- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 173
- Konu Sahibi eldevarhayat
-
ailesiyle tanışıyorum hepsi tanıyor ve seviyorlar beni. Sorduğumda tek bahanesi işyerinde bir ağırlığım var foto koymak istemiyorum diyor. Ama işyerinde aynı konumdaki isarkadasi adam kız arkadaşıyla foto koyuyor mesela. Ve konuyu usteleyince kavga çıktı hepsonucta ilişkinizi cevrenızdekıler bılmıyor mu? Siz cevresıyle hala tanısmadınız mı Bu korkusu nıye? Whatsapp veya sosyal aglarda resım paylasılması neden urkutuyor onu bu kadar bunlara cevap verırse ve gerekenı yerıne getırırse ılıskınıze sahıp cıkabılecegınden bahsedın.. Ben tepkısını cok merak edıyorum.. Bunca seye ragmen hala ınat edıyor olması da belli zaten de..
Zaten benim için fiili aldatma şart değil dışardan sürekli birini beğeniyle izlemesi ve bana bu yüzden soğuk durması bile aldatmak benim için. Fiili aldatma olmasa bile böyle bir durum olduğunu düşünmeye başladımaldatılıyosun canım
Bıraktım. Bundan sonra da mesajlarına olumlu olumsuz hıç cvp vermeme kararı aldım. Ben bu kadar kolay ulaşılabilir bir insan olmamalıyim bundan sonra.bırak gitsin..
O kriz geçirdiği halini görseniz beni ayiplarsiniz ne yaptın adama diye. Öyle inandırıcı.Suçlu psikolojisi yüzünden kriz geçiriyormuş gibi yapıyor arkadaş. Rol kesiyor yalanını bastırmaya çalışıyor yani. Hiç muhattap bile olmayın bence bundan sonra.
Canım konularının bir çoğunu okudum sevgilin seni sevmiyor. Bunu anlaman için daha ne yapması gerekiyor?Merhaba arkadaşlar. Benim yorumunuza veya eleştirinize ihtiyacım var çünkü artık tek başıma başa çıkamadım. Uzun süreli bir ilişkim vardı. Burada daha önce yazdım. Evinde bayan fulari bulmuştum ama sevgilim "yolda buldum desenini beğenip eve getirdim" demişti.
Bu olaydan sonra gözlem yapmaya karar verdim. Onu hiç test etmemistim bugüne kadar. "Whatsappta profil fotona beraber cekildigimiz bir foto koysana" dedim. "Koyayim ama güzel fotomuz yok, önce foto cekilelim" dedi. Gel zaman git zaman o foto bir türlü konulmadı. Ben bu süreçte hiç kavga etmeden hep düzgünce hatırlattım foto koymasını. Hep koyariz tamam dedi. En sonunda açıkça "Koymayacagim" dedi. Kıyamet koptu tabi bende. Çünkü aylardır koyucam deyip en sonunda koymayacagim demişti. Çok saçma geliyor dimi kulağa. Ama olay foto koymak değildi. Olay bambaşka birsey ki ifade bile edemiyorum. Ben böyle şeylere takılan bir insan değildim zaten bugüne kadar. Bu olayın üstüne küstük.
Bir aydır ayrı gibiyiz. Seni seviyorum diyor. Ben de "Şu şu hallerinden rahatsizim. Birlikte birsey yapmiyoruz eskisi gibi mesela" diyorum. Haklısın diyor sadece başka birşey yapmiyor. "seni özlüyorum" diye msj atıyor ama sorunları çözmek istediğimde hiçbir şey yapmıyor, pasif kalıyor. Ona göre ben ilişkisine sahip çıkmayan ona iftira atan insan oldum. Ne yapacağımı şaşırdım artık. .. Sonsuza kadar çekip gideyim mi artık bunu düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar. Benim yorumunuza veya eleştirinize ihtiyacım var çünkü artık tek başıma başa çıkamadım. Uzun süreli bir ilişkim vardı. Burada daha önce yazdım. Evinde bayan fulari bulmuştum ama sevgilim "yolda buldum desenini beğenip eve getirdim" demişti.
