Ne Yapacağımı Şaşırdım....

sonucta ilişkinizi cevrenızdekıler bılmıyor mu? Siz cevresıyle hala tanısmadınız mı Bu korkusu nıye? Whatsapp veya sosyal aglarda resım paylasılması neden urkutuyor onu bu kadar bunlara cevap verırse ve gerekenı yerıne getırırse ılıskınıze sahıp cıkabılecegınden bahsedın.. Ben tepkısını cok merak edıyorum.. Bunca seye ragmen hala ınat edıyor olması da belli zaten de..

ailesiyle tanışıyorum hepsi tanıyor ve seviyorlar beni. Sorduğumda tek bahanesi işyerinde bir ağırlığım var foto koymak istemiyorum diyor. Ama işyerinde aynı konumdaki isarkadasi adam kız arkadaşıyla foto koyuyor mesela. Ve konuyu usteleyince kavga çıktı hep

Canım konularının bir çoğunu okudum sevgilin seni sevmiyor. Bunu anlaman için daha ne yapması gerekiyor?

Sevgilin seni baya gerizekalı yerine koymuş..yahu aldatılıyosun işte daha ne duymak istiyosun?

Cnm ben normalde sevgili durumlarina fazla yorum yazan biri diilim ama su fular olayi cok simkatimi cekti sen o deseni cok begendim eve getirdime inaniyorsan zaten baska soze ne hacet bu mumkun mu sence ya normalde yerdeki seylere donup bakmaz bu erkekler neyin desenini begenmis acaba biz bile bayanken bi fulari birak vazgecilmezlerimizden bi canta gorsek bile alip eve getirmeyiz neyin kafasinda bu sevgili bi daha dusun derim cnm

Ben de dün bir konu açmıştım hatırlarsınız basligimiz aynı. Sizin sorununuzu okuyunca aklıma geldi. Eşim de watsap ına kendi resmini koymuştu. Bende ona kızımın ve benimde olduğum bir resmi koy dedim. Hemen değiştirip koydu üçümuz un fotosunu. Koymasaydı ben de farklı şeyler düşünmeye devam edecektim

Ben senin yerinde olsam bi sahte fb hesabi yapardim.
"Selam yakisikli, naber tandinmi beni, bil bakalim ben kimim?' Derdim.
Baya zorlardim tahmin et diye.
Elbet bi kac isim sayicaktir egerki oyle bi durum varsa.
Egerki su tek gecelik kiz oldugumu sanmaya basladiysa fulardan bahsederdim.
Hersey aciga cikardi.

baskalarıyla kıyaslamayın.. iş yerınden tanısmıs oldugunuz ınsanlar var mı_? Cevresıne yalnız ımajı vermekten farkı yok bu yapmaya calıstıgının! Niyeti gercekten oyle olsa bile buna ınanmak cok zor..

Geçenlerde benim cok sevecegim bir etkinlik için ikimize bilet almış ama ben gidemedim çünkü onunla biraraya gelmeyi, barışmayı göze alamadım. Ve ben bunun için de herseyi berbat etmekle ve şımarık olmakla suçlandim. Artık kendimi berbat hissediyorum. Bu durum normal mi onu da bilmiyorum.

Erkeklerle ilgili mevzularda küçücük şeylerden büyük çıkarımlar yapmayı yanlış buluyorum. Sürekli bunu istediğin için kızmış olabilir. Mesele şu ki güvenmediğin şüphe duyduğun bir adamla neden ilişki yürütmeye devam etmek istiyorsun?

Haklısın doğru nokta bu. Güvenmiyorsam hiçbir şeyin önemi kalmıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…