Hic gittiniz midr. ibrahim bildirici den mi bahsediyorsunuz?
O kadar ince düşünürsek ya hiç bir şey yememeliyiz ya da sadece kendi yetiştirdiğimiz şeylerle beslenmeliyiz. Karatayın yiyebilirsiniz dediği yumurta doğal mı? Tavuklarınız varsa belki yersiniz doğal yumurta. Tereyağı nedir ne değildir belli değil. Kendi ineğinizden sağdığınız sütle yapamayacağınıza göre... Yoğurt, süt aynı şekilde. Etin bile nasıl olduğu malum. Tavuklar saman gibi. Bunları yemezsek ne yicez?Sorun da burada işte .Meyvelerde vitamin yok. Hepsi tarım ilaçları ile yetişiyor .Köy içi doğal yolla yetişeni bulursanız bana da gönderin .Bizim bağımızda yetişen üzümler bile bize göre doğal ama kurtlanmaması için toprağa dökülen ilaçlar işte onlar mahvediyor bizi ...
Ben tam 11 gün hastanede yattım bu sebepten. Yerimden kalkamayacak durumda birbuçuk ay süren hastalıklar sonrası üniversite hastanesinde immünoloji hekimi koydu teşhisi. Sabah kahvaltıda yiyorum sadece ben de. Sevmiyorum ekmeği.konu disina cikicam ama ben de hic ekmek yemiyorum yillardir. ozellikle degil ama aramam hic sevmem de pek.. bu soyledigin sey iskillendirdi simdi beni.. o kadar dikkat etmeme ragmen bagisiklik sistemim acaba bu yuzden cok zayif
Bende umraniyede oturuyorum. Yakin bizeyanyanacım istanbul ataşehir şifa hastanesinde doç dr.zeki şahinoğlu var netten araştırma yapabilirsin memnun kalacagını düşünüyorum perınatolog kendisi
Bende umraniyede oturuyorum. Yakin bize
Gecmis olsunBen tam 11 gün hastanede yattım bu sebepten. Yerimden kalkamayacak durumda birbuçuk ay süren hastalıklar sonrası üniversite hastanesinde immünoloji hekimi koydu teşhisi. Sabah kahvaltıda yiyorum sadece ben de. Sevmiyorum ekmeği.
doğumumu kendisi yaptırdı ...Hic gittiniz mi
cwnim sorularını tek tekcevaplayimArkadaslar bu sabah karatayi dinledim.seker yuklemesi vs..hakkinda iyi konusuyor guzel konusuyorda kafam karisti. Dr bize folik asit veriyo bazisi diyo icme hiperaktif olur bazisi diyo beyni gelismez. Mantar oluyorum siklikla fitildi antibiyotikti kullanmadigim kalmadi.gelelim sadede ben ilk bebegimi dusuk yaptim ikincisi bir hafta yogun bakimda kaldi ve oldu. Ucuncuyu dusunuyoruz korkuyoruz. Nolur bi care yaa. En son periantalog ibrahim beyi soylediler ona gidicem. Esim de bende cok yiprandik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?