Bu olaydan sonra gözlem yapmaya karar verdim. Onu hiç test etmemistim bugüne kadar. "Whatsappta profil fotona beraber cekildigimiz bir foto koysana" dedim. "Koyayim ama güzel fotomuz yok, önce foto cekilelim" dedi. Gel zaman git zaman o foto bir türlü konulmadı. Ben bu süreçte hiç kavga etmeden hep düzgünce hatırlattım foto koymasını. Hep koyariz tamam dedi. En sonunda açıkça "Koymayacagim" dedi. Kıyamet koptu tabi bende. Çünkü aylardır koyucam deyip en sonunda koymayacagim demişti. Çok saçma geliyor dimi kulağa. Ama olay foto koymak değildi. Olay bambaşka birsey ki ifade bile edemiyorum. Ben böyle şeylere takılan bir insan değildim zaten bugüne kadar. Bu olayın üstüne küstük.
Bir aydır ayrı gibiyiz. Seni seviyorum diyor. Ben de "Şu şu hallerinden rahatsizim. Birlikte birsey yapmiyoruz eskisi gibi mesela" diyorum. Haklısın diyor sadece başka birşey yapmiyor. "seni özlüyorum" diye msj atıyor ama sorunları çözmek istediğimde hiçbir şey yapmıyor, pasif kalıyor. Ona göre ben ilişkisine sahip çıkmayan ona iftira atan insan oldum. Ne yapacağımı şaşırdım artık. .. Sonsuza kadar çekip gideyim mi artık bunu düşünüyorum.
Cnm ben normalde sevgili durumlarina fazla yorum yazan biri diilim ama su fular olayi cok simkatimi cekti sen o deseni cok begendim eve getirdime inaniyorsan zaten baska soze ne hacet bu mumkun mu sence ya normalde yerdeki seylere donup bakmaz bu erkekler neyin desenini begenmis acaba biz bile bayanken bi fulari birak vazgecilmezlerimizden bi canta gorsek bile alip eve getirmeyiz neyin kafasinda bu sevgili bi daha dusun derim cnmMerhaba arkadaşlar. Benim yorumunuza veya eleştirinize ihtiyacım var çünkü artık tek başıma başa çıkamadım. Uzun süreli bir ilişkim vardı. Burada daha önce yazdım. Evinde bayan fulari bulmuştum ama sevgilim "yolda buldum desenini beğenip eve getirdim" demişti.
Haklısın. Ben artık bitirdim zaten. Sadece vicdanen haksızlık mı yaptım diye üzülüyordum ama bu kadar da insan yanılıyor olamaz.Canım konularının bir çoğunu okudum sevgilin seni sevmiyor. Bunu anlaman için daha ne yapması gerekiyor?
Gerçekten insan sevince salaklasiyor bu bir gerçek.Sevgilin seni baya gerizekalı yerine koymuş..yahu aldatılıyosun işte daha ne duymak istiyosun?
aynen öyle canımZaten benim için fiili aldatma şart değil dışardan sürekli birini beğeniyle izlemesi ve bana bu yüzden soğuk durması bile aldatmak benim için. Fiili aldatma olmasa bile böyle bir durum olduğunu düşünmeye başladım
ailesiyle tanışıyorum hepsi tanıyor ve seviyorlar beni. Sorduğumda tek bahanesi işyerinde bir ağırlığım var foto koymak istemiyorum diyor. Ama işyerinde aynı konumdaki isarkadasi adam kız arkadaşıyla foto koyuyor mesela. Ve konuyu usteleyince kavga çıktı hep
Haklısın doğru nokta bu. Güvenmiyorsam hiçbir şeyin önemi kalmıyor.Erkeklerle ilgili mevzularda küçücük şeylerden büyük çıkarımlar yapmayı yanlış buluyorum. Sürekli bunu istediğin için kızmış olabilir. Mesele şu ki güvenmediğin şüphe duyduğun bir adamla neden ilişki yürütmeye devam etmek istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?