edilemez de, anne de normal değil ki. Kendisi durumu kabullenememiş ama arkasında nasıl acılı bir evlat bırakacağını hiç düşünmemiş. Onu o şekilde çocuğu görünce nasıl bir travma yaşayacağı umrunda olmamış.
Bence babanızla görüşün. Sakin bir dille anlattın, sizin küçük yaşta yaşadığınız şeylerinde ne kadar ağır olduğunu, onun ve annesinizin size böyle bir gelecek biçtiğini, sağlıklı düşünemediğinizi, bir yuvaya özlemi çektiğinizi vs... Artık olan olduğunu, evlilğinize bir şans tanımak istediğinizi, ama babanız olarak ona da ihtiyaç duyduğunuz ekleyin...
Kayıtsız kalmayacağını düşünüyorum. Bundan sonra güzel günler görün inşallah.
.
Canım zaten sevse merak eder bir şekilde birilerini aracı koyar gidin bakın durumu neymiş mutlu mu sorunu var mı diye ama aramıyorsa siliyorsa orada iş biter haa sana tabi iki kırgın bu kadar genç yaşta evlenmene hem de izinsiz elbette kızmıştır siniri ondan tek sorun bu olsa alırsın gönlünü torun olunca götürürsün filan derim ama onun yüzünden annen intihar etmiş annenin yaptığı da affedilmez bir şey anne herşeyden önce evlatlarını düşünmeli ama sonuç olarak onun aldatması buna yol açmış bilemiyorum ama ben o saatten sonra zaten yanında duramazdım. Hep annemin o halini hatrlardım o yüzden yani. Siz evlat olarak zaten görevinizi yapmışsınız görüşmek istemiyorsa merak etmiyorsa daha en yapabilirsin babalıkta hakkedilir öyle herkes baba olamıyor. Bende babama çok şans verdim herşeye rağmen görüştüm ama bir müddet sonra sadece siz çabalayınca çocukluktan beri baba sevgisi görmeyince tıkanıyor insan. Ben görüşmüyorum çünkü karşımdakinden hiç değerli olduğum izlenimi görmedim bana evlat gibi davranmadı ki ben onu arayayım. Kayınpederim 6 senede daha çok babalık yaptı bana. Ama elbette görüşmek istiyorsan geçmişi sildiysen git evine yüz yüze konuş kıyamaz.
Tabii ki anneye de kızıyorum ne olursa olsun arkasında bırakacağı evladını düşünmesi gerekirdi aldatılmak dünyanın sonu değil asla. Yeni bir hayat kurabilirdi evladıyla benim annem aldatılmadı ayrıldı ama çalışma yaşamı olmadığı için evliyken, çok zor zamanlar yaşadı iş bulamadı, ev vermiyorlardı kiraya dul diye neler neler ama çabaladı iş buldu bizi yetiştirdi sağlığı pahasına bizi insan içine çıkardı yoksa o da böyle bir yolu seçebilirdi. Ama bir yandan da işte benim annem güçlü kendine güvenen biriydi herkes aynı olamayabiliyor psikolojik olarak aynı kuvveti herkeste bekleyemeyiz o anda onu bile düşünmemiştir bir anlık bir cinnet anı işte ama baba da suçlu sonuçta gerçi tahmin edemezdi böyle bir sonucu ama sadece 4 ay sonra evlenmesi de iyi niyetimi ortadan kaldırıyor babaya karşı. Daha evladının acısı geçmeden bilemiyorum tabii ki baba figürü özellikle genç bir kız için çok önemli affetmek istiyorsa yanında olmasını istiyorsa gitsin görüşsün babası evlendiği için tepki göstermekte haklı yaşı çok küçük evli çocuklu biri mutsuz olmasından korkmuştur o bağlamda da onu anlıyorum hayırlısı olsun ama eşiyle çok fazla bir problemi olduğunu düşünmüyorum aşılabilecek şeyler.
merhaba ismim bahar. siteye yeni üye oldum. günlük yasamda 10 saat calısıp sonra eve gidip evle uğrasmaktan hıc arkadasım yok. calıstıgım yerde tek basımayım bir firmanın subesını bekliyorum yanımda gene kımse yok. annem 4 yıl önce ıntıhar ettı babamla dul cocuklu olan esımle evlendıgım ıcın konusmuyoruz cok buyuk yemın ettı. affedersem anam nıkahlım olsun dedıben 20 yasındayım esımle ıletşm sorunumuz var ve ayrıca kıskanclık. esım asırınında asırısı kadar kıskanctır. bende her bayanda oldugu kadar kıskancım. ama ben onu kıskanınca bana sen sapıksın sacma sapan davranıyorsun senı idare etmekten yoruldum diyip duruyor. o kıskanınca dolayısıyla bak sende kıskanıyorsun diyorum "sen kadınsın kadınlıgını bil. ben erkeğim. benı kendınle kıyaslama o zaman bnm yaptıgım herseyı sende yap. olmaz öyle iş diyor. ondan hıc bırseyı saklamıyorum. ölmüş annemın mezarı ustune bile yemın ediyorum. hep bişeyleri kafasına takıyor ve bunu buyutuyor. nasıl davranmam gerektıgını bilmiyorum."bi problem olursa evliliğimizde gel konusalım diyor. " tamam diyorum ama konusmak mumkun değil bir hatasını söylediğimde direk bagırış çağırış. konusmak mumkun değil. nasıl davranmam lazım kendimi nasıl avutmam lazım. bana yardım edin
canım evladını sevmeyen baba çok olurmuş torununa delirmeyen delirmeyen dede yokmuş en geç torunu olunca barışır çok takılma bence o meseleye ama kocanın problemleri var öfke kontrolü yok anladığım kadarıyla.benim kocamda kıskanç ondan gizli bu profili aldım face twitter hiç hesabım yok sanal arkadaşlık idare etmeye çalışıyorum yapcak bişey yoksıyırdım bile biraz
aynen benımde face ve twitterim yok. buraya üye oldugumdanda haberi yok
yapacak bişey yok tatlım senin ki işe gitmene izin vermiş benim ki 20 dk. yürüme mesafesinde olan anneme tek göndermiyor geliyor işten arabasıyla kendi bırakıyorbu da benim kötü şansım ne yapayım kocan bağırıp çağırmasa çok problemli değil bence
ah kıyamam sana(
ağlama kıyamam vallakocanı sakinleştir o hepsinden iyi gelir sana
ağlama kıyamam vallakocanı sakinleştir o hepsinden iyi gelir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?