- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
Rakam 100 bin filan
30 bin dediler şimdi de 20 bine inmisler
Ya işte ne bileyim çok yiprandim zaten daha da yipranmiyim diye tamam dedik ama adamlar ona bile insan olamadilarAy şaka gibi 100 bine karşılık 30 bine tamam demen bile hata zaten..
Ben olsam sonuna kadar diretirdim. Sonunda alacağım rakam değil onları uğraştırmış olmak bile yeter..
Rakam 100 bin filan
30 bin dediler şimdi de 20 bine inmisler
Ya işte ne bileyim çok yiprandim zaten daha da yipranmiyim diye tamam dedik ama adamlar ona bile insan olamadilar
Vazgeçin o zaman anlaşmalıdan. Gençliğimizi, hayallerimizi, umutlarımızı, gözbebeklerimizdeki mutluluk pırıltısını elimizden alan bu adamların canını paralarını alarak yakmak gerek. Her hatırladıklarında içleri yansın. “Kullandım kullandım kolayca da başımdan attım” demesinler. Tövbe etsinler, saçları beyazlasın, çöksünler sürünmekten. Bir daha mı evlilik, asla desinler!!!
Cizi22
sormayın deli oldum bende asla kabul etmiyorum
Çok abarttilar ya resmen kaşiniyolar birde utanmadan bende size dava acicam diyor
Seni yıldırmak ve az parayla postalamak için yapıyorlar, şakın geri adım atma...Evet ben sırf bu pislik insanlardan yakami kurtarayim diye düşündüm ama onlar bizi enayi sanma başlamış belli ki . Şimdi sonuna kadar arayacagim hakkımı
Hiç bi şekilde kabul etmiyorlarmis onları dediği rakam olmazsa kaç yıl sürerse sursunmus öyle diyorlar
Bak ben senin yerinde olsam anlasmalidan vazgecerim belliki bunlarin canini para yakacak onlar senin canini bu kadar yakmisken tazminatimi alir nafakami alir bunlari tam 12den vururdum bence anlasmalidan vazgec kesinlikle ve kesinlikle cekismeliye gec zira bunlar bu sefer seninle anlasmaya caliscaklar lutfen onlara istedigini vermeselam kızlar,
en son burada eş ve ailesinden bir an önce kurtulmak için anlaşmalı boşanmayı yani hakkım olanın 2-3 katı aşağısında teklif ettikleri tutarı kabul mu edeyim yoksa hakkımı almak için sonuna kadar uğraşayım mı diye konu açmıştım.
sırf bir an önce kurtulmak için hayatıma bakmak için söyledikleri tutarı kabul edip anlaşmıştık. fakat şimdi de söyledikleri rakamdan biraz daha düşüp protokole o şekilde yazdırmışlar ve O yazdıkları rakamı kabul etmezsem anlaşmalı olmayacağını yazdırmışlar. Görünce şok olduk resmen dalga geçiyorlar resmen sabrımızı ve sınırlarını zorluyorlar.
hele ailemin sabrı iyice tükenmiş durumda . gerçekten bizi çok zorluyorlar sürekli tahrik ediyorlar. insan gibi uzamasın dedik söyledikleri rakamı kabul ettik şimdi de o rakamı da düşürmüşler.
hangi yüzle hangi cesaretle gerçekten anlam veremiyoruz. sinirden deli olacağım.
Sonuna kadar git bırak onlar da yıpransınYa işte ne bileyim çok yiprandim zaten daha da yipranmiyim diye tamam dedik ama adamlar ona bile insan olamadilar
Evet zaten bende çok daha fazla hirslandim şimdiBende hanımlara katılıyorum. Ne kadar sürerse sürsün diyerek sizi yıldırmaya çalışıyorlar, siz de çekin restinizi. 30 bini bile kabul etmeniz hata olmuş. Sizin bir an evvel kurtulma isteğinizi de anlıyorum ama ilerde hakkınızı yedirdiğiniz için pişman olabilirsiniz. Bir laf vardır "hak verilmez alınır" diye. Siz de alın. Allah dogrunun yardımcısıdır. İnşallah her sey gönlünüze göre olur.
Hayat tecrübeleri bunlar hepVallaha birine savas acmak istesem muhakkak seni yanima alirim!
Niye hakkınızı aramıyorsunuz ki ?selam kızlar,
en son burada eş ve ailesinden bir an önce kurtulmak için anlaşmalı boşanmayı yani hakkım olanın 2-3 katı aşağısında teklif ettikleri tutarı kabul mu edeyim yoksa hakkımı almak için sonuna kadar uğraşayım mı diye konu açmıştım.
sırf bir an önce kurtulmak için hayatıma bakmak için söyledikleri tutarı kabul edip anlaşmıştık. fakat şimdi de söyledikleri rakamdan biraz daha düşüp protokole o şekilde yazdırmışlar ve O yazdıkları rakamı kabul etmezsem anlaşmalı olmayacağını yazdırmışlar. Görünce şok olduk resmen dalga geçiyorlar resmen sabrımızı ve sınırlarını zorluyorlar.
hele ailemin sabrı iyice tükenmiş durumda . gerçekten bizi çok zorluyorlar sürekli tahrik ediyorlar. insan gibi uzamasın dedik söyledikleri rakamı kabul ettik şimdi de o rakamı da düşürmüşler.
hangi yüzle hangi cesaretle gerçekten anlam veremiyoruz. sinirden deli olacağım.
Bu olay sonrası anlaşma kalmadı zaten .aynenNiye hakkınızı aramıyorsunuz ki ?
Siz de anlaşmalıdan vazgeçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?