ne yapacağımızı şaşırdık

Ay şaka gibi 100 bine karşılık 30 bine tamam demen bile hata zaten..

Ben olsam sonuna kadar diretirdim. Sonunda alacağım rakam değil onları uğraştırmış olmak bile yeter..
Ya işte ne bileyim çok yiprandim zaten daha da yipranmiyim diye tamam dedik ama adamlar ona bile insan olamadilar

100 bine karşılık 150 bin isteyecektin en baştan mahkeme de 100 bin diyecekti. Aklında bulunsun davayı açarken neredeyse 2 katını iste.
Niye anlaşacaksın ki? Sonra pişman n olmaktansa bastan hakkını fazlasıyla aramak daha iyi.

Vallaha birine savas acmak istesem muhakkak seni yanima alirim!

Eski konuna baktim da altınlar için avukatin umutsuz konuşması cok tuhaf. Ne yaptıklarını bilmiyorum elimden aldılar diyeceksin krediye mı yatırdılar, yoksa kasaya mı attılar emin değilim. Avukatı değiştirmeyi düşün derim.
Bunun dışında evlenirken para harcanıyor illaki. Borç kalmamışsa üstüne, altınların tutarı, eşyaların yarısı ancak istenilebilir.

Cizi22
sormayın deli oldum bende asla kabul etmiyorum
Çok abarttilar ya resmen kaşiniyolar birde utanmadan bende size dava acicam diyor
Seni yıldırmak ve az parayla postalamak için yapıyorlar, şakın geri adım atma...
Eski eşim altınları alıp gidince bir de arabayı istemişti yoksa çekişmeli olur demişti, o an dedim ki zaten hayatımı kurmam 2-3 senemi alacak, tamam vermiyorum arabayı, ya benim şartlarımda imzalanır protokol ya da tamam uzasın demiştim.
İnan erkekler daha sadakatsiz oldukları için hemen kabul ediyorlar, hemen kabul etmişti anlaşmıştık.
Sizde de bence sen geri adım atmayınca kabul edecekler, İnan seni yıldırmaya çalışıyorlar.
Hayatı mahvolan kadınlar, nefret ediyorum şu 3 kuruşun hesabını yapan erkek müsveddlerinden...
En fazla 2 davaya kadar sabreder, gör bak kendi anlaşacak senle...

Bak bu adam yarın başka kadınlarla da kırıştırmaya baslar hatta belki başladı bile. Üstüne tazminatını da koyarsın. Anlaşmaya gitmek istiyorlarsa %70 ı iste o ne öyle harçlık mi veriyorlar.

Bak ben senin yerinde olsam anlasmalidan vazgecerim belliki bunlarin canini para yakacak onlar senin canini bu kadar yakmisken tazminatimi alir nafakami alir bunlari tam 12den vururdum bence anlasmalidan vazgec kesinlikle ve kesinlikle cekismeliye gec zira bunlar bu sefer seninle anlasmaya caliscaklar lutfen onlara istedigini verme

Ya işte ne bileyim çok yiprandim zaten daha da yipranmiyim diye tamam dedik ama adamlar ona bile insan olamadilar
Sonuna kadar git bırak onlar da yıpransın
Benim görümcem ilk eşinden boşanırken çalışıp aldığı bi iğneyi bile almadı tazminat falan istemedi yeterki kurtulayım diye ama mahkemeden adam oynayarak çıktı bizimki böyle olunca daha da yıprandı hemde haklıymış gibi görümceyi kötülediler bak bişey vermesik hakkı olsaydı alırdı gibi konuştular hala pişman süründürseydim keşke diye ama iş işten geçti onun çırpınarak yaptığı çeyizin üstünde yeni karısı sefa sürüyo

Bende hanımlara katılıyorum. Ne kadar sürerse sürsün diyerek sizi yıldırmaya çalışıyorlar, siz de çekin restinizi. 30 bini bile kabul etmeniz hata olmuş. Sizin bir an evvel kurtulma isteğinizi de anlıyorum ama ilerde hakkınızı yedirdiğiniz için pişman olabilirsiniz. Bir laf vardır "hak verilmez alınır" diye. Siz de alın. Allah dogrunun yardımcısıdır. İnşallah her sey gönlünüze göre olur.

Evet zaten bende çok daha fazla hirslandim şimdi
Çekişmeli olacak artık başka yolu yok

Önceki konunuza da hakkınızı bırakmayın diye yorum yapmıştım,çünkü cidden sabır zorlayan tavırları vardı eş ve ailesinin.
Şimdi yeniden aynısını söylüyorum.
Isterse 5 sene sürsün kabul etmeyin o 20 bini. 100 binse 100 bin olarak çekişmeli boşanın. Resmen salak yerine koyuyorlar amiyane tabirle.
Hak ettikleri muameleyi görsünler.

Niye hakkınızı aramıyorsunuz ki ?
Siz de anlaşmalıdan vazgeçin.

Kesinlikle imzalamayın karşılarında enayi var sanıyorlar herhalde hakkınızı arayın ne çirkef bir aileymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…