Ne Yapacağımı Şaşırdım....

O yolda bulduğu fularları eve getirmeye devam etsin sen onu bırakıp yeni bi hayata başla bence..
İnanın buraya konu acana kadar fular olayına o kadar takilmiyordum bile burada gözüm açıldı. Benim tek takıldığım noktalar tavirlariydi. Zamana birakalim düzelsin dedi. Ben daha neyi zamana bırakayım duzelecekse birseyler hemen bugün düzelsin dedim. O da ben sana hemen duzelir diye yalan soyleyemem hem baski oluyor bu tavrin dedi. Bu sekilde bitti.

Boşver sıkma canını bazen bile bile inanmak istiyoruz yalanlara.. hakkında hayırlısı bundan sonra gönlüne göre olsun inşallah her şey..

Ben onun benim için milat yaratmasını istedim. Günü kurtarmak için bos laflar değil; benimle gelecek için bişeyler yapmasını istedim. Hep seviyorum diyerek yanında tuttu beni. Ben büyük bir sevgi yaşıyoruz sanıyordum. Dün yolda annemle giderken onun babasını gördüm adam bizi gordu ama başını çevirdi. Bu kadar yıl geçirip bizim çoktan nişanlı olmamız lazımdı. Yolda ailesinin bizi görüp başını çevirmesi değil....

ilişkiye sahip çıkma görevini sana mı yıkmış, kendisi napmış sahip çıkmak adına ?
etrafa yalnız olduğunu bildirmek için fotoğraf koymuyor başka açıklaması yok bence.

ilişkiye sahip çıkma görevini sana mı yıkmış, kendisi napmış sahip çıkmak adına ?
etrafa yalnız olduğunu bildirmek için fotoğraf koymuyor başka açıklaması yok bence.
Her lafını ettiğimde sevgi ispatı bu değil bilmem ne gibi cevaplar... Küçücük şeyleri yapmadı ama gelip bir etkinlik için 100 lira verip bana bilet almış. Bu kadar uçlarda yaşıyorduk. Ha ona da gitmedim, iş yerinden bir arkadaşıyla gitti o ayrı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